- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben künefe severimHaziran da düğün var diyorsun. Rahat rahat inersin 52 ye. Üstüne bir de kadayıf yersin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben künefe severimHaziran da düğün var diyorsun. Rahat rahat inersin 52 ye. Üstüne bir de kadayıf yersin :)
Kaymaklı mi:)Ben künefe severim
Iyi insan başlamamış yarışmanın üzerine gelirmiş. Hosgeldin seni görmek ne güzel.Selam kızlar nasılsınız verdiğim kiloları geri alınca kürkcü dükkanına geri geldim Şansıma yeni yarışma başlamamış A AklinYolu1
Iyi insan başlamamış yarışmanın üzerine gelirmiş. Hosgeldin seni görmek ne güzel.
Yalniz bu kez daha katı olacağım haberin olsun.
Elinden geleni yapman yeterli. Fatma'da geliyor. Hep beraberiz yine.Seni de gormek cok güzel hoşbuldum olsun elimden geleni yaparım ama baştan söyleyim spor konusunda olmayabilir uzun saatler çalısıyorum ve kendi evimde kalmıyorum çocuk olduğundan kv deyim :))
Harika olucak vericez kiloları her zamanki gibiElinden geleni yapman yeterli. Fatma'da geliyor. Hep beraberiz yine.
Hoşgeldin bosver yahu. Dönem dönem öyle oluyor. Son kilona yakında dönersin merak etme ama paylaşım yaptığımiz zaman daha çok veriliyor.Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi.... geldim hemde dombili dombili geldim... bazı ailevi sorunlardan yedim de yedim hem ağladım hemde gece yarısı çikolataları cilâleri kekleri börekleri gömdüm. Hiç bulamadıysam mısırları patlatıp tıktım ağzıma. Yedikçe ağladım ağladıkça yedim. Sinirlendim yedim üzüldüm yedim... 1 aydır tartılmıyorum feci oldu biliyorum ama dur diyoruz inşallah ayın 9unda. İlk yola çıkışımdaki kiloda bile olabilirim o derece yani...
Ama artık anladım ki faydadan çok zararı oluyor sorun kocaman orada duruyor o yüzden birde ben kocaman olmayayım 80i görmeyeyim deyip geldim.
MerhabaKizlar herkese iyi aksamlar
Bende araniza katilabilirmiym
Sıkı bir gruba ihtiyacim var.uzun süredir motive olamiyorum.
Daha önce 74 kilodan 52 ye inmistim ama tekrar kilo aldim.
Yargıya çıkma tartıya cik:)Günaydın kızlar nasılsınız ben yargıya çıkmaya korkuyorum. Yarın tartılacağım bakalım ne olacak.... bahane gerekçe yok ne çıkarsa tartıda gerçek olan o
Ayyy felaketim yargıya yargıya çıktım bugün ama söylemeyecem neyse akşam yoğurt yiyeyim bariHoşgeldin bosver yahu. Dönem dönem öyle oluyor. Son kilona yakında dönersin merak etme ama paylaşım yaptığımiz zaman daha çok veriliyor.
Merhaba
9 ocakta tarti resminle gelebilirsin. Detayları geldiğin zaman konuşuruz.
Yargıya çıkma tartıya cik:)
Imza :koz maça
Hoş geldin şekerim naberKızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi.... geldim hemde dombili dombili geldim... bazı ailevi sorunlardan yedim de yedim hem ağladım hemde gece yarısı çikolataları cilâleri kekleri börekleri gömdüm. Hiç bulamadıysam mısırları patlatıp tıktım ağzıma. Yedikçe ağladım ağladıkça yedim. Sinirlendim yedim üzüldüm yedim... 1 aydır tartılmıyorum feci oldu biliyorum ama dur diyoruz inşallah ayın 9unda. İlk yola çıkışımdaki kiloda bile olabilirim o derece yani...
Ama artık anladım ki faydadan çok zararı oluyor sorun kocaman orada duruyor o yüzden birde ben kocaman olmayayım 80i görmeyeyim deyip geldim.
Günaydın canımTüm ALL STAR çiçeklerine kocamannn günaydın
Hayırlı olsun canım çok sevindimSelam kızlarr ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk
sağol kuzum inşallah bi sorun olmadan olur çünkü babam biraz zor hazmetti bu durumuHayırlı olsun canım çok sevindim
E normal tabiisağol kuzum inşallah bi sorun olmadan olur çünkü babam biraz zor hazmetti bu durumu