ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kansızlık ile alakalı doktorum araştırma amaçlı endoskopi istemişti. Ve biyopsi de yapıldı. Hafif gastrit çıktı ama bende hiçbir mide rahatsızlığı yok şükür o yüzden tedavi uygulamadi.
Çok hafif demir emilimini azaltan bir mikrop var dedi ama onun içinde tedavi uygulamayacak yoksa mide küsüyormuş.
Bu tip şeyler olunca ailem konuyu hemen kilo vermeme bağladı oysa kilolu halimle gitsem daha neler çıkardı :)

geçmiş olsun abliş dikkat et :KK200:

Uyku bende yıllardır çok az. Gece 2 de yatsam 7 de kalkarım mesela. 3 bebekle bu kadar kaldı bize uyku. Şimdi de alışkanlık oldu uyuyamıyorum istesemde. Benimde oğlan emerek uyurdu. Uyanınca diğeriyle ilgilendiğim için hemen alamazdım ağlardı. Tek çocukta olsa büyütmek zor, bir emek istiyor illla ki, Allah sağlıkla büyütsün hepimizin evlatlarını, annelere de bol sabır ve kuvvet versin inşaallah..

Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, okul müdürüyüm. 10 yıllık evliyim. 3 çocuğum var. Evlendiğimde 60 kiloydum. Eşim ve ben yemek yemeyi çok severiz. İlk evlendiğimizde yaz tatillerinde arabaya biner şehir şehir gezer, gece yarıları çıkıp birşeyler yerdik. Doğum kontrol hapı kullandım bir dönem, yemek düşkünü de olunca epey kilo almıştım. 75 ile hamile kaldım. 75 ile de doğuma gittim. 1 hafta sonra 63'tüm. Bu arada malum süt olsun diye yedirdiler habire :))
4 ay sonra 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. 69 kiloydum. Beklenmeyen bir gebelikti. Yine 75 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 1 yıl 3 aylık iğne kullandım. Doktorum bu iğnelerle kilo alırsın dedi ama tekrar hamile kalmaktansa kilo alayım dedim :KK43: hormonlar, iğneler ilaçlar ve tabiki yemekler derken birgün 48 bedenin dar geldiğini fark ettim. Neredeyse 50 beden olmuştum ki annem bile 50 giymez, tartıya çıkıp 86 nın şokunu yaşadıktan sonra diyete karar verdim. Kk nın diyet sayfalarında dolaşırken @AklinYolu1 beni buraya davet etti. Iyiki de gelmişim. Çok teşekkür ediyorum arkadaşıma, kilo vermemde emeği büyük. Yazın 69u görmüştüm ama okulların açılması telaşı ve uzun süren diyetin yorgunluğuyla ara vereyim dedim. O arada 74 olmuşum neredeyse. Gelmeseydim 80'e doğru yol alıyor olacaktım şu an Allah korusun :))
İşte böyle...
Birazda sen kendinden bahset bakalım :KK66:
Amiin, insallah:KK200:

Aslinda hikayelerimiz benziyor. Benim hamilelikte onca mide sorununa ragmen tank gibi olusum disinda:KK48:

