- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tadina bakmanda ve buyuklugune gore bir-iki tane yemende sakinca yok bence. Yaninda bir kase yogurt tuket yalniz. Aksama da limonlu su.Akşam icin kayinvalideyiz
Corba mücver (yağda olursa yemem)
Fırında tavuk azar azar yicem
Limonlu suyumu ictim bugun sabah oglen buyuk bardakTadina bakmanda ve buyuklugune gore bir-iki tane yemende sakinca yok bence. Yaninda bir kase yogurt tuket yalniz. Aksama da limonlu su.
Sen de benim gibisin demek ki ; tadina bakinca gidiyor diyorsun.Limonlu suyumu ictim bugun sabah oglen buyuk bardak
Benim bünye sıkı yapmaktan anlıyo oyle onun tadına bakayim bunun küçüğü dedim mi olmuyo surda 3gundur dikkat ediyorum ama sabah tartidan bi beklentim yok mesela
Ya hep ya hiçSen de benim gibisin demek ki ; tadina bakinca gidiyor diyorsun.
O yuzden diyet doneminde kadayifa , yas pastaya bulasmam ben.
Dikkat ediyorsan beklentin neden olmasin ki.
Kilo verirken de iskence cekmeye gerek yok.Ya hep ya hiç
Spor yapamıyorum pek ondan sıkıntım günlük hareket pek yeterli gelmiyo
Benim bünye 1hafta ye 1 hafta sık flaan gibi calismiyo cok sıkı gitmem lazim
Banada kilo verdirseneee bi 3 kg versem yeterKilo verirken de iskence cekmeye gerek yok.
Boyle de kilo verebilecegini goreceksin. Bir bes kagidini alirim ama.
Sen 10 kagit vereceksin ama.Banada kilo verdirseneee bi 3 kg versem yeter
Bilmem ki tanisiyor muyuz.Ben sana sataşıyorum A AklinYolu1 galiba ben kaptanla ne alıp veremediğim varsa
olmadı şimdi çifte standarda karşıyımSen 10 kagit vereceksin ama.
BilmemkiBilmem ki tanisiyor muyuz.
Ticarette cifte standard olmaz.Aaa
olmadı şimdi çifte standarda karşıyım
Ticarette her yol mübah diyosuunnn ozaman benden sana 50 kağıt işlerTicarette cifte standard olmaz.
Koruma tamamen rezillik.Yeterki kg lar gitsin sona geldik sonuçta ama bu işin kolay olan kısmıydıkorumadan korkmıuyo değilim
FenaaaKoruma tamamen rezillik.
Arada aldigim kilolar 14 civari neyse ki uzerimde kalmadi.
Sanirim 1 ay ara 2 hafta diyet diye gidecegim ben. Arada meyve tatli da yemek isterim cunku.
Tartida surekli kontrol edeceksin. +5 oldu mu diyete baslayacaksin. 2 hafta en fazla 4 haftada gidiyor.Fenaaa
+5 hiç olmasın bence hep kontrollü gidiyimTartida surekli kontrol edeceksin. +5 oldu mu diyete baslayacaksin. 2 hafta en fazla 4 haftada gidiyor.