- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.021
Bahane olsa keşke grm oynamıyo benim vucut gunde 5 defa yemeliBahane yok yediklerin güzel mantı dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahane olsa keşke grm oynamıyo benim vucut gunde 5 defa yemeliBahane yok yediklerin güzel mantı dışında
Bana da o yarıyormuş. Yeni anladım.Bahane olsa keşke grm oynamıyo benim vucut gunde 5 defa yemeli
Afiyet olsun bi izin günümde ben de alıp yicem off canm istediResmi olarak kuru pastalarım bitmiş bulunmakta.
Evet ya senin menüde bi artış varBana da o yarıyormuş. Yeni anladım.
Ama fena açım inşallah saldırmamOhhh maşallah darısı bana bende relg haftasındayım
Ama çok açım ve iftar öncesi doğru değil
Afiyet olsun bi izin günümde ben de alıp yicem off canm istedi
Insulin direnci için az ve sık sık yeyin deniyordu ben de hadi beeee ordan daha çok acıkıyorum diyordum. Bu arada onu uyguladım memnunum. Acıktıkca bi ara öğün yapıyorum.Evet ya senin menüde bi artış var
Sana uyanı bulduysan ne güzel benim şekerim çok düşük o yüzden mi tatlıya ihtiyaç duyuyorum acaba uzun süre aç kalınca 50 altına düşüyor hamileyken şeker yüklemesi yaptrmıştım anca normale geldiKilonu ver once az marul kemirmedim ben :)
Aslında karışmak doğru değil ramazanda kilo vermek istiyorsanız ekmek ve tatlı turevlerini kesebilirsiniz.
Insulin direnci için az ve sık sık yeyin deniyordu ben de hadi beeee ordan daha çok acıkıyorum diyordum. Bu arada onu uyguladım memnunum. Acıktıkca bi ara öğün yapıyorum.
Benim beslenme şeklim oArkadaşlar tatlı, poğaça ,simit, kuru pasta, yaş pasta meyve yediğim gün yemekten kisiyorum.
Böylece kilo almadım.
Sana uyanı bulduysan ne güzel benim şekerim çok düşük o yüzden mi tatlıya ihtiyaç duyuyorum acaba uzun süre aç kalınca 50 altına düşüyor hamileyken şeker yüklemesi yaptrmıştım anca normale geldi
Eskiden salata yemeyip yerine yemek yerdim. Üzerine patlamış mısır :)Benim beslenme şeklim o
Oo maşallah 7 defa aralıklı beslenmişin nasıl oluyor kız yeni anlaman sık sık beslenmekmi yaradı oohhh ne guzel gitti kilolar13 mayıs 2019 menu
Sarellam Muttapa7555
5 gibi
4 tatlı kuru pasta
Bi latte
10 gibi
1 mocha frappe
12 gibi
2 cherry
1 sutlu cay
1 küp cikolata
3 gibi
2 közlenmiş biber
2 bardak ayran
2 tatlı kuru pasta
Bi latte
Bir avuç Beyaz leblebi
Aksam
Bi kase peynirli makarna
Ayran
Salata
Bi latte
Bitki cayi
Oooo daha yiyoruz saat 5 orda daha yenir benceMenume ek bir avuc beyaz leblebi.
Bitter çikolatalı mocha.
Eskiden Porsiyonlarim büyüktü. Bu şekilde beslenmenin Bi şişe nutellayi ve patlamış mısırlı olanını duşunOo maşallah 7 defa aralıklı beslenmişin nasıl oluyor kız yeni anlaman sık sık beslenmekmi yaradı oohhh ne guzel gitti kilolar