ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kışın soyunmak daha zor insan dönüyor... benim büyük oğlan 11 yaşında artık büyüdü. Daha da dikkat eder oldum bebekken farketmiyorlar da...

Evet senin masallah baya buyukmus oglun. İster istemez dikkat etmek lazim artik haklisin.

Seni boyle gormek cok guzel. Olumlu sonuc alacaksin fatma cim. Sadece iki hafta ver. Aldigin kilolar yeni oldugu icin cabuk gidecekler. 60 a dustugunde de gerisi kolay. :halay:

Arada oluyor robot degiliz. Aksama bir sey yemezsin olur biter. :KK70:

Yemez miyim :KK17::KK17:

Yemem di mi. Ayran yogurt bi seyler olsun en iyisi aksamki menum :KK51:
Ben bişi diyim mi bizim hayatımızda 3 beyaz artı 1 de koca olmamalı... kanımıza giriyor hainler benimki de böyle gece 11 de meyve sefası yapar...
:KK70::KK70:
Aynen oyle ya. Kuruyemis cok yemem ben normalde onu getir ye kendin di mi. Yok illa meyveler aburcuburlar filan. Yiyip yiyip ertesi gun ben kararliyim zayiflicam diyince de haliyle komik geliyo adama:confused:

Ah iste gece o meyveyi yemeyeceksin. Ben 7 gibi kesiyorum yemeyi. Cok cok latte , kahve(her zaman degil)ya da bildigimiz sebzeler ya da yogurt.

1 beyazi hala kullaniyorum. Tuz :KK45:
Bacım yermiyim hiç ben gece sadece türk kahvesi tabi şekersiz ve maden suyu içiyorum.
Çok tuzlu yiyen biri değilim ama sıfır tuzla yapamam ben...

Ben sadece 2 beyazdan uzak duruyorum:KK70:

Ah iste gece o meyveyi yemeyeceksin. Ben 7 gibi kesiyorum yemeyi. Cok cok latte , kahve(her zaman degil)ya da bildigimiz sebzeler ya da yogurt.

1 beyazi hala kullaniyorum. Tuz :KK45:
Soyle oturup sicak bi kahve icmeyi cok ozledim:KK51:
Bidahaki latteni benim yerime de ic olur mu:KK48:

Aslinda meyve de cok tuketmem normalde. Mandalina varsa ben de sen gibi sonuncuyu yemeden bırakmıyorum genelde ama ne biliyim portakal elma armut vs cok aramam. Kesmis getirmis. Tutusturdu elime. Bizim kiz da ortada gorunce sagolsun oraya buraya firlattigi icin hemen ortadan yok etmem lazimdi:KK53:

Evet senin masallah baya buyukmus oglun. İster istemez dikkat etmek lazim artik haklisin.

:KK70::KK70:
Aynen oyle ya. Kuruyemis cok yemem ben normalde onu getir ye kendin di mi. Yok illa meyveler aburcuburlar filan. Yiyip yiyip ertesi gun ben kararliyim zayiflicam diyince de haliyle komik geliyo adama:confused:
Dimi ama ye kendin bize bulaşma... Ay benim ki Bir de teselli eder meyve bişey yapmaz diye:KK70:

Aslinda meyve de cok tuketmem normalde. Mandalina varsa ben de sen gibi sonuncuyu yemeden bırakmıyorum genelde ama ne biliyim portakal elma armut vs cok aramam. Kesmis getirmis. Tutusturdu elime. Bizim kiz da ortada gorunce sagolsun oraya buraya firlattigi icin hemen ortadan yok etmem lazimdi:KK53:
Yok etmenin en kolay yolu da o zaten :)))

Yemezsin yemezsin.:halay: Kabakli yogurt , sebzeli yogurt filan ye. Arada biraz limonlu su.
Bacım yermiyim hiç ben gece sadece türk kahvesi tabi şekersiz ve maden suyu içiyorum.
Çok tuzlu yiyen biri değilim ama sıfır tuzla yapamam ben...

