- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.001
Olur insallah bakalim canim. Bayan erkek ayri olcakGuzel sade hoş bence sen tesetturlusun diye biliyoruminşallah ölçülerin olur cnm
Yüksük deriz buna bizNohutlu mantı corbası Eki Görüntüle 2268266
Benim kızlar 1 lahmacun bitiriyorMerhaba
71.7 -69.9
2gunluk sonucum
Biraz önce tartildim 70.6 ciktim cok sorun değil yarina o da gider sahurda ekmek yiyince
Sahur
1.5dilim kadar Tam buğday ekmek
Biber domates kavurma
1haslanmis yumurta
Peynir zeytin çay
Iftar
Arkadaşlarla pideciye gitcez
Az mercimek alirim
Kıza 1lahmacun onun kalanını yerim bitiremez
Bu senin gösterdiğinden buyuk oluyo oyle küçükten yerde bunu bitirmezBenim kızlar 1 lahmacun bitiriyorsenin kız yemekle arası yokmu ne zaman başladın oruca allah kabul etsin
Kilo kuru pasta of of of omgGünaydın kizlar.
Bugun kuru pastam bitti sayılır. 1 kilo kuru pasta almiştım güzeldi.
Yarin da internetim bağlanıyor.
Kilo vermelerin Sıkı şekilde duralım üzerinde. İnanın şu an kk ye sadece sizin için giriyorum ve ben sizi tutuyorum. :)
Hımm nereye özel baya buyuk demekki ankaradamısın cnm. Amin cumlemizin inşallahBu senin gösterdiğinden buyuk oluyo oyle küçükten yerde bunu bitirmez
Bugün basladim sagol canim cumlemizin
Ohhh maşallah darısı bana bende relg haftasındayımKızlar selam bugün eve yeni geldim ve şimdi tartıldım bir de ne göreyim 57.9
Resmi olarak kuru pastalarım bitmiş bulunmakta.Kilo kuru pasta of of of omg
Yooo bu çarşamba :)Sagol canım inşallah öyle olur haftaya demi 1 kilo üstu
Benden goruyon hepBende bugun menume ekledim sende zerdacallı yogurt yazmişin
Siyah her zaman asil renktir basit kaçmaz.Kafamdaki modeli hicbi marka uretmemis ya hayret bisey
Bugun de bi sey bulamadim. Mecburen internetten siparis verdim artik sunu. İnsallah cok basit kalmaz.Eki Görüntüle 2268222
Carşambaya sanmıyorum şişmeye başladım regl haftasına girdim yakın yok ben yazdım öyle gördüm ama yiyemedim dün 3 geliyordu hastaneden eve geldim zor yetiştim sahuraYooo bu çarşamba :)
Benden goruyon hep
Oyle dersin iki kilo verip gelirsinAy yok kız adet oldum 9 aylık hamileyim de doğurmayı unutmuşum gibi
Hem nohut hem mantı. Carsamba gunu görürüz.Nohutlu mantı corbası Eki Görüntüle 2268266
Koptuğunuz yerden itinayla bağlarım.Selam kizlar. Koptuk yine burdan sanki.
Nasilsiniz nasil gidiyor
Başka hiç bişi yimicem sadece 1 küçük kasecikOyle dersin iki kilo verip gelirsin
Hem nohut hem mantı. Carsamba gunu görürüz.
Cok guzel görünüyor afiyet olsun.
Bahane yok yediklerin güzel mantı dışındaCarşambaya sanmıyorum şişmeye başladım regl haftasına girdim yakın yok ben yazdım öyle gördüm ama yiyemedim dün 3 geliyordu hastaneden eve geldim zor yetiştim sahura