Ben de 24 yasindayim 3.5 yillik evliyim. 11 aylik kizim var. Hala emziriyorum. İstemedigim bi bolumu okudum. Hayallerimde eczacilik yatiyor. Bi turlu cesaret edemiyorum coluk cocuk nasi universite okuyacaksin diyorum ama asla da vazgecemiyorum. Calismiyorum evdeyim. Ben de 60 kilo ile evlendim. Zaten okul zamani da biraz balik etliydim. Ayni şekilde biz de yemek yemeyi cok severiz. İlk sene cikip cikip yedik gece gunduz. Gecenin bi vakti canımiz cekti kısır yapip yedik, pizza soyledik falan derken ben oldum 74. Sonra dur biraz dikkat edeyim bu ne boyle derken 72 ile hamile kaldim. Son ay tartilmayi da biraktim. En son 92 cikmistim. Muhtemelen 95+ ile doguma gitmisimdir. Hatta anestezi uzmani bana laf carpti dogum oncesi cok moralimi bozdu. Neyse dogum sonrasi 82 kiloya cok caba sarf etmeden düstüm. Fotograflarda kendimi asla gormek istemiyordum. Dikkat etmeye basladim. Arastirdim ve en aktif olarak bu grubu gordum. Katilmak istedim. Su anda da 74 kiloyum iste. Hedefim 55 kilo olmak. Her turlu yemegi severim:KK48::KK48:
Burcun ne? Burcunu da ogreneyim:KK48:
Benimki başak, ama takintilarim harici hic basak gibi davranmiyorum bence.:KK51:
Hayir diyemedigin yiyecekler neler?
Adim fatma eski nick fatma7454 bursada oturuyorum. 15 kilo verip 10 kilosunu geri aldım. Detoks arada yapıyorum en sevdiğim sütlü yeşilçay hiç zorlanmıyorum. Ama diğerleri hiiiç bana göre değil.

Hatta instagram da arkadaşız seninle :))) o kadar yani...

Benim soracağım var mı hmm aslında yok ya gayet güzel anlatmışsın sadece işini merak ettim...
Ya ifsa olmayacaksan o sayilarin anlamini merak ettim ben de :KK22:
Günaydın kizlar.

Soguk mu aldım dün, birinden mi kaptim, bir kirginlik var. Millet hijyen yoksunu.

Bugun yataktan çıkmam. Bir tartılmak için çıkabilirim:)

Gecmis olsun canim dinlen bugun bolca

Menumu de erkenden yazayım. kokulusabun kokulusabun

15 ocak 2019

Sabah :Yarim latte

Ara :Limonlu su

Kahvaltı :Zerdecalli yogurt

Ara: sutlu cay

Oglen : marul +ayran

Aksam : 5 gibi bir küçük tabak patates + brokoli +havuç üçlüsü.

Ara :Zerdecalli yogurt

Ooo erkenciyiz :KK66:
Dikkat et kendine, bu mevsimde havanın da insanlarında düzeni tutmuyo aman hasta olma :KK20:

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım.
Biz iyiyiz, topikçe klasik işler var bizde, asıl haberler senden geliyor bu aralar, nasıl gidiyor bakalım :KK39:

Sagol canim. Oyle yapicam aynen. :KK45:

Ooo erkenciyiz :KK66:
Dikkat et kendine, bu mevsimde havanın da insanlarında düzeni tutmuyo aman hasta olma :KK20:
Millette gorgu kurali yok aksiriyor tiksiriyor agiz kapama yok. Eee yanindan tesadufen gecince ne oluyor. Cok sinir oluyorum boyle dusuncesiz insanlara. Bir selpakla kapat agzini ya da en kotu elinle. Sonra elini de yikamaz bunlar.

O yuzden hastaliklar cogaliyor zaten. Cocuklara hele bebeklere aciyorum.:KK12:

Tartilmak icin yataktan ciktim bir bardak su icmistim. Saat 8.

58.3 Dune gore 300 gram yarina vermem gereken 400 gram. :KK51:

Eklentiler

• Photo0276.jpg
    Photo0276.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 25

Aslinda hikayelerimiz benziyor. Benim hamilelikte onca mide sorununa ragmen tank gibi olusum disinda:KK48:

