ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Slm hanimlar ben adanadan katiliyorum 2016 kasim anneleri konu basligi acmistim ikizlerime hamileydim ikiside kiz ikra ve meyra isimleri 8 aylik dogdular ekim annesi oldum . Oncesini anlatayim ben ilk gebeligimde 56 kiloydum bekardim hep 56-58 arasinda yaz 56 kis 58 bu sekilde gidiyordum 58 le ogluma hamile kaldim boyum 169 cm 88 le doguma gittim bilincsiz hamilelikmi deyim cok.vitamin verdi dr ondanmi bilmiyorum fazla kilo aldim dogum sonrasi 75 kiloydum 1 yil sonra emzirme ve sonrasi birgun tartilim dedim 80 kilo olmusum hemen 5-6 ogun ve 1 saatlik yuruyus yapiyordum oglumu pusete koyup hop yuruyusteyim birgun evde birgun yuruyus cunku kis gelicek cikamicagim gunlerde olucak vucut hep yuruyuse alismasin diye okumustum arada metebolizmayi sasirtmak gerekiyormus haftada istedim yemegi yiyordum ekmekte var sadece bir ogunumde istedigim yemegi yerken lokantada saat 4 tercih ettimki yatana kadar yedigim yemegi eritmis olurum derdim tabi uzerine 1 saat yirurdum 4 ayda 80 kilodan 56 kilo dustum gorenler sok 56 yim ama sanki 50 kilo gorunumdeyim aradan 1 yil gecti 2 ogluma hamile kaldim 72 ile doguma girdim 65 le dogumdan ciktim ikincide bilincliydim fazla kilo almadim hemen 58 kiloya dustum kis gunuydu dogumum aradan 5 yil gecti kirst tedavisi gordum yumurtaliklarimdan verdigi ilaclar migren ataklarimi kanamami ne arasan var odemmi hormon bozuklugumu bunyem berbat olmustu stres topu gibiydim ilaclari biraktim 63 kiloydum 2016 1 martta hamile oldugumu ogrendim 18 mart 2016 da ikiz olduklarini ogrendim ben ailem şok olduk neyse insallah ikiz olsun ikiside kiz olsun dedim cok sukur ikiside kiz hayatimi anlattim size :) ikizlerde 63 kilodan 75 ile doguma gittim daha dogrusu randevu diye gittim doguma alsilar acil olarak yatis verdiler dogum sirasi bana gelene kadar gece 22.45 de doguma alindim onlari koklayamadan kuveze gittiler neyseki sadece solunum sikintilari varmis sukur 4 gun kaldilar 34+4 de dogmalarina ragmen . Eve geldik 4 gunun sonunda ben 65 kiloydum ikizlere bakamiyordum uykusuzluktan nerede bal kaymak pekmez tahin varsa nutella ekmek ben ordaydim yedim yedim sut olsun diye degil basim.donuyordu uykusuzluktan cunki tek baktim kizlara ikide oglan toplasam boluk boluk uykularimi 2-3 saat uyumusumdur ve kilom 75 olmustu 2018 subat ayi diyete girmeye karar verdim emziriyorum ama yinede aksami one cektim ekmek yemedim yedigim gunde oldu emzirmeyi 2-3 ay oldu birakali 65 de gordum 66 ya hemen ciktim sonra 67 iste boyle arkadaslar opluldunuz :) yas 32

Merakimdan soruyorum.carsamba gunu resminle gell demek icin benim yalvarmami ay benide alin falan dememi mi bekliyodun gercekten.onun icin mi hemen pes ettin yazmistin.bende samimeyet sandim..bu neyin egosu ya..hepimiz ayniyiz hepimiz kadiniz hepimizde elli tane dert var..hepimiz kiloluyuz zayiflamak istiyoruz..ya birak allah askina..iyilik bes kisi on kisi icin olmaz herkes icindir.ben yanimda nekadar kisiyi iyiligin icine alirsam okadar iyidir iste..bukadar basit.hayati neden zorlastirrki bazi insanlar..neyse hic tarzim olmayan konusmalar yapiyorum.iyi gunler herkese..

Ne yalvarmasi yahu. Iceri gittim kahve yaptim gelince yazacaktim. Sen o arada mesajini yazmistin.

Iyilik yapmiyorum arkadasim, kurallarimiz var 9 Ocak son katilim gunu herkese yazdim burada.

Bazi eski arkadaslar devam etti , bazi yeni arkadaslar da katildi.

Hala ego , yalvarma diye gereksiz yere devam ediyorsun.

Yolun acik olsun.

