ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bende 61 filan olsam öyle yapardım :) aslında çokta az kalmıştı :KK43: yine uzattım saçma sapan şeylerden
Hayırlısı sağlık önemli tabi herşeyden önce yine vericigim inşallah
Hep birlikte hallederiz şekerim, takılma sen.
Sağlık önemli tabii, onuda ihmal etmeyelim.

Bi gidip yatamadım ya :))
Sabah olmuş hadi ben kaçtım kızlar :uykucu:

Kansızlık ile alakalı doktorum araştırma amaçlı endoskopi istemişti. Ve biyopsi de yapıldı. Hafif gastrit çıktı ama bende hiçbir mide rahatsızlığı yok şükür o yüzden tedavi uygulamadi.
Çok hafif demir emilimini azaltan bir mikrop var dedi ama onun içinde tedavi uygulamayacak yoksa mide küsüyormuş.
Bu tip şeyler olunca ailem konuyu hemen kilo vermeme bağladı oysa kilolu halimle gitsem daha neler çıkardı :)
Bende de reflu cikmadi yiyeceklere hassasiyet cikti. Demir eksikligim icin ilac aliyorum ama cok yedigimde de demirim asla duzelmiyor. Duzenli olarak demir hapini kullan forever. Cok yemek saglikli olmak degildir. :KK12:

Aslina bakarsan simdi daha iyi hissediyorum. En azindan abur cubura saldirmiyorum. Giderek latteleri sifirliycam ama once evdekileri bitirmem gerek. :KK50:

Hep birlikte hallederiz şekerim, takılma sen.
Sağlık önemli tabii, onuda ihmal etmeyelim.

Bi gidip yatamadım ya :))
Sabah olmuş hadi ben kaçtım kızlar :uykucu:
Ruyanda zerdecal gor sab. :KK70:Iyi geceler. :süslü:

Bende de reflu cikmadi yiyeceklere hassasiyet cikti. Demir eksikligim icin ilac aliyorum ama cok beslendigimde de demirim asla duzelmiyor. Duzenli olarak demir hapini kullan forever. Cok yemek saglikli olmak degildir. :KK12:

Aslina bakarsan simdi daha iyi hissediyorum. En azindan abur cubura saldirmiyorum. Giderek latteleri sifirliycam ama once evdekileri bitirmem gerek. :KK50:

Ruyanda zerdecal gor sab. :KK70:Iyi geceler. :süslü:
Demir ilacı da çok sıkıntılı yani beni kasıyor. 2 saat önce iç peynir yeme yumurta yeme :) yersen ilaç boşa falan :)
Dr da şöyle bir öneri de bulundu damardan verilen ilaç varmış 6 ay gayet düzeltiyor dedi tekrar düşüyorsa tekrar veriyoruz dedi. Bu daha mantıklı geldi bana. Önce kan testi tekrarlayarak sonra bu tedavi dusunuyorum canım

Su ara ilk takintim kilo. Neden cunku baska sey dusunmek istemiyorum. :KK70:

Kac saat sonra mi cevap veriyorsun. Biz dorduncuyu bulduk. :KK70:

Saka maka iyi okey oynarim ve kagit oyunlari benden sorulur (du). :deli:
Takıntısı kilo olanın eksisi bol olsun inşallah :)
Toparliyacagim bende inşallah :) kesin dönüşüm şahane olacak :)
O zaman pis 7'li :)
Unuttum bak bende ama çok zevkli diye hatirliyorum :)

Dur sana özelden yazayım nick sebebini ifşa olmim bende :))
Ifsa olursan ol. Banane banane. :KK70:

Demir ilacı da çok sıkıntılı yani beni kasıyor. 2 saat önce iç peynir yeme yumurta yeme :) yersen ilaç boşa falan :)
Dr da şöyle bir öneri de bulundu damardan verilen ilaç varmış 6 ay gayet düzeltiyor dedi tekrar düşüyorsa tekrar veriyoruz dedi. Bu daha mantıklı geldi bana. Önce kan testi tekrarlayarak sonra bu tedavi dusunuyorum canım

O uyariyi her eczane yapmiyor .:confused: Vitamin C almak gerekiyor beraber. Eger almazsan o zaman demir ilacinin da faydasi olmuyor. :cool:

Damardan iki kere demir verdiler bana. Arabesk dinlemem dedim. :KK70:
Naber naz pazar kaç çıktın
Ve beklenen soruuu geldi. :KK70:

Ifsa olursan ol. Banane banane. :KK70:

O uyariyi her eczane yapmiyor .:confused: Vitamin C almak gerekiyor beraber. Eger almazsan o zaman demir ilacinin da faydasi olmuyor. :cool:

Damardan iki kere demir verdiler bana. Arabesk dinlemem dedim. :KK70:

Ve beklenen soruuu geldi. :KK70:
Aaa evet okumuştum aslında bak :) c vitamin ile alakalı.
Neden öyle dedin ben severim arabesk ama :)
Mantıklı olan ilaç mi yani aydınlat konuyu haydi :)

Aaa evet okumuştum aslında bak :) c vitamin ile alakalı.
Neden öyle dedin ben severim arabesk ama :)
Mantıklı olan ilaç mi yani aydınlat konuyu haydi :)
Mantik dersen hicbirini almayacaksin. :KK70:

Sorunun koku nedir onu bulmak gerek ama bulamiyorlar . Beslenme tarzinda degisiklik yapip , sana iyi gelmeyen yiyecekleri ogrenebilirsin. + Kafeinsiz iceceklerden icmek gerekiyor. Yani cay , kahve yasak. Isimize gelmez . :confused:

Hii karıştı herşey
Kabak mi :KK70:

X