Ben de 24 yasindayim 3.5 yillik evliyim. 11 aylik kizim var. Hala emziriyorum. İstemedigim bi bolumu okudum. Hayallerimde eczacilik yatiyor. Bi turlu cesaret edemiyorum coluk cocuk nasi universite okuyacaksin diyorum ama asla da vazgecemiyorum. Calismiyorum evdeyim. Ben de 60 kilo ile evlendim. Zaten okul zamani da biraz balik etliydim. Ayni şekilde biz de yemek yemeyi cok severiz. İlk sene cikip cikip yedik gece gunduz. Gecenin bi vakti canımiz cekti kısır yapip yedik, pizza soyledik falan derken ben oldum 74. Sonra dur biraz dikkat edeyim bu ne boyle derken 72 ile hamile kaldim. Son ay tartilmayi da biraktim. En son 92 cikmistim. Muhtemelen 95+ ile doguma gitmisimdir. Hatta anestezi uzmani bana laf carpti dogum oncesi cok moralimi bozdu. Neyse dogum sonrasi 82 kiloya cok caba sarf etmeden düstüm. Fotograflarda kendimi asla gormek istemiyordum. Dikkat etmeye basladim. Arastirdim ve en aktif olarak bu grubu gordum. Katilmak istedim. Su anda da 74 kiloyum iste. Hedefim 55 kilo olmak. Her turlu yemegi severim:KK48::KK48:
Benimki başak, ama takintilarim harici hic basak gibi davranmiyorum bence.:KK51:

Yok canım iddialık bişey olduğundan değil... siteye üye olurken 74 kiloydum hedefte 54 tü o yüzden o sayılar yoksa bi espirisi yok yani :)))

Burcum kova, benimde bazı takıntılarım var aslinda, simetri ve aşırı düzen hastasıyım :) çocuklar çekiyor elimden yazık, oyuncakları hep belli bir düzene göre dursun isterim mesela, bulaşık makinesine tabakları boy sırasina göre, küçük çatal- kaşıkları ayrı, büyükleri ayrı biryere dizerim. Sık sık el yıkama takıntım da var. Bazen yıkadığımı unutup gidip tekrar yıkıyorum ama temizlik hastası değilim şükür :)) bulaşık mutfakta dururken bırakır çocuklarla oynarım. Kimyasala alerjim var, oyüzden bitkisel deterjanlar kullanıyorum.

En sevdiğim yiyeceklerin başında ekmek ve hamur işleri gelir. Tatillerde kahvaltıya poğaça, börek, simit türü şeyler yapmayı ve tabiki de yemeyi seviyorum. Akşam yemeklerinde de mantı, erişte gibi şeyler olunca kilo almak kaçınılmaz oluyor tabii. Oyüzden tatil günleri bana yaramaz.

Tatlı, cips, çekirdek, şekerli bisküviler ve asitli içeceklerle hiiiç aram yok, sevmiyorum. İçtiğim tek zararlı içecek meyveli soda :)) çikolatanın da acı bitter olanını severim. Diğerleri çok şekerli geliyor bana..

Yok canım iddialık bişey olduğundan değil... siteye üye olurken 74 kiloydum hedefte 54 tü o yüzden o sayılar yoksa bi espirisi yok yani :)))

Kilo olabilecegi hic aklima gelmemisti:KK48:

Bence de gayet de anlami var. Siteye sirf kilo vermek amaciyla uye oldugunu gosteriyor. Hedefe daha cok kitlenmeni saglar belki:spor:

Tatlı, cips, çekirdek, şekerli bisküviler ve asitli içeceklerle hiiiç aram yok, sevmiyorum. İçtiğim tek zararlı içecek meyveli soda :)) çikolatanın da acı bitter olanını severim. Diğerleri çok şekerli geliyor bana..
Hepsiyle aram vardi hepsiyle. Ayrim yapmadim ben. :KK70:

Bence de gayet de anlami var. Siteye sirf kilo vermek amaciyla uye oldugunu gosteriyor. Hedefe daha cok kitlenmeni saglar belki:spor:
Benim nick lucky7 di . Oradan lucky kaldi ismim. Aklinyolu1 e alistim galiba. Bugunlerde bir nick degisimi daha yapabilirim belkim. :KK70:

Kizlar ne yediginiz degil, ne zaman yediginiz onemli . :KK51:

Ornek ; eskiden kalkar kalkmaz latteye davraniyordum. Simdi yanimda su var iciyorum. :skandal:

Gercekten yemek /icmek istiyor musunuz. Ona ihtiyaciniz var mi, ac misiniz , susadiniz mi, arada bunlari dusunun.

