- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bir sey mi dediniz hanimefendi.
Yok canım ne haddime kaptan sizsiniz efemmBir sey mi dediniz hanimefendi.
Hizaya gecc.Yok canım ne haddime kaptan sizsiniz efemm
Gece geleceğini tahmin ettim ama yine de bi dürteyim dedim :))
Yarin tarti resmini ilk senden bekliyoruz o zaman.Çokmu geyik yaptım aaa hadi bi karar verin kalsınmı gitsinmi en zayıf halka kim
ZevkleYarin tarti resmini ilk senden bekliyoruz o zaman.
Görümcem de doğuma kadar istifar etmişti. Ama kilo da almıştı :)Evet kuzum malesef bulantilarim uzun sure devam etmistiSut, sut urunleri, yumurta, salcali yemek 8. aya kadar yiyememistim. Bebegim saglikli gelismisti Allahtan. 3.5 kilo dogdu herhangi bir sorunu yoktu ama benim dogumdan sonra disler gitmisti 6-7 tane dolgu yaptirdim dogumdan sonra Yalniz azmettim hamilelikte alamadigim kilolari emzirme doneminde fazlasiyla aldim Hamileyken yemek isteyip yiyemedigim ne varsa o zaman yedim, 9 ayin acisini cikarttim
Kargalar kahvaltisini ne zaman yapiyor acebaaa .Zevkle
Ama karga kahvaltısını yemeden kimse atmasın aaaa bozuluruz sonra
Bilmem 7 de falan heraldeKargalar kahvaltisini ne zaman yapiyor acebaaa .
Bizim saatle 4.Bilmem 7 de falan heralde
E oda iyiymişBizim saatle 4.
ALL _StaR olarak hep iyi olani yapariz zaten.E oda iyiymiş
:) Sağol kuzum ilk kupayı kaçırmak istemiyorumİlk hamileliğimde bende aynı durumdaydım. 8 ay hamileliğin tadını çıkaramadım75 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gittim. Birde ikiz olunca boyumda uzun olmadığı için taşıması cok zor oldu, ben zayıfladıkça onlar büyüdü, onlar büyüdükçe ben zorlanıp kilo verdim. Şükür şimdi sağlıklılar. Önemli olan da bu zaten, geçici bir durum, sonu güzel olsun inşaallah canım.
Gece geleceğini tahmin ettim ama yine de bi dürteyim dedim :))