ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

bak bosuna eslesmedik biz bende yas 30 akrebim 1.55 boy 69-70 kilo bende cok merak ediyorum 55-60 arası nasil olurum hic bilmiyorum insallah hep beraber goruruz

Evliyim 4yasinda kizim var

Allah tamamina erdirsin insallah tabiki de cok guzel bir gelin olacaksin :KK19:

sağol kuzum A AklinYolu1 bence bunalrı bilerek eşleştirdi bizi :KK50:

Güzel geçmesine sevindim canım.
Daha duuuur herşey yeni başlıyor, daha çooook koşturacaksın :)
Rabbim sonunu güzel eylesin, mutluluğunuz daim olsun, hep böyle neşeli güzel gunlerin olur inşaallah :dua:

Okuyunca kendi nişanım aklıma geldi. İlk ailelerin tanışma faslı, 1 hafta sonra İsteme-söz kesme olayı, 1 hafta sonra da nişanım oldu. Martta nişanlandım ağustosun ilk haftası evlendim, ama ne koşuşturmacaydı yaaa, hep tatlı telaşlar bunlar. Allah yardımcınız olsun canım..:KK15:

amin kuzumm :KK200: aynen çookk koşturmacalı günler ay bizimkide öyle hızlı olsa keşke çünkü babamlar baya ağırdan alıyorlar artık 2 seneyemi evlenirim belli olmaz :KK70:

Slm hanimlarr nasilsiniz :)
Bugunku menum

8 de 1 bardak sut

11 de 1 haslama yumurta cok az beyaz yagsiz peynir 8 adet tuzu alinmis yesil zeytin

12 de yesilcay

15 de yogurtlu limonlu brokoli karnibahar bir kase 30 dkk sonra misirpusukullu form cay

18.30 da 1 bardak sut ile yapicam diyet gevregi 1 kase

19 da yesil cay

21 de form cay

30 mekik cekildi sabah
Menume ve saatlere uyucam :)

Eee dedik biz boyle zayifliyoruz. :dondurma:Amannn ne olacak ki pogaca ve simit ayni turevler. Patates bugun yemem mesela. :KK66:

Kahveyi Osmanli kahvesi diye almistim Dibek cikti ama 7 karisik. Biraz sutle karistiriyorum. Extra seker eklemiyorum. Biri de dibek kahvesi sade. Onun cezvesini yika fincanini yika zor oluyor. :KK70:Buyuk kupa disinda kurtarmaz. :KK53:

Ben latteciyim daha cok ve lattelere daha baslamadim. :confused:
Bildigimiz lattemi ucu bir arada olan

Slm hanimlarr nasilsiniz :)
Bugunku menum

8 de 1 bardak sut

11 de 1 haslama yumurta cok az beyaz yagsiz peynir 8 adet tuzu alinmis yesil zeytin

12 de yesilcay

15 de yogurtlu limonlu brokoli karnibahar bir kase 30 dkk sonra misirpusukullu form cay

18.30 da 1 bardak sut ile yapicam diyet gevregi 1 kase

19 da yesil cay

21 de form cay

30 mekik cekildi sabah
Menume ve saatlere uyucam :)
kokulusabun kokulusabun

Günaydın kızlar bende geldim... Dayanamayıp bugün tartıldım ama kıyafetle değil birde ne göreyim 69.6 sonra gitdim kıyafetlerimi tekrar tartıldım sonuç:skandal: 70.2 şaka gibi... neyse ki düne göre kilo vermişim:)))) 600 gr kıyafet mi olur yahu bende iyice hantallaştım diyordum... meğer kışlıklardanmış:skandal:
Ben hep cibildak tartiliyorum. :KK70:

Ayy hadi inşaallah canım yaa
Ama azimliyiz illa görülecek o rakam tartıda değil mi Muttapa7555 Muttapa7555

Yaş pasta dediğin kaliteli malzemeyle yapılırsa güzel olur zaten, bende yiyecek olursam öyle her yerden yemem de almam da, zaten içinde ne olduğunu bilmediğim için cocuklara da kendim yapıyorum. Özellikle kuvertür çikolata veya ganaj yaparken kullanılan çikolatanın kalitesi çok önemli, yoksa birşeye benzemez..
Sana bir sir vereyim. Yokluktaysam yerim ama sonra yuzune bakmam. :KK70:

