ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Seni de everelim artık yaa, buaralar "bir düğün olsa da zayıflasam" modundayım, senin düğünde giyeceğim kıyafet için zayıflarım o zaman
Bir aday varsa postala bana.

Mmmmm en sevdiğiiiiim
IF her daim zayıflatır (slogan da buldum hehe)
Ipleme IFle.

Ben de cok iyi bir gorumceydim. Kardes sanarlardi bizi.

Uyku bende yıllardır çok az. Gece 2 de yatsam 7 de kalkarım mesela. 3 bebekle bu kadar kaldı bize uyku. Şimdi de alışkanlık oldu uyuyamıyorum istesemde. Benimde oğlan emerek uyurdu. Uyanınca diğeriyle ilgilendiğim için hemen alamazdım ağlardı. Tek çocukta olsa büyütmek zor, bir emek istiyor illla ki, Allah sağlıkla büyütsün hepimizin evlatlarını, annelere de bol sabır ve kuvvet versin inşaallah..

Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, okul müdürüyüm. 10 yıllık evliyim. 3 çocuğum var. Evlendiğimde 60 kiloydum. Eşim ve ben yemek yemeyi çok severiz. İlk evlendiğimizde yaz tatillerinde arabaya biner şehir şehir gezer, gece yarıları çıkıp birşeyler yerdik. Doğum kontrol hapı kullandım bir dönem, yemek düşkünü de olunca epey kilo almıştım. 75 ile hamile kaldım. 75 ile de doğuma gittim. 1 hafta sonra 63'tüm. Bu arada malum süt olsun diye yedirdiler habire :))
4 ay sonra 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. 69 kiloydum. Beklenmeyen bir gebelikti. Yine 75 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 1 yıl 3 aylık iğne kullandım. Doktorum bu iğnelerle kilo alırsın dedi ama tekrar hamile kalmaktansa kilo alayım dedim hormonlar, iğneler ilaçlar ve tabiki yemekler derken birgün 48 bedenin dar geldiğini fark ettim. Neredeyse 50 beden olmuştum ki annem bile 50 giymez, tartıya çıkıp 86 nın şokunu yaşadıktan sonra diyete karar verdim. Kk nın diyet sayfalarında dolaşırken @AklinYolu1 beni buraya davet etti. Iyiki de gelmişim. Çok teşekkür ediyorum arkadaşıma, kilo vermemde emeği büyük. Yazın 69u görmüştüm ama okulların açılması telaşı ve uzun süren diyetin yorgunluğuyla ara vereyim dedim. O arada 74 olmuşum neredeyse. Gelmeseydim 80'e doğru yol alıyor olacaktım şu an Allah korusun :))
İşte böyle...
Birazda sen kendinden bahset bakalım

Yetenekleri gordum mu kacirmam.

Evet canım, ikizlerim birde onlardan 1 yaş küçük kızım var..

Evet canım, ikizlerim birde onlardan 1 yaş küçük kızım var..
Allah bagislasin canim cumlemizinkini benikiler 26 ayliklar daha kucuklar zor oluyor buraya gir yaz cik elimden teli istiyorlar etiketlemeyide unutuyorum kelimeler harfler eksik oluyor :)

Extra yardima ihtiyacin oldugu kesin. Sanslisin o zaman. Bazilari BDV de bir kasik suda bogmak istiyor da.
Gercekten de var. Hem cocuk var, hem kis gunu, extra hamilelik tek basima cok cok zor olurdu. Gercekten de sansliyim o konuda. 2 gorumcem var, eminim ikisi de basim sıkıssa ellerinden geleni yaparlar. En buyuk sansim da annem. Hicbir zaman anne yardima ihtiyacim var gel demedim, ben daha agzimi acmadan o yola cikmis olur. Allah razi olsun gorumcem de annem de baska sehirden kalkip geliyorlar yardim icin.
Sagol kuzum. Allah hepimize her isimizde kolayliklar versin.

Yok 2 oglan ikiz kiz 3 gebelik 4 evlat :)
He tmm ben yanlış anlamışım 1 eksik bir fazla ama 4 şahane bence.... 2şer tane güzel eşitlemişsin :))) böyle kız falan muhabbeti olunca bi hevesleniyorum ama benim yiyeceğim nane değil :)))

Sizin tanışma arasan bulunmaz cinstenmiş daha ne olsun :)))

14 ocak menüm kokulusabun
Sabah 1 yumurta 3 zeytin 2 ceviz 1 kupa yeşilçay 1 dilim peynir 1 koca kase salata
Ara sade kahve maden suyu
Akşam 1 tabak pırasa 3 kaşık yoğurt 1 kase salata
Su 2.5 lt spor leslie 20 dk 6 haftalık bi programın ilk haftası 3. Haftaya başladılar ama olsun geriden takipteyim

Bulalım sana bir damat adayı.
Kriterlerini söylemen lazım ama
Iyi olur senin cevren genistir.

Regl yaklasiyor canim cukolata istiyorr
Cikolata istegi icin sicak cikolata iciyorum ben ya da mocha. Salepli Turk kahvesi de olabilir. Sec begen al.
A AklinYolu1 kim kimle eslesiyor cnm nicin eslesiyor okuyamadim kizlarda durmuyor
Haftaya birbirimizi anlatacagiz. O yuzden esini iyi tani.

Evde muz ve kakao varsa çikolata yerine muzları dilimle kakao ile kapla ye bastırıyor.

A AklinYolu1 beni vuracak millete meyve tavsiye ediyorum diye

Kiz seni gebertirim nasil tavsiyeler veriyorsun oyle.

Meyve iyidir bana yaramiyor ama. Mandalinayi seviyorum . 55 inersem ufak ufak yemeye basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…