- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.901
Oyle degılmiydiIyi seettin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle degılmiydiIyi seettin
HımmmBilmiyor musun miskin hayvandır. Genelde çok ve boş dolaşmayi anlatmak için kullanılır.
Yok kiz geliyorum işte. Sizden çok geliyorum.Ne yanı gelmicenmi kız yine yogunum dedin
Ben geliyorumda bugun hastane işi vardı gelince yemek işi kızları doyur iftar aç bu saat oldu cnmYok kiz geliyorum işte. Sizden çok geliyorum.
Selulit işine daha başlamadım. Onu demek istedim.
Götür tatlıları afiyet olsun süper ne guzel korumanda guzel gidiyorMenume ek. Üç zeytin, bir salatalık, bir tatlı kuru pasta.
Bi tek seninle benimle olmuyor. Herkes paylaşım yapacak.Ben geliyorumda bugun hastane işi vardı gelince yemek işi kızları doyur iftar aç bu saat oldu cnm
Aynen canımBi tek seninle benimle olmuyor. Herkes paylaşım yapacak.
Küçük kurabiye şeklinde. Böyle de kilo veriyorum şu an mevhibe çünkü çok yoğunum.Götür tatlıları afiyet olsun süper ne guzel korumanda guzel gidiyor
Bende tuketmiyorum cok sevmem tatlıları ama dediğim ilaçlar ve bugun yine ilaç verdi her gun içikecek miğrenim azatacakmış ataklarda başka ilaç verdi onuda atak olunca iç dedi birde 30 dkk önce aç içecegim hap verdi onu da hergun içecem yine emara girecem bu defada damar genişligi tıkanıklıgına bakılacak canımKüçük kurabiye şeklinde. Böyle de kilo veriyorum şu ba mevhibe çünkü çok yoğunum.
Ama ilk dönemde bunları tüketmedim ben.
Senin hatan bana göre tek tip beslenmen. Ben zerdecala bir aydır ara verdim Cok arada.Bende tuketmiyorum cok sevmem tatlıları ama dediğim ilaçlar ve bugun yine ilaç verdi her gun içikecek miğrenim azatacakmış ataklarda başka ilaç verdi onuda atak olunca iç dedi birde 30 dkk önce aç içecegim hap verdi onu da hergun içecem yine emara girecem bu defada damar genişligi tıkanıklıgına bakılacak canım
Boyle şeyleri bırak diyorum sana.Sutlu Mistik cayı içilmeye hazır toz tarcında ekledimEki Görüntüle 2267649
Sut ıyıdır dedimBoyle şeyleri bırak diyorum sana.
Çarşamba günü görüşürüz.Bu gunlerde elimdekini bitirene kadar bir sey alamam
Aynen ramazanda benden düşüş olmicak bunu biliyorum umarım almam sabitte kalsam şukür diyecegimÇarşamba günü görüşürüz.
Guncelini düzelt tatlımÇarşamba günü görüşürüz.
Mistik caylari ic sonra düşüş bekle.Aynen ramazanda benden düşüş olmicak bunu biliyorum umarım almam sabitte kalsam şukür diyecegim
Çarşamba günü düzeltirim :)Guncelini düzelt tatlım