ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Nasıl yani ırmak sadece +2 ile doğum mu yapmıştım epey zor geçmiş olmalı. Ama kilo almamamk ta güzel önemli olan bebisin sağlığı tabi.
İnşallah bu hamileliğin güzel geçer kuzum
Evet kuzum malesef bulantilarim uzun sure devam etmisti Sut, sut urunleri, yumurta, salcali yemek 8. aya kadar yiyememistim. Bebegim saglikli gelismisti Allahtan. 3.5 kilo dogdu herhangi bir sorunu yoktu ama benim dogumdan sonra disler gitmisti 6-7 tane dolgu yaptirdim dogumdan sonra Yalniz azmettim hamilelikte alamadigim kilolari emzirme doneminde fazlasiyla aldim Hamileyken yemek isteyip yiyemedigim ne varsa o zaman yedim, 9 ayin acisini cikarttim

Emeğine sağlık canım benim için o kadar yazmışsın hiç böyle olduğunu bilmiyordum ben az az yenir diye biliyordum yasaklı şeyler aynı gün tüketilmiyor demek bunu öğrendiğim iyi oldu yavaş yavaş öğrenecem inşallah heee bu arada limonlu suyu zaten ara ara içiyorum sabah uyanınca muhakkak gece maden suyuyla içerim başkanım

İlk hamileliğimde bende aynı durumdaydım. 8 ay hamileliğin tadını çıkaramadım 75 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gittim. Birde ikiz olunca boyumda uzun olmadığı için taşıması cok zor oldu, ben zayıfladıkça onlar büyüdü, onlar büyüdükçe ben zorlanıp kilo verdim. Şükür şimdi sağlıklılar. Önemli olan da bu zaten, geçici bir durum, sonu güzel olsun inşaallah canım.

Gece geleceğini tahmin ettim ama yine de bi dürteyim dedim :))

İyi öğlenler hepinize :)
Bugün dısarda işlerim var, birazdan çıkarım, akşama da kv.de yemekteyiz.
Menüyü bilmediğim için geç saatte yazarım.
Menüleri ve beni etiketlemeyi unutmayın kızlar...

Ayni gunde tuketmemeye dikkat et. Uzun sureli kilo verelim ve bitirelim bu isi.

Kalori hesabi yaparak zayiflamak cok kotu bence.

Maden suyu da cok icince odem yapar aklinda bulunsun.

Bahsettiklerim yasakli degil aslinda.

Benim diyet yaparken yasakli listem : Kadayif, yas pasta , meyve , cikolata . Daha once ekmek de vardi ama artik gerekli olmadigini dusunuyorum. Bana kilo aldiranlari buldum cunku mandalinaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…