Muttapa7555 Muttapa7555 artik bizi begenmiyor. Okuyup okumadigina emin degilim. :KK70:
Anamm o çocuklar ilerde karşılaşıp evlenmesin :skandal:
Biz de onu didik. Rezalet. :deli:

Eki Görüntüle 2225064
Ben tartımı da alıp aya gitmeye karar verdim :KK70:

Günaydınlar herkese :KK25:
Gunesi es geciyorsun yani. :KK70:

Uzayda gec de yaslaniyoruz. Uzaya bir bilet lutfen. :KK37:

Günaydın kızlar anca okuyabildim 40 sayfayı :KK70: dün akşam güzeldi allaha bin şükür ben çok korkuyordum 2 tarafta birbirini tanımıyor diye ama güzel anlaştılar aşırı heyecan yaptım annesini ve kardeşlerini biliyordum ama babasını görünce çok heyecanlandım elim ayağıma dolaştı :KK70:yemek telaşı falan güzel sohbet edildi. bizimkiler ilk defa tanıltıkları için hep bi soru işaretleri vardı en azından bir kısmı gitti, kayınvalidem sağolsun çok üstüme düşüyoor kadın resmen gözümün içine bakıyor rabbim bozmasın inşallah şimdiki durum güzel :KK200: ama ben perte çıktım 2 gündür o kadar yoruldum ki anlatamam sabah zor kalktım cumartesi temizlik dün yemek ortalığı topla derken baya yoruldum. Güzel telaşlar ama orası ayrı :KK60: şimdi biz onlara gideceğiz ondan sonrası belli olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah :KK200: size de çok teşekkür ederim arada girdim çıktım ama bu sormalarınız desteğiniz beni çok mutlu etti desteğinizi hep hissettim çok sağolun seviliyorsunuz kızlar :KK200:
Topikte sonunda guzel haberler duyuyoruz. :KK37:

Irmagin bebisi , senin nisanlanman. Hep duyalim bu haberleri. :21:

Hatta ben evleneyim siz benim nikaha gelin. Ne zaman Temmuzda kar yagdiginda. Olur mu olur. :dondurma:

Ben hep cibildak tartiliyorum. :KK70:

Sana bir sir vereyim. Yokluktaysam yerim ama sonra yuzune bakmam. :KK70:

Muttapa7555 Muttapa7555 artik bizi begenmiyor. Okuyup okumadigina emin degilim. :KK70:

Biz de onu didik. Rezalet. :deli:
Kız okumaz olur muyum okuyom da beğen butonuyla aram yok hiç ya :KK43:

Ben kıyafetle tartılıyorum hep malum evde erkek çok :KK70::KK70:

Gunesi es geciyorsun yani. :KK70:

Uzayda gec de yaslaniyoruz. Uzaya bir bilet lutfen. :KK37:

Topikte sonunda guzel haberler duyuyoruz. :KK37:

Irmagin bebisi , senin nisanlanman. Hep duyalim bu haberleri. :21:

Hatta ben evleneyim siz benim nikaha gelin. Ne zaman Temmuzda kar yagdiginda. Olur mu olur. :dondurma:
Bacım iklimler değişiyor yağıverir bak koca bulmak zorunda kalırsın :))

@MIhtar canım tanışalım telaştan yazamadım kusura bakma :KK60:
ben 24 yaşına akrep burcuyum boyum 1,60yeni girdim restorasyon mezunuyum şu anlık bekarım nasip olursa inşallah evlilik telaşındayız. Aile yemeyi sevdiği için bende severim bizde tabaklar hep dolu doludur sürekli yenir baskül ailesi gibiyiz. Sürekli kilo alıp verirdim ama temmuz ayında ben 80 leri gördüm geçen sene migren tedavisi gördüm ilaçlar beni şişirdi ben birden 10 kilo aldım sonra çabalasamda veremedim sonra forever bana burayı önerdi temmuzun sonunda buraya katıldım katıldığımdan beri 10 kilo verdim şükür spora yazıldım şu sıra çok gidemesemde hayatım düzene girdiğinde hafta da en az 3 gün spora gidiyorum . Zayıflamamı istememdeki sebep boyum kısa ve bedenler gittikçe büyüyordu artık dur demem gerekti eski kıyafetlerimin hiç birine giremez oldum. Hedefim 58 tam benim kilom o inşallah inerim malum gelinliğin içinde güzel olmak lazım :halay:
Forever07 Forever07 tuttu kolundan getirdi seni. Isi var diye cok ellesmiyorum bu ara ona. Insan bazen yalniz kalmayi tercih ediyor. :KK66:

