ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

56.4'ten 56.00'ya :))

Benim çarşambaya hedefim 55 li bir seyler:))
Ama yoldan geldim vücudum şiş. Regl Olcaaam ooo bahane çok. Ama dediğim gibi benim için esas zor kısım 54'ten sonra başlayacak

Eklentiler

• IMG_20190110_180329.jpg
    IMG_20190110_180329.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 32
Asil takimdaki eski bir arkadasimizin arkasindan konussak ayip olurdu:KK45: Sen yenisin olur boyle seyler, kaynastikca yapmayiz:KK53:

Niye hamileler dedikodu yapamaz mi, onlarin cani yok mu:deli:
Arkasindan konusmadik ki tamamen onunden konustuk. :KK70:
Benim hedef yalan oldu ni_e böyle anlamış değilim canım çok sıkılıyor bu duruma
Fatmacim biliyorum limonlu suyu sevmiyorsun ama bir gunlugune yap bari .

Arada zerdecalli yogurtla destekle. Bir de yaptigin gibi kefir ic . Sirke de olabilir.

Senin menülerini çok beğeniyorum. Az yiyorsun gibi geliyor:)

Bu limonlu su ne için ben de içeyim ona gore

Ya ben de nohut ya da kuru fasulye yapıcam bugün pilavsız da gitmiyor. Nasıl dengelemeliyim.sizce? Öğlen yemeden?

Hayirlı olsun canım. Aslinda hiç bir şey yemmişsin ama bol kalorili şeyler atıştırmışsın ama olsun zaten bu dönemlerde telaştan veriliyor

Ahahahq ben gram verdim :)) yuklüycem sımdi:).tebrk ederim canım

Ya benim için haftakik hedef çok zor.. çünkü benim 55 kilo yıllardır üzerime oturmuş kilo. Mesela bu Çarşamba 55 olurum ama.. 55 54 ten sonrasi çok zor gidiyor. Yillardır oturan kilo olduğu icin
Aslinda sandigin gibi zor degil. Sana uyan dogru teknikle kilolar gidiyor. Kac senelik olduklari muhim degil.

Ben artik iskence etmiyorum kendime. Istedigim zaman istedigim seyi yiyorum. Yas pasta ve kadayif haric. :KK70:

Sagol canim siz de bu duruma geleceksiniz . Bu daha baslangic. :KK66:

Eki Görüntüle 2224659 İnsan takıma yeni gelen bi arkadaşının arkasından bukadar konuşmaz tesüf ederim :KK53:

A AklinYolu1 @IRMAKK70
59.3 den direkt 57 lere tebrikler. :KK73:
56.4'ten 56.00'ya :))

Benim çarşambaya hedefim 55 li bir seyler:))
Ama yoldan geldim vücudum şiş. Regl Olcaaam ooo bahane çok. Ama dediğim gibi benim için esas zor kısım 54'ten sonra başlayacak

400 gram uc gun gayet iyi. Tebrikler sekerim. Daha once bizimle tanismamistin ama. :KK70:

Tahmin ettigim gibi iyi basladin umarim devam ettirirsin. Tebrikler ml . Ben inaniyorum sana . :cool:

Arkadaslar IRMAK IRMAK ve N naz5403 pazar tartisina katilmiyor. Irmak bebis bekledigi ve yarismadigi icin , naz in da mekanik baskulu degisiklik gostermedigi icin ona haftada sadece bir kez tartilmasini onerdim.

Bunlar disindaki arkadaslarin bahanesi yok. 3 tarti daha yuklenirse resmi olarak Pazar gunu de tartilacagiz. Bize yarari olacagina inaniyorum. :KK66:Olacagina inanmasam kendime extra is cikarmazdim. :deli:

Son düzenleme:
X