ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Iyi insan başlamamış yarışmanın üzerine gelirmiş. Hosgeldin seni görmek ne güzel.

Yalniz bu kez daha katı olacağım haberin olsun.

Seni de gormek cok güzel hoşbuldum olsun elimden geleni yaparım ama baştan söyleyim spor konusunda olmayabilir uzun saatler çalısıyorum ve kendi evimde kalmıyorum çocuk olduğundan kv deyim :))

Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi.... geldim hemde dombili dombili geldim... bazı ailevi sorunlardan yedim de yedim hem ağladım hemde gece yarısı çikolataları cilâleri kekleri börekleri gömdüm. Hiç bulamadıysam mısırları patlatıp tıktım ağzıma. Yedikçe ağladım ağladıkça yedim. Sinirlendim yedim üzüldüm yedim... 1 aydır tartılmıyorum feci oldu biliyorum ama dur diyoruz inşallah ayın 9unda. İlk yola çıkışımdaki kiloda bile olabilirim o derece yani...

Ama artık anladım ki faydadan çok zararı oluyor sorun kocaman orada duruyor o yüzden birde ben kocaman olmayayım 80i görmeyeyim deyip geldim.

Günaydın kizlar. :cool:

Sevdiğiniz yiyeceklerden tatmak için ve yarışmak için son 2 gün. :süslü:

Yarismanin istikrarlı olması için 9 ocak sonrası katılımlar kabul edilmeyecektir.

Katılmak isteyen 9 ocakta tarti resimleriyle gelebilir.

Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi.... geldim hemde dombili dombili geldim... bazı ailevi sorunlardan yedim de yedim hem ağladım hemde gece yarısı çikolataları cilâleri kekleri börekleri gömdüm. Hiç bulamadıysam mısırları patlatıp tıktım ağzıma. Yedikçe ağladım ağladıkça yedim. Sinirlendim yedim üzüldüm yedim... 1 aydır tartılmıyorum feci oldu biliyorum ama dur diyoruz inşallah ayın 9unda. İlk yola çıkışımdaki kiloda bile olabilirim o derece yani...

Ama artık anladım ki faydadan çok zararı oluyor sorun kocaman orada duruyor o yüzden birde ben kocaman olmayayım 80i görmeyeyim deyip geldim.
Hoşgeldin bosver yahu. Dönem dönem öyle oluyor. Son kilona yakında dönersin merak etme ama paylaşım yaptığımiz zaman daha çok veriliyor.

Kizlar herkese iyi aksamlar
Bende araniza katilabilirmiym
Sıkı bir gruba ihtiyacim var.uzun süredir motive olamiyorum.
Daha önce 74 kilodan 52 ye inmistim ama tekrar kilo aldim.
Merhaba

9 ocakta tarti resminle gelebilirsin. Detayları geldiğin zaman konuşuruz.

Günaydın kızlar nasılsınız ben yargıya çıkmaya korkuyorum. Yarın tartılacağım bakalım ne olacak.... bahane gerekçe yok ne çıkarsa tartıda gerçek olan o :KK17:
Yargıya çıkma tartıya cik:)

Imza :koz maça :confused:

Hoşgeldin bosver yahu. Dönem dönem öyle oluyor. Son kilona yakında dönersin merak etme ama paylaşım yaptığımiz zaman daha çok veriliyor.

Merhaba

9 ocakta tarti resminle gelebilirsin. Detayları geldiğin zaman konuşuruz.

Yargıya çıkma tartıya cik:)

Imza :koz maça :confused:
Ayyy felaketim yargıya yargıya çıktım bugün ama söylemeyecem :olamaz: neyse akşam yoğurt yiyeyim bari:KK70:

Hoş geldin şekerim naber

Selam kızlarr :halay: ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz :KK60: benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm:KK68: o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk:KK71:

Selam kızlarr :halay: ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz :KK60: benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm:KK68: o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk:KK71:
Hayırlı olsun canım çok sevindim :KK66::nazar::KK200:

X