Kahvaltiyi mumkun oldugunca geciktirin. Yani ogleye alin. Bosverin kahvalti en onemli ogun diyenleri.

Ozellikle belli bir yastan sonra herkesin Aralikli Oruc uygulamasi ve iki ogune indirmesi gerekiyor. :KK19:

Aslın da evet siteye bu yüzden üye oldum... beni diğer kısımlarda çok göremezsin hatta hiç diyecek kadar azdır paylaşımlarım. Olanlarda spor kısmındadır. :KK39:

Burcum kova, benimde bazı takıntılarım var aslinda, simetri ve aşırı düzen hastasıyım :) çocuklar çekiyor elimden yazık, oyuncakları hep belli bir düzene göre dursun isterim mesela, bulaşık makinesine tabakları boy sırasina göre, küçük çatal- kaşıkları ayrı, büyükleri ayrı biryere dizerim. Sık sık el yıkama takıntım da var. Bazen yıkadığımı unutup gidip tekrar yıkıyorum ama temizlik hastası değilim şükür :)) bulaşık mutfakta dururken bırakır çocuklarla oynarım. Kimyasala alerjim var, oyüzden bitkisel deterjanlar kullanıyorum.

En sevdiğim yiyeceklerin başında ekmek ve hamur işleri gelir. Tatillerde kahvaltıya poğaça, börek, simit türü şeyler yapmayı ve tabiki de yemeyi seviyorum. Akşam yemeklerinde de mantı, erişte gibi şeyler olunca kilo almak kaçınılmaz oluyor tabii. Oyüzden tatil günleri bana yaramaz.

:KK48::KK48: benim temizlik duzen takintim cok yok malesef. Daha ziyade boyle gereksiz antin kuntin islerde takintilarim var. Bi isi yapacaksam onu a dan z ye tam olarak yapmam lazim, bu seferlik veya simdilik boyle oluversin kalani sonra yaparim diyemiyorum. Onun icin yetismeyecegini dusundugum islere elimi surmem kisitli vakitlerde. Boyle olunca da islerim birikir mesela:KK48:

Bulasik makinesinde ben de cay kasiklarini en one, onun arkasina tatli kasigi ve catali, onun arkasina da yemek kasik catallarini koyarim:KK53::KK53: oyuncaklara takmaya henuz baslamadim cunku kizim nerde çer çöp var onlarla oynuyor. Mesela ilaç kutulari, dudak kremi, burun spreyi, parfüm kutusu vs. Bu donemi gecse de hepsini kaldirip cope ativersem diye bekliyorum:KK48:

Bende egzama var. İlla eldiven kullanmam gerekiyor.

Aslinda tatliyi cok sevmemek cok buyuk avantaj bence. Cunku hem tatliyi hem hamur isini sevince daha zor oluyor. Bkz; ben. Hepsi benim bebeklerim:KK53::KK53: kahvaltida pogaca borek yedikten sonra kalani dengelesen cok da asiri kilo almazsin normal donemde diye dusunuyorum. Cunku beni hep yemek sonrasi tatli istekleri yakti. Her tuzludan sonra mutlaka tatli ister canim. :işsiz:

Kizlar ne yediginiz degil, ne zaman yediginiz onemli . :KK51:

Ornek ; eskiden kalkar kalkmaz latteye davraniyordum. Simdi yanimda su var iciyorum. :skandal:

Gercekten yemek /icmek istiyor musunuz. Ona ihtiyaciniz var mi, ac misiniz , susadiniz mi, arada bunlari dusunun.

Kahvaltiyi mumkun oldugunca geciktirin. Yani ogleye alin. Bosverin kahvalti en onemli ogun diyenleri.

Ozellikle belli bir yastan sonra herkesin Aralikli Oruc uygulamasi ve iki ogune indirmesi gerekiyor. :KK19:
Bence kahvaltı yine yapabiliriz bence öğün verilen ismin sebebi yiyecekler yani ben o kafadayım. Içerik meselesi kahvaltı o yüzden öğle vakti yapılınca da kahvaltı oluyor bence:KK70::KK70:

X