- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.121
Bende iyiyim cnm kızlar 10 da uydular sahuru bekliyorum şimdi davul calıyor inşallah uyanmazlarSagol canim size de hayirli sahurlar.
İyiyim idare ediyorum bakalim. Kizimi bi saat uyuttum. Sonra kendi kalkti ben yaninda olmayinca. Simdi onunla ugrasiyorum oyle. Sen nasilsin?
Teşekkür ederim canım hastalık evin içinde turladı durdu. Aman hasta olayım demeyin çok fena dirençli bi hastalıkİnsallah hafif gecirirsiniz canim. Sevindim iyi olmaniza :)
Allah yardımcın olsun uyumayan çocuk zor yahuSagol canim size de hayirli sahurlar.
İyiyim idare ediyorum bakalim. Kizimi bi saat uyuttum. Sonra kendi kalkti ben yaninda olmayinca. Simdi onunla ugrasiyorum oyle. Sen nasilsin?
Evet uzun zamandır onları kullanıyorum ama tuvalet banyoda içim rahat etmiyorDeterjan yerine sirke kullanabilirsin canim. Camasirlara da yumusatici yerine sirke iyi oluyo.
Bende toplu mesaj yazmayı sevmiyorum tek tek daha iyi geliyor banaBi yerden sonra teker teker cevap vermek baycak ama sonuna kadar yap bence
Hayırlı sahurlar ben de yiyip yatarım diyorum sahur menüm 3 hurma 2 ceviz 1 kase yoğurt...Nasılsınız hanımlar hayırlı sahurlar
Nasıl gidiyor canım havalar tekrar 10 derece duşecekmiş bende halıları yıkamaya göndermiştimBende toplu mesaj yazmayı sevmiyorum tek tek daha iyi geliyor bana
Süper keşke bende yanlız olsam eşim vardiyalı calıştıgında bazen hafif geçiriyordum bu yıl işte yokHayırlı sahurlar ben de yiyip yatarım diyorum sahur menüm 3 hurma 2 ceviz 1 kase yoğurt...
Yalnızım o yüzden kahvaltıyı uğraşmak istemedim
Ahaha bizde bugün ramazan için erişte yaptık kayınvalide ile yağmur bastırdı geçen yılda aynısı olmuştu. Nasıl kurur bilmem...Nasıl gidiyor canım havalar tekrar 10 derece duşecekmiş bende halıları yıkamaya göndermiştimev taşısam haziranda yagmur yagar hatta eylulde yagmıştı
Ben sahurdan değil de iftardan korkuyorum yaaa... Eşimle anlaştık hafif geçireceğiz diye 1 çorba 1 ana yemek salata yoğurt şeklinde ilerleyelim dedik bakalım açken ne olacakSüper keşke bende yanlız olsam eşim vardiyalı calıştıgında bazen hafif geçiriyordum bu yıl işte yok
At firina kurut canım aynen yerler sogudu ince halı serdim fayda etmicek 26-28 derece olan hava 10 derece duserse 18 derece oluyorAhaha bizde bugün ramazan için erişte yaptık kayınvalide ile yağmur bastırdı geçen yılda aynısı olmuştu. Nasıl kurur bilmem...
Zaten biz kadınlar ne zaman hali yıkarsak cam silsek kış geri gelir
Hadi inşallah ben corba yok ana yemek ikisi bir arada yıyemiyorum yani ust üstte tuketemiyorum midem almıyor hemen doyarım mesala corba yesem ana yemek kalırBen sahurdan değil de iftardan korkuyorum yaaa... Eşimle anlaştık hafif geçireceğiz diye 1 çorba 1 ana yemek salata yoğurt şeklinde ilerleyelim dedik bakalım açken ne olacak
Ramazandan önce bu bahar temizliği kışlıkları kaldırma halılar falan bitiyordu ne güzel. Bu yıl bi garip montlar bile kalkmadı dahaAt firina kurut canım aynen yerler sogudu ince halı serdim fayda etmicek 26-28 derece olan hava 10 derece duserse 18 derece oluyor
Senin ki daha iyiymiş pide de almayacağız tam buğday takılacağız... ay hadi inşallahHadi inşallah ben corba yok ana yemek ikisi bir arada yıyemiyorum yani ust üstte tuketemiyorum midem almıyor hemen doyarım mesala corba yesem ana yemek kalıro nedenle ana yemek salata yada yogurt yada cacık birinden biri olur
Ben kaldırdım kıyafetleri sogudu tekrar biı kac tane cıkardım sabah serın oglen sıcak aksam sogukRamazandan önce bu bahar temizliği kışlıkları kaldırma halılar falan bitiyordu ne güzel. Bu yıl bi garip montlar bile kalkmadı daha
Ben market ekmegi seviyorum ya tahıllı ekmekleri yiyemiyorum bi ara yedim paket gözümde buyudu ne zaman bitecek diye bakıyorum zaten ekmek az yerim hadi ramazan sana yarasın cnmSenin ki daha iyiymiş pide de almayacağız tam buğday takılacağız... ay hadi inşallah
İnşallah bakalım ben daha hiç bir şeye dokunmadım artık bayramaBen kaldırdım kıyafetleri sogudu tekrar biı kac tane cıkardım sabah serın oglen sıcak aksam sogukaynen her sene 10 gun önceye geliyor ya ondan cnm 20 mayısta hava düzene girer bence