Yaa girenedim tekrar gezdik dun yoksa yuklerdim cnm :KK66:

Tarti resmi sart canim. Sabit olsak da yukluyoruz. :cool:

Ayy hadi inşaallah canım yaa
Ama azimliyiz illa görülecek o rakam tartıda değil mi Muttapa7555 Muttapa7555

Yaş pasta dediğin kaliteli malzemeyle yapılırsa güzel olur zaten, bende yiyecek olursam öyle her yerden yemem de almam da, zaten içinde ne olduğunu bilmediğim için cocuklara da kendim yapıyorum. Özellikle kuvertür çikolata veya ganaj yaparken kullanılan çikolatanın kalitesi çok önemli, yoksa birşeye benzemez..
İnşallah bacım inşallah ben bi görüp geldim zaten güzel rakamlar onlar :)))

Bildigimiz lattemi ucu bir arada olan
Bu 7 si bir arada. Osmanli dibek kahvesi 7 karisim. Bitsin bir daha almam. Basima bela almisim. Yoklukta gidiyor ancak.

O ictigim latteler sadece kahve ve kopurtulmus sut. Ikisi bir arada gibi ama degil.

En dogal kahve latte , katki maddesi , krema icermeyen kahvedir. Aslinda Turk kahvesi cok iyi ama ben sekersiz icemiyorum , yarim kasik da olsa isime gelmiyor. Bir de birden fazla yaramiyor bana.

O yuzden Starbucks in lattelerini sevmem ama baska secenegim yoksa icerim.

Ya bunu demesen ne dusundugumu paylasmazdim ama samimiyetine inanarak bende kendi dusuncemi paylasmak istiyorum.empati yapiyorum su an ben orda olan kisi olsaydim kadinin biri ne durumda ne ruh haliyle geldi benide araniza alin ben de sizinle motive olayim dedi.olsun arkadas gelsinn katilsinn ne olabilir yani senatoya baskan mi seciyoruz sonucta adaylik oylama falan.tamam herseyin ciddiyeti olur ama iyiligin bukadar kurallari olmaz.he kadin katilir gruba uyum saglamaz sikintilidir duzeni bozar ok ozaman yapar oylamani cikartirsin grubundan.bazi seyleri neden insanlar zora sokmaya calisir ki..neden..iste bu yuzden bana boyle biseyle gelen grupta gercekten benim yerim yok diye dusundum.ben bana ne zaman birinin ihtiyaci varsa hazirimdir sartlarim kosullarim yoktur.iyilik iyilikyir okadar..Allah herkesin yolunu acik etsin kolayliklar versin..ayricaa bana bunlari soyleme firsati verdigin icin de tesekkur ederim..

Ya bunu demesen ne dusundugumu paylasmazdim ama samimiyetine inanarak bende kendi dusuncemi paylasmak istiyorum.empati yapiyorum su an ben orda olan kisi olsaydim kadinin biri ne durumda ne ruh haliyle geldi benide araniza alin ben de sizinle motive olayim dedi.olsun arkadas gelsinn katilsinn ne olabilir yani senatoya baskan mi seciyoruz sonucta adaylik oylama falan.tamam herseyin ciddiyeti olur ama iyiligin bukadar kurallari olmaz.he kadin katilir gruba uyum saglamaz sikintilidir duzeni bozar ok ozaman yapar oylamani cikartirsin grubundan.bazi seyleri neden insanlar zora sokmaya calisir ki..neden..iste bu yuzden bana boyle biseyle gelen grupta gercekten benim yerim yok diye dusundum.ben bana ne zaman birinin ihtiyaci varsa hazirimdir sartlarim kosullarim yoktur.iyilik iyilikyir okadar..Allah herkesin yolunu acik etsin kolayliklar versin..ayricaa bana bunlari soyleme firsati verdigin icin de tesekkur ederim..
Bunlari yazmasan takimdan itiraz yoksa Carsamba gunu tarti resminle gel diyecektim. Hayir demeyi sevmem aslinda. Cevap bile vermez gecerdim.

Ama boyle kati oldugumuzu (senato -baskanlik) dusunuyorsan zaten benimle ayak uyduramazsin. Kilo vermek ciddi bir istir. Takimin motivasyonunu gel git katilimlarla bozmak istemiyorum.

Anlayisin icin tesekkur ederim. :KK51:

X