- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.141
Hapları kullan bence üstüne de maydanoz kivi falan ye :)) en doğalındanAaa evet okumuştum aslında bak :) c vitamin ile alakalı.
Neden öyle dedin ben severim arabesk ama :)
Mantıklı olan ilaç mi yani aydınlat konuyu haydi :)
Çok karışık bi çorbaya hazırlıyorum kendimi :)))Mantik dersen hicbirini almayacaksin.
Sorunun koku nedir onu bulmak gerek ama bulamiyorlar . Beslenme tarzinda degisiklik yapip , sana iyi gelmeyen yiyecekleri ogrenebilirsin. + Kafeinsiz iceceklerden icmek gerekiyor. Yani cay , kahve yasak. Isimize gelmez .
Kabak mi
İyi geceler bol eksilerBende yatar bacılar :)
İyi geceler limonlu ılık su içip yatacağım :)
Sonunda baciya bagladin yani.Bende yatar bacılar :)
İyi geceler limonlu ılık su içip yatacağım :)
Ters tepmesin sonra.Çok karışık bi çorbaya hazırlıyorum kendimi :)))
Tepmez heralde kız içinde 2 kaşık yağ dışında diyete aykırı bişey yok o 2 kaşık da koca bir tencere için.... artı çıkarmışım haha çok komik olur :))Sonunda baciya bagladin yani.
Iyi geceler. Yarin da limonlu suyla basla.
Ters tepmesin sonra.
Icine ne koyduguna bagli. Yazsana ozelden.Tepmez heralde kız içinde 2 kaşık yağ dışında diyete aykırı bişey yok o 2 kaşık da koca bir tencere için.... artı çıkarmışım haha çok komik olur :))
Yazayım hemen :)) sana özelden mi grubun özelinden mi nerden istersinIcine ne koyduguna bagli. Yazsana ozelden.
Bana her turlu uyar.Yazayım hemen :)) sana özelden mi grubun özelinden mi nerden istersin
Hemen yazayım o zaman elime mi yapışır :))Bana her turlu uyar.
Benim yemegim hazir canim. Ben senin icin soyluyorum.Hemen yazayım o zaman elime mi yapışır :))
Günaydın çok geçmiş olsun., ilerlemeden müdahele et mutlaka bu yılın mikrobu virüsü ayrı bişey süründürüyor. Tam iyiyim diyorsun hadi birdaha.... imkanın varsa dinlenGünaydın kizlar.
Soguk mu aldım dün, birinden mi kaptim, bir kirginlik var. Millet hijyen yoksunu.
Bugun yataktan çıkmam. Bir tartılmak için çıkabilirim:)
Yarın tartı günü olmasa biraz daha ekleme yap derdim hasta olma iyice diye ...Menumu de erkenden yazayım.kokulusabun
15 ocak 2019
Sabah :Yarim latte
Ara :Limonlu su
Kahvaltı :Zerdecalli yogurt
Ara: sutlu cay
Oglen : marul +ayran
Aksam : 5 gibi bir küçük tabak patates + brokoli +havuç üçlüsü.
Ara :Zerdecalli yogurt
Sagol fatmacim. Bugun dinlenebilirim ama yarın çok isim var.Günaydın çok geçmiş olsun., ilerlemeden müdahele et mutlaka bu yılın mikrobu virüsü ayrı bişey süründürüyor. Tam iyiyim diyorsun hadi birdaha.... imkanın varsa dinlen
Hadi bakalım. Bir başladın mı gerisi geliyor.Hedefe son 100 ha gayret bu hafta tutacak galiba :)))
Nasrettin hoca gibi oldum bakalım yoğurt olacak mi...
Hayatta yapmam :) Belki bir bardak sıcak süt olabilir.Yarın tartı günü olmasa biraz daha ekleme yap derdim hasta olma iyice diye ...