- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.301
Sen de az degilsin. Hemen bakmis.Netten baktım cnm Başak olucak son adet tarihimi yazdım Eylül’de doğuyor işallahcinsiyette allah izin verirse ileriki zamanda yazarım cnm
Aynen ya dayanamadımSen de az degilsin. Hemen bakmis.Burc onemli.
Internet o bakimdan cok iyi ama bizim millet daha cok copcatanlikta kullaniyor.Aynen ya dayanamadım
Dr gidemedim netten baktım herşeye cnm kaç haftalık ne durumda vs...
Rabbim kucagina aldirmayi nasip etsin insallah cnm kotu dusunme cnmHem takvim kurmayi bilmiyorum, hem de kendimi cok kaptirip hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum sanki. Son iki yilda iki dusuk yaptim. Biri 9 biri 6 haftalikkenSu an 7 hafta 3 gunluk sata gore. İnsallah nasip olursa 2. cocugum olacak, 1. sinifa giden bir oglum var.
Internet o bakimdan cok iyi ama bizim millet daha cok copcatanlikta kullaniyor.
Onumuzdeki haftalarda gorursun cnm@IRMAKK70 cnm ben şehir dışındayım sağlık ocağında kan değerlerime bakılıyor daha yeni diye gitmedim kadın Doğuma 15 gün gitmesem sorun olurmu şuan 4 haftalık 6 günlük
Kaçıncı haftada kese oluşuyor cnm
Amin cnm Teşekkürler cnmİyi akşamlar herkese
Bugün yoğundum giremedim güzel haberler gelmeye devam ediyor maaşaallah..
Nana929 gözün aydın, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bebişini canım. Haberini okuyunca çok sevindim. Aileye yeni bir üye, ne güzel...
C cizen_bayan bozma moralini kuzum yaa..
Hayırlı işlerde olur böyle ufak tefek aksilikler.
Rabbimden hayırlısını iste, senin için hangisi iyi olacaksa ona yönlendirsin inşaallah canım. Dualarım seninle..
Teşekkürler cnmOnumuzdeki haftalarda gorursun cnm
Sab. tanisalim mi?İyi akşamlar herkese
Bugün yoğundum giremedim güzel haberler gelmeye devam ediyor maaşaallah..
Nana929 gözün aydın, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bebişini canım. Haberini okuyunca çok sevindim. Aileye yeni bir üye, ne güzel...
C cizen_bayan bozma moralini kuzum yaa..
Hayırlı işlerde olur böyle ufak tefek aksilikler.
Rabbimden hayırlısını iste, senin için hangisi iyi olacaksa ona yönlendirsin inşaallah canım. Dualarım seninle..
Nick değişince normal canım:)))Şimdi tanıdım seni kusura bakma ya bu nicki bilemedim :))
Avm de aksesuarcıda çalısıyorum suan sürekli ayaktayım ama yine de pek faydası olmuyo malesef
Ohhh ohh isin bittiyse bana da gel.Bugün okuldan gelince ufak tefek temizlikle uğraştım kızlar. 15 tatilde gelecek misafirlerim var. Benim ev büyük, bizde ailecek 5 kişi olunca haliyle temizliği de çok zor oluyor. Elime çayımı aldım yeni oturdum ama saat 11 olmuş nerdeyse yaaa oooooy oy
hem ev buyuk hem 5kisi otur ye kafayi misafirler gelmeden 1gun once 1yardimci alip halletsen daha iyi değilmi tek başına bir yeri yap obur taraf batsın olcakBugün okuldan gelince ufak tefek temizlikle uğraştım kızlar. 15 tatilde gelecek misafirlerim var. Benim ev büyük, bizde ailecek 5 kişi olunca haliyle temizliği de çok zor oluyor. Elime çayımı aldım yeni oturdum ama saat 11 olmuş nerdeyse yaaa oooooy oy
Sab. tanisalim mi?
Bir ara nette bir furya vardi. Sene 2009 .
Bazi ergenler face de kizlara seviselim mi yazip SS alip dalga geciyorlardi.
Face de gruplar kurmuslardi . Biz boyle dalga gectik soyle gectik. Kufurler havada. Ilgi cekmek icin kendisine baska nickle kufur eden bile vardi.o ne be
Ohhh ohh isin bittiyse bana da gel.
Otur Sifir. Irmak hocamla sana gelsin bu nick.
hem ev buyuk hem 5kisi otur ye kafayi misafirler gelmeden 1gun once 1yardimci alip halletsen daha iyi değilmi tek başına bir yeri yap obur taraf batsın olcak
Grip oldum ya yine
Töbeeee :))Face de gruplar kurmuslardi . Biz boyle dalga gectik soyle gectik. Kufurler havada. Ilgi cekmek icin kendisine baska nickle kufur eden bile vardi.
Bir ara facedeee cokkkkk arkadasim vardi o zamanlar 3000 u gecmisti. Sonra yaramaz bana dedim kapattim face i .