- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.141
Sahur 4.12 iftar 20.10 sizin saatler daha iyiymişSahur 4.25 de iftar 7.30 da
Kısmet bakalım sporla destekleyebilirsem iyi olur inşallahBen market ekmegi seviyorum ya tahıllı ekmekleri yiyemiyorum bi ara yedim paket gözümde buyudu ne zaman bitecek diye bakıyorum zaten ekmek az yerim hadi ramazan sana yarasın cnm
Bugunde oturma gurubunu yıkattım toz filan oldumu öksuruk oluyor bende alerjiyim ya perdeler yıkandı genel temizlik yaptım gecenlerdeİnşallah bakalım ben daha hiç bir şeye dokunmadım artık bayrama
Ankara mıSahur 4.12 iftar 20.10 sizin saatler daha iyiymiş
Oh mis gibi bende dün temizlik yaptım. Benim alerji de öksürük hapşırık oluyor onlara alıştım da nefes darlığı çekiyorum gece olunca oturuyorum yatakta hafifleyene kadarBugunde oturma gurubunu yıkattım toz filan oldumu öksuruk oluyor bende alerjiyim ya perdeler yıkandı genel temizlik yaptım gecenlerde
Bende mekikle desteklicem inşallah agır spor hareket yapamıyorum belde fıtık 2 disk kayması varKısmet bakalım sporla destekleyebilirsem iyi olur inşallah
BursaAnkara mı
Oooo çok geçmiş olsun mekik tehlikeli olmaz mı bel için canımBende mekikle desteklicem inşallah agır spor hareket yapamıyorum belde fıtık 2 disk kayması var
Alerji iğnesi var bana yazdıda dr oyle duzeldim canım kortizonlu bi igneydiOh mis gibi bende dün temizlik yaptım. Benim alerji de öksürük hapşırık oluyor onlara alıştım da nefes darlığı çekiyorum gece olunca oturuyorum yatakta hafifleyene kadar
Yarım mekık canım anca o kadarOooo çok geçmiş olsun mekik tehlikeli olmaz mı bel için canım
Yaa ay bi kontrolde bi sorayım ben var mı bi olasılık. Belki uygun bulur o tarz bişey. Ben hap kullanıyorum belirtiler başlayınca iç demişti akşam yatmadan önceAlerji iğnesi var bana yazdıda dr oyle duzeldim canım kortizonlu bi igneydi
Birde 1 saat yuruyüş yapabilirim hava yagışlı olmasaOooo çok geçmiş olsun mekik tehlikeli olmaz mı bel için canım
Hmm anladım aman dikkat et canım beline yarım olsun bizim olsunYarım mekık canım anca o kadar
Yürüyüş çok etkili oluyor ya oksijen alınca daha etkili oluyor inşallah düzelir havalarBirde 1 saat yuruyüş yapabilirim hava yagışlı olmasa
Sor cnm cok şukur iyiyim hap fayda etmedi bende yinede iç dedi bu igne seni iyi edecek 2 adet burun spreyl yazdı bırdr sabah ayrı hap aksam ayrı hap ama iğne superdi 2 gun burun akıntısı filan kalmadı sprul biri 1 hafta digeri hazırana kadar kullan dedi hazirana kadar olan burun akıntısını anında kestiYaa ay bi kontrolde bi sorayım ben var mı bi olasılık. Belki uygun bulur o tarz bişey. Ben hap kullanıyorum belirtiler başlayınca iç demişti akşam yatmadan önce
Aynen canım sagol cnmHmm anladım aman dikkat et canım beline yarım olsun bizim olsun
Belirtiyi bekleme her akşam iç cnmYaa ay bi kontrolde bi sorayım ben var mı bi olasılık. Belki uygun bulur o tarz bişey. Ben hap kullanıyorum belirtiler başlayınca iç demişti akşam yatmadan önce
Sorayim ben mutlaka çok sağolasın...Sor cnm cok şukur iyiyim hap fayda etmedi bende yinede iç dedi bu igne seni iyi edecek 2 adet burun spreyl yazdı bırdr sabah ayrı hap aksam ayrı hap ama iğne superdi 2 gun burun akıntısı filan kalmadı sprul biri 1 hafta digeri hazırana kadar kullan dedi hazirana kadar olan burun akıntısını anında kesti
Doğru diyorsun aslında daha normal gün geçiririmBelirtiyi bekleme her akşam iç cnm
Aynen ben uzun zamandır alerciyim dr oyle dedi her aksam iç dedi bu yılki alerjim agır vaka dedi dr gözler şiş dudak şiş gittim burayada yazmiştim cok kötuyum diyeDoğru diyorsun aslında daha normal gün geçiririm