Uyku bende yıllardır çok az. Gece 2 de yatsam 7 de kalkarım mesela. 3 bebekle bu kadar kaldı bize uyku. Şimdi de alışkanlık oldu uyuyamıyorum istesemde. Benimde oğlan emerek uyurdu. Uyanınca diğeriyle ilgilendiğim için hemen alamazdım ağlardı. Tek çocukta olsa büyütmek zor, bir emek istiyor illla ki, Allah sağlıkla büyütsün hepimizin evlatlarını, annelere de bol sabır ve kuvvet versin inşaallah..
Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, okul müdürüyüm. 10 yıllık evliyim. 3 çocuğum var. Evlendiğimde 60 kiloydum. Eşim ve ben yemek yemeyi çok severiz. İlk evlendiğimizde yaz tatillerinde arabaya biner şehir şehir gezer, gece yarıları çıkıp birşeyler yerdik. Doğum kontrol hapı kullandım bir dönem, yemek düşkünü de olunca epey kilo almıştım. 75 ile hamile kaldım. 75 ile de doğuma gittim. 1 hafta sonra 63'tüm. Bu arada malum süt olsun diye yedirdiler habire :))
4 ay sonra 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. 69 kiloydum. Beklenmeyen bir gebelikti. Yine 75 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 1 yıl 3 aylık iğne kullandım. Doktorum bu iğnelerle kilo alırsın dedi ama tekrar hamile kalmaktansa kilo alayım dedim
hormonlar, iğneler ilaçlar ve tabiki yemekler derken birgün 48 bedenin dar geldiğini fark ettim. Neredeyse 50 beden olmuştum ki annem bile 50 giymez, tartıya çıkıp 86 nın şokunu yaşadıktan sonra diyete karar verdim. Kk nın diyet sayfalarında dolaşırken @AklinYolu1 beni buraya davet etti. Iyiki de gelmişim. Çok teşekkür ediyorum arkadaşıma, kilo vermemde emeği büyük. Yazın 69u görmüştüm ama okulların açılması telaşı ve uzun süren diyetin yorgunluğuyla ara vereyim dedim. O arada 74 olmuşum neredeyse. Gelmeseydim 80'e doğru yol alıyor olacaktım şu an Allah korusun :))
İşte böyle...
Birazda sen kendinden bahset bakalım