- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkasindan konusmadik ki tamamen onunden konustuk.Asil takimdaki eski bir arkadasimizin arkasindan konussak ayip olurdu Sen yenisin olur boyle seyler, kaynastikca yapmayiz
Niye hamileler dedikodu yapamaz mi, onlarin cani yok mu
Fatmacim biliyorum limonlu suyu sevmiyorsun ama bir gunlugune yap bari .Benim hedef yalan oldu ni_e böyle anlamış değilim canım çok sıkılıyor bu duruma
Aslinda sandigin gibi zor degil. Sana uyan dogru teknikle kilolar gidiyor. Kac senelik olduklari muhim degil.Senin menülerini çok beğeniyorum. Az yiyorsun gibi geliyor:)
Bu limonlu su ne için ben de içeyim ona gore
Ya ben de nohut ya da kuru fasulye yapıcam bugün pilavsız da gitmiyor. Nasıl dengelemeliyim.sizce? Öğlen yemeden?
Hayirlı olsun canım. Aslinda hiç bir şey yemmişsin ama bol kalorili şeyler atıştırmışsın ama olsun zaten bu dönemlerde telaştan veriliyor
Ahahahq ben gram verdim :)) yuklüycem sımdi:).tebrk ederim canım
Ya benim için haftakik hedef çok zor.. çünkü benim 55 kilo yıllardır üzerime oturmuş kilo. Mesela bu Çarşamba 55 olurum ama.. 55 54 ten sonrasi çok zor gidiyor. Yillardır oturan kilo olduğu icin
Mihtar tahmin ettigim gibi dun cok yuklendin kendine. Ters tepti . Sadece limonlu su yeterliydi dun.Eki Görüntüle 2224707 merhaba rezalet tarti
59.3 den direkt 57 lere tebrikler.Eki Görüntüle 2224659 İnsan takıma yeni gelen bi arkadaşının arkasından bukadar konuşmaz tesüf ederim
A AklinYolu1 @IRMAKK70
56.4'ten 56.00'ya :))
Benim çarşambaya hedefim 55 li bir seyler:))
Ama yoldan geldim vücudum şiş. Regl Olcaaam ooo bahane çok. Ama dediğim gibi benim için esas zor kısım 54'ten sonra başlayacak
Dikkate devam gidicek bu kilocuklarMihtar tahmin ettigim gibi dun cok yuklendin kendine. Ters tepti . Sadece limonlu su yeterliydi dun.
Yarin faydasini goreceksin ama. veee kendine de yuklenme. Sadece iki hafta ver kendine .
Yarina eksi gorebilirsin.Dikkate devam gidicek bu kilocuklar
3 gunde 69 dan 67 lere tebrikler.
BencedeYarina eksi gorebilirsin.
Uc gunde 300 gram sarellam.Selam kızlar yavas veriyorum sanki ya
Sabit olsan da resmi yuklememiz gerekiyor mevhibe. Kac kilo oldugun muhim degil.A AklinYolu1 ben 67 yim yine elim ayagim sis odem oldu reglim bugun yarin canim