Ben sadece 2 beyazdan uzak duruyorum:KK70:
Ben de baya azalttim eskisine gore. :KK73:

O zaman bu latte sana gelsin. :KK70:

Niye icemiyorsun hayrola. Hemen cozum bulmamiz gerek buna. :cool:

:KK49::KK45:
karikatur--zhribgy0.jpg

Dimi ama ye kendin bize bulaşma... Ay benim ki Bir de teselli eder meyve bişey yapmaz diye:KK70:

Evet benimki de sut olsun ye diyor bu aralar:KK70:

Yemezsin yemezsin.:halay: Kabakli yogurt , sebzeli yogurt filan ye. Arada biraz limonlu su.

Ben de baya azalttim eskisine gore. :KK73:

O zaman bu latte sana gelsin. :KK70:

Niye icemiyorsun hayrola. Hemen cozum bulmamiz gerek buna. :cool:

Hemen bi limonlu su iciyim geliyim ben. :21:

Brokoli ve havucum var evde onlari haslayim bugun.

Vakitsizlikten ve elimde ne gorse atlayan, onu yemek veya icmek isteyen cocugumdan oturu:KK48:
en kisa zamanda ben de iciyim bari baya ozlemisim su an fark ettim:KK48:

Sana afiyetler olsun:KK200:

Sunu her gordugumde cok guluyorum:KK70::KK70:

Evet benimki de sut olsun ye diyor bu aralar:KK70:

Hemen bi limonlu su iciyim geliyim ben. :21:

Brokoli ve havucum var evde onlari haslayim bugun.

Vakitsizlikten ve elimde ne gorse atlayan, onu yemek veya icmek isteyen cocugumdan oturu:KK48:
en kisa zamanda ben de iciyim bari baya ozlemisim su an fark ettim:KK48:

Sana afiyetler olsun:KK200:

Sunu her gordugumde cok guluyorum:KK70::KK70:
Sagol ml. Sana da ml diyecegim artik. :KK45:

Uzerine peynir, kasar peyniri de dokebilirsin. Bol kekik , nane ve karabiber dokuyorum uzerine bir de. Gayet sevimli oluyor. :KK19:
Super valla baska da dencek bi sey yok:KK9::KK9::nazar::nazar:
Meyve yesem boyle olmazdi . Klinik vaka diye test edilmeliyim ben. :KK70:

Kizlar nasilsiniz kilo veriminizde iyi masallah A AklinYolu1 masallah senin gibi lattemi tuketeyim :KK66: bu hafta odemliyim atamiyorum bugun maydonoz limon da tukettim sancim var regl olucam belime vuruyor agrisi fitik fena sizliyor :KK43: kokulusabun kokulusabun senindemi ikizlerin var masallah minislere @ciiz canim mutuluklar diliyorum hep mutlu olursun insallah :) A AklinYolu1 sohbet katilimiz cok az diyorsun zayifliyormusunuz demisiniz keske zayiflasam canim kotu haftata denk geldim insallah 66.80 olurum 67 cikarsam morel sifir olcak yoksa hep sivi tuketecem bu gidisle lutfen eksi diliyorum cumlemize saglikli vucut insallah fitik icin 56-57 olmak istiyorum :KK43: yoksa fena agrim oluyor

Kizlar KK ile kilo verisimin nedenleri. :dondurma:

Sabah 4-5 gibi kalkiyorum . Hemen KK ye giriyorum. Gunaydin diyorum. :dondurma:

Isim olmadiginda , aralarda sohbete geliyorum.

Her gun tartiliyorum.

Bu isi ciddiye aliyorum.

Takim arkadaslarimi seviyorum. Onlarin motive olmasi icin calisiyorum. O zaman daha cok motive oluyorum.

