- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.061
Sen dinleme bunları mocha ne bu saatte hele sicak çikolata şakaTarçınlı elma, tarçınlı ekmek, vs vs. Nedir bu Tarcinin cektigi:)
Mochayi tek geçerim ya da sıcak çikolata.
Mocha almaya gidiyorum ben:)Sen dinleme bunları mocha ne bu saatte hele sicak çikolata şaka
Sabaha -500Mocha almaya gidiyorum ben:)
Şaka yapiyorum ben hee saçımı başımı yolma bi de kaptancigimKizlar siz bana uymak zorunda değilsiniz. Ben bende yarayanlari söylüyorum. Ne yiyeceğinize hiç karışmam zaten haddim de değil. Ama butun yasaklı şeyleri bir günde tüketmemeye dikkat edin.
Genelde 200-300 gidiyor ama belli olmaz :)Sabaha -500
Yok kiz yanlış anlayan olursa diye seettim:)Şaka yapiyorum ben hee saçımı başımı yolma bi de kaptancigim
Tarçınlı türk kahvesi olabilir iyi geliyo
Tarçınlı elma, tarçınlı ekmek, vs vs. Nedir bu Tarcinin cektigi:)
Mochayi tek geçerim ya da sıcak çikolata.
Sen dinleme bunları mocha ne bu saatte hele sicak çikolata şaka
Yerleşemesen gitsin diyelim ne diyelim afiyet olsunValla düşündüm sağlıklı önerilerin yaninda sağlıksızlar da olunca 2 top sade dondurma yedim:))) şimdi donuyorum. Ama naptım sonra 50 mekik, 20 squat, 3 set bacak kası calistim
Sutlu dondurma da gayet iyi bir seçim . Benim gibisini arasaniz bulamazsiniz:)Valla düşündüm sağlıklı önerilerin yaninda sağlıksızlar da olunca 2 top sade dondurma yedim:))) şimdi donuyorum. Ama naptım sonra 50 mekik, 20 squat, 3 set bacak kası calistim
Menun çok güzel. Hayran kaldım:)İyi geceler ben geldim :)
Menümü de getirdim A AklinYolu1
14 ocak menüsü
Sabah; yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, çay ve kuruyemiş
Akşam; ızgara köfte, fırında patates, yeşil salata, ayran
Ara; çay, türk kahvesi
Esim kim :)Iyi olur senin cevren genistir.
Cikolata istegi icin sicak cikolata iciyorum ben ya da mocha. Salepli Turk kahvesi de olabilir. Sec begen al.
Haftaya birbirimizi anlatacagiz. O yuzden esini iyi tani.
Kiz seni gebertirim nasil tavsiyeler veriyorsun oyle.
Meyve iyidir bana yaramiyor ama. Mandalinayi seviyorum . 55 inersem ufak ufak yemeye basliycam.
TeşekkürlerMenun çok güzel. Hayran kaldım:)
Yarın salı değil miKizlar eve gidiyorum. Yolda limon ve yoğurt almak için duracağım. Carsamba gunu 57 gormek istiyorum. :)
Ahahahq insallahhh:))Yerleşemesen gitsin diyelim ne diyelim afiyet olsun
Aynen harika kaptan:) bence de iyi seçim ya hem adet olucam o kadar olur:))Sutlu dondurma da gayet iyi bir seçim . Benim gibisini arasaniz bulamazsiniz:)
Sen kesin goreceksin ben inaniyorum:)Kizlar eve gidiyorum. Yolda limon ve yoğurt almak için duracağım. Carsamba gunu 57 gormek istiyorum. :)
Olsun almayalım yeter ben de yarim kilo verdim:)Yarın salı değil mi
Pazarda tartılınca ne çabuk geldi şimdi çarşamba yaa
ben daha kilo veremedim bile