Irmak hep yazicam unutuyorum. Kisin tasinmak zor degil mi. Bir de hamile halinle. Erteleyemiyor musunuz?

masallah allah uzun ömürler versin çocuklarına iyi bile cok almamışsın kilo ben olsam sanirim 100

Irmak hep yazicam unutuyorum. Kisin tasinmak zor degil mi. Bir de hamile halinle. Erteleyemiyor musunuz?
Yok kuzum yaa. Benim atamam cikti. Baska bir okula. Simdi o okula yakin bir yere tasiniyoruz. Tasinma isi onceden belliydi de hamilelik mevzusu da cikinca annemler ve gorumcem gelecek temizlik ve esya toplama icin. Sagolsunlar sen hic bir seye elini surme biz hepsini yapariz dediler, ilk aylarda dusuk riski cok yuksek oldugu icin.

Extra yardima ihtiyacin oldugu kesin. Sanslisin o zaman. Bazilari BDV de bir kasik suda bogmak istiyor da.

Ay çok özür diliyorum şimdi senin 5 çocuk mu var 2 si kız 3 ü oğlan... saygıyla eğiliyorum önünde ben 2 taneyle baş edemiyorum... gerçekten yanlış anlama dalga amaçlı yazmıyorum hayran kaldım

Yaramaz diye bir sey yok. Kesin yarar.
Aklıma geldikçe beğene basayım bari... yarasa iyi olr zira ekmeği de kestim... 13 ile 19 arası yemek sayı yaptım ama homini gırtlak yemiyorum ölçülü....
Bol su içiyorum şişeye doldurdum gidip gelip içiyorum. Artı sporu da kattım işin içine hadi bakalım ne olacak...

Evde tatlı var ve ben yemiyorum düşün artık ne kadar kararlıyım

Yaa kizlar bi itirafim olcak

Dun ben bizim herife dedim ki kizin durmuyo, ben bugun cok yoruldum hadi bi elma kes de getiriver eline onu kemirsin cunku anasi kılıklı bir seyler yerken hic sesi cikmaz. Bizim bey de mutfaga gitti kuruyemis cips ne varsa doldurmus bi tabaga kendine de. Meyve de bikac cesit getirmis. Ben kendimi tutamadim malesef bi iki biseyler yedim. Onu da tartida cok guzel gordum bugun. Aferin bana

Menume ek olsun

Masallah iyi sabirliymissin canim. Ben uykuya cok duskunum, ozellikle gece uykusuna. Kizim da gece boyu memede durmak istiyor asla uyumuyor. Cok zorlaniyorum bu ara.. Siz gibi kadinlara hep gipta ediyorum.

Bu arada senle ben eslenmistik yanlis hatirlamiyosam. Tanisalim mi guzel kıs

Hadi gecmis olsuuun gozunuz aydin kuzum ilk stresi atlattin. O kimsenin kimseyi tanimadigi kisim en zoru oluyo bence. İnsallah bunda sonra agiz tadiyla adimlar atilir.

Kız okumaz olur muyum okuyom da beğen butonuyla aram yok hiç ya

Ben kıyafetle tartılıyorum hep malum evde erkek çok

ben de hep kiyafetle tartiliyorum cunku useniyorum cikar giyin filan cok is

Allah kolaylik versin canim.

Kışın soyunmak daha zor insan dönüyor... benim büyük oğlan 11 yaşında artık büyüdü. Daha da dikkat eder oldum bebekken farketmiyorlar da...

Seni boyle gormek cok guzel. Olumlu sonuc alacaksin fatma cim. Sadece iki hafta ver. Aldigin kilolar yeni oldugu icin cabuk gidecekler. 60 a dustugunde de gerisi kolay.
Arada oluyor robot degiliz. Aksama bir sey yemezsin olur biter.

Seni boyle gormek cok guzel. Olumlu sonuc alacaksin fatma cim. Sadece iki hafta ver. Aldigin kilolar yeni oldugu icin cabuk gidecekler. 60 a dustugunde de gerisi kolay.

Arada oluyor robot degiliz. Aksama bir sey yemezsin olur biter.
Ben bişi diyim mi bizim hayatımızda 3 beyaz artı 1 de koca olmamalı... kanımıza giriyor hainler benimki de böyle gece 11 de meyve sefası yapar...

Ben bişi diyim mi bizim hayatımızda 3 beyaz artı 1 de koca olmamalı... kanımıza giriyor hainler benimki de böyle gece 11 de meyve sefası yapar...
Ah iste gece o meyveyi yemeyeceksin. Ben 7 gibi kesiyorum yemeyi. Cok cok latte , kahve(her zaman degil)ya da bildigimiz sebzeler ya da yogurt.

1 beyazi hala kullaniyorum. Tuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…