ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Turkiye'deki ikisi bir arada latteleri onermem. Onun yerine birazdan yukleyecegim latteyi onerebilirim. :KK19:

ben bunu yapiyorum ama disardaki gibi olmuyo hic sevmiyorum evde

Iyi olur senin cevren genistir. :KK70:

Cikolata istegi icin sicak cikolata iciyorum ben ya da mocha. Salepli Turk kahvesi de olabilir. Sec begen al. :confused:

Haftaya birbirimizi anlatacagiz. O yuzden esini iyi tani. :KK66:

Kiz seni gebertirim nasil tavsiyeler veriyorsun oyle. :confused:

Meyve iyidir bana yaramiyor ama. Mandalinayi seviyorum . 55 inersem ufak ufak yemeye basliycam. :KK8:
o zamana mandalin biter seneye kalır o iş :KK53:

Sarellam Sarellam tanışalım canım yaş 32 ve 12 yıllık evlilik 2 erkek çocuk sahibiyim...
Burç boğa ama öyle böyle değil eksiksiz bi şekilde...
47 ile hamile kalıp 70le doğuma girdim ve o gün bugündür al ver al ver modundayım. Kısmetse vericez inşallah hepsini...

Seninle bi ara aynı yarışmadaydık ama sen hemen verip kiloları gittin :)) benim isim farklıydı o zaman.

Bamya pişmiş domates ve tahini hiç sevmem. Tatlıyla çok aram yoktu ama son 3 aydır aşırı istek var ama onuda hallederiz dert değil.

Migren ve alerji dışında çok şükür bildiğim bi rahatsızlığım yok...

Bulgur pilavına mısırın her hâline bayılıyorum. Bide içli köfteye hayır diyemiyorum...

Sormak istediğin bişey varsa seve seve cevaplarım. Birde kendini tanıtırsan sevinirim :KK68:

Öncelikle kendimi tanıtayım sonra sorularımı sırasıyla sorucam öyleyse :))

Adım Gülçin yaş 25 boğa burcuyum , 1 kızım var 2 yaşında izmirde oturuyorum hamileliğimde 12 kilo aldım. çalısiyorum verdiğim kiloların hepsini aldım tekrar işe başlayınca suanda 63 - 64 arası degisik çıkıyo tam bir çikolata delisiyim bulgurlu şeyleri bende severim yemekte seçmem diyetlerimde ekmek tüketmemeye ceviz suyu yapıp icmeye dikkat ederim spor yapmayı severim ama çalısma saatlerim fazla oldugu icin birde ekstra ona zaman ayıramıyorum gecen sene hem emzirip hem de evde spor yapıyodum o yüzden 2 ayda hedeflediğim kiloya varmıştım bu sene o kadar şanslı ve iradeli değilim malesef :KK43:

Seninde soruların varsa sorabilirsin benim sana sorcaklarım ,

1 . Adın ne acaba :) bi de eski nickin neydi acaba :)
2. Nerde oturuyosun?
3.Daha önce diyetle kaç kilo verdin?
4.Detoks yapıyomusun :)
Şımdilik aklıma gelenler bunlar cok memnun oldum :))

Günaydın kızlar bende geldim... Dayanamayıp bugün tartıldım ama kıyafetle değil birde ne göreyim 69.6 sonra gitdim kıyafetlerimi tekrar tartıldım sonuç:skandal: 70.2 şaka gibi... neyse ki düne göre kilo vermişim:)))) 600 gr kıyafet mi olur yahu bende iyice hantallaştım diyordum... meğer kışlıklardanmış:skandal:
Ya benim tuvalet öncesi ve sonrası bile değişiyor:) ben her gün her dakika tartılıyorum:) gün içinde 1,5 kiloya kadar fark görüyorum:))
Günaydın kızlar anca okuyabildim 40 sayfayı :KK70: dün akşam güzeldi allaha bin şükür ben çok korkuyordum 2 tarafta birbirini tanımıyor diye ama güzel anlaştılar aşırı heyecan yaptım annesini ve kardeşlerini biliyordum ama babasını görünce çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı :KK70:yemek telaşı falan güzel sohbet edildi. bizimkiler ilk defa tanıltıkları için hep bi soru işaretleri vardı en azından bir kısmı gitti, kayınvalidem sağolsun çok üstüme düşüyoor kadın resmen gözümün içine bakıyor rabbim bozmasın inşallah şimdiki durum güzel :KK200: ama ben perte çıktım 2 gündür o kadar yoruldum ki anlatamam sabah zor kalktım cumartesi temizlik dün yemek ortalığı topla derken baya yoruldum. Güzel telaşlar ama orası ayrı :KK60: şimdi biz onlara gideceğiz ondan sonrası belli olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah :KK200: size de çok teşekkür ederim arada girdim çıktım ama bu sormalarınız desteğiniz beni çok mutlu etti desteğinizi hep hissettim çok sağolun seviliyorsunuz kızlar :KK200:
Canım tekrar hayırlı olsun:) çok güzel anlar bunlar:) Allah devamını erdirsin

Öncelikle kendimi tanıtayım sonra sorularımı sırasıyla sorucam öyleyse :))

Adım Gülçin yaş 25 boğa burcuyum , 1 kızım var 2 yaşında izmirde oturuyorum hamileliğimde 12 kilo aldım. çalısiyorum verdiğim kiloların hepsini aldım tekrar işe başlayınca suanda 63 - 64 arası degisik çıkıyo tam bir çikolata delisiyim bulgurlu şeyleri bende severim yemekte seçmem diyetlerimde ekmek tüketmemeye ceviz suyu yapıp icmeye dikkat ederim spor yapmayı severim ama çalısma saatlerim fazla oldugu icin birde ekstra ona zaman ayıramıyorum gecen sene hem emzirip hem de evde spor yapıyodum o yüzden 2 ayda hedeflediğim kiloya varmıştım bu sene o kadar şanslı ve iradeli değilim malesef :KK43:

Seninde soruların varsa sorabilirsin benim sana sorcaklarım ,

1 . Adın ne acaba :) bi de eski nickin neydi acaba :)
2. Nerde oturuyosun?
3.Daha önce diyetle kaç kilo verdin?
4.Detoks yapıyomusun :)
Şımdilik aklıma gelenler bunlar cok memnun oldum :))
Bende izmir

X