Yani bir tasla iki kus. :halay:

Kurallar varsa kilo vermeniz icin var. Yoksa kural denecek olursa asi bir yapim oldugundan dolayi ilk ben karsi cikarim.
O nedendir ki , istediginizi yemekte serbestsiniz. Sadece katki maddesi cok olan seylerden uzak durun.:KK51:

Kizlar nasilsiniz kilo veriminizde iyi masallah A AklinYolu1 masallah senin gibi lattemi tuketeyim :KK66: bu hafta odemliyim atamiyorum bugun maydonoz limon da tukettim sancim var regl olucam belime vuruyor agrisi fitik fena sizliyor :KK43: kokulusabun kokulusabun senindemi ikizlerin var masallah minislere @ciiz canim mutuluklar diliyorum hep mutlu olursun insallah :) A AklinYolu1 sohbet katilimiz cok az diyorsun zayifliyormusunuz demisiniz keske zayiflasam canim kotu haftata denk geldim insallah 66.80 olurum 67 cikarsam morel sifir olcak yoksa hep sivi tuketecem bu gidisle lutfen eksi diliyorum cumlemize saglikli vucut insallah fitik icin 56-57 olmak istiyorum :KK43: yoksa fena agrim oluyor
Turkiye'deki ikisi bir arada latteleri onermem. Onun yerine birazdan yukleyecegim latteyi onerebilirim. :KK19:

Ay çok özür diliyorum şimdi senin 5 çocuk mu var 2 si kız 3 ü oğlan... saygıyla eğiliyorum önünde ben 2 taneyle baş edemiyorum... gerçekten yanlış anlama dalga amaçlı yazmıyorum hayran kaldım :sampiyon:
Yok 2 oglan ikiz kiz 3 gebelik 4 evlat :)

sağol kuzum A AklinYolu1 bence bunalrı bilerek eşleştirdi bizi :KK50:

amin kuzumm :KK200: aynen çookk koşturmacalı günler ay bizimkide öyle hızlı olsa keşke çünkü babamlar baya ağırdan alıyorlar artık 2 seneyemi evlenirim belli olmaz :KK70:
Bende ilginç bir olay oldu, biz eşimle aynı okulda görev yaparken tanıştık, Ben anneme açtım konuyu. Annem de babama söylemiş, babam kimdir kimlerdendir derken kv. Kp. isimlerini falan söyledim, sonra gelsinler bir tanışalım dedi bizimkiler. Eşimin ailesi geldi kapıyı açtım kayınpederimle babam birbirini görünce şok oldular. Meğer çocukluk arkadaşlarıymış ikisi. Kayınvalidemi de tanıyorlarmış zaten. Bizim tanışma faslı eski arkadaşları buluşturma faslı oldu anlayacağın :KK70: madem tanışıyoruz cok uzatmayalım dediler herhalde :))

Gunesi es geciyorsun yani. :KK70:

Uzayda gec de yaslaniyoruz. Uzaya bir bilet lutfen. :KK37:

Topikte sonunda guzel haberler duyuyoruz. :KK37:

Irmagin bebisi , senin nisanlanman. Hep duyalim bu haberleri. :21:

Hatta ben evleneyim siz benim nikaha gelin. Ne zaman Temmuzda kar yagdiginda. Olur mu olur. :dondurma:
Seni de everelim artık yaa, buaralar "bir düğün olsa da zayıflasam" modundayım, senin düğünde giyeceğim kıyafet için zayıflarım o zaman :KK70:

Aralık oruç yapıyorum bak lucy işe yaramazsa hangi yöntem denicez.....

Aç açına oturuyom :halay:
Mmmmm en sevdiğiiiiim :KK50:
IF her daim zayıflatır (slogan da buldum hehe)

Extra yardima ihtiyacin oldugu kesin. Sanslisin o zaman. Bazilari BDV de bir kasik suda bogmak istiyor da. :KK70:
Yaa sen bakma o bdv dekilerin kendileri sorunlu. Tanıdığım 2 gelin 1 görümce var. Görümce dünya iyisi bir insan, çokta iyi tanırım. Gelinlerden biri de çok iyi, ikisi güzel anlaşırlar. Ama öteki gelin ne görümceyi sever ne eltiyi, fesatın teki. Yalnız 2 dakika oturup konuşsan sana görümceyi bir kötüler, sanırsın dünyanın en kötüsü o. Halbuki alakası yok, o kendi kötülüğü işte.
Bdv de hep tek taraflı yazıldığı için kişi kendini iyi, karşıdakini kötü tanıtıyor illa ki..Halbuki birde karşıdakini dinlemek lazım:KK51:

X