ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Koruma kavrami yok bende. :KK70:

Bu bir secim. Bazi yiyecekleri seviyorum uzak durmaya da niyetim yok. Ornek yas pasta , kadayif, tatli kuru pasta , dondurma. :KK53:
Ya bende mesela sütlü tatlılara atıştırmalıklara ve MAKARNA ya dayanamıyorum dün akşa mesela yarım tabak yedim bu yüzden bugün sıvı gidiyorum :KK66: böyle dengeliyorum yediklerimi

Ya bende mesela sütlü tatlılara atıştırmalıklara ve MAKARNA ya dayanamıyorum dün akşa mesela yarım tabak yedim bu yüzden bugün sıvı gidiyorum :KK66: böyle dengeliyorum yediklerimi
Yemek yerine gecen, yarim tabak makarna kilo aldirmaz. Kilo aldiranlar genelde borek , tatli ve bazi meyve turevleri olur. :süslü:

Inşallah valla cok sıkıldım veremedikçe moralim bozuluyo bozuyorum sonra tekrar basla oldu olmadi öyleydi boyleydi:olamaz::kızgın:

Papatya yi ve irmagi ben davet etmistim. Once beni cok sallamadilar. Sonra baktilar kilo veriyorlar. Hmmm dediler.

Fatmayla biz beraber basladik. Arada kopmadik. O da 60 lara inmistir bu ara stresli bir donemden geciyor.

Sarellam da emzirme doneminde 50 lere inmisti. O zaman kurallara super uyuyordu. O yuzden yarisma birincimiz olmustu.

Forever 2015 de birlikteydik. 59 lari gormustu. Sonra bir bebisle beni buldu. Heeeyyy dostum n'apiyorsun dedi. :KK70:

Cizzy forever in arkadasi onun destegiyle gelmisti.

Naz ve nanayi tanimiyorum. Tamam yapiyoruz derler ama istediklerini yerler. :dondurma:Cubuk krakerleri ve hobby i kokten kesin. :KK70:

Kilo verenlerin yaptiklari belli oluyor zaten.

Istikrar , pes etmemek ve bol paylasim.

Ben de sizlerden cok farkli degilim. Istahim acik . Beraber kilo vermek gibisi yok. :cool:

X