ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kisa zamanda kilo alip kisa zamanda verince catlak veya sarkma oluyor mu?

Aciklama icin tesekkurler
Cok resmisiniz moon hanim.

Olmadi canim ya, spor da yapmiyorum ustelik . Gun icindeki yuruyuslerimi saymazsak.

Aciklamam icin bir sey degil.

Nasil uymuyor fatma istedigin araligi sec canim . Hadi senin icin 8 saat olsun baslarda.

12:00 -20:00 gibi.

14:00-22:00 gibi.

Cok resmisiniz moon hanim.

Olmadi spor da yapmiyorum . Gun icindeki yuruyuslerimi saymazsak.

Aciklamam icin bir sey degil.

Nasil uymuyor fatma istedigin araligi sec canim . Hadi senin icin 8 saat olsun baslarda.

12 -22.00 gibi.
Kızma yahu bana hertürlü uyar da evdekilere uymaz işte... beraber yemeyince de benim koca arıza çıkarıyor. Ah bu kocalar yok mu

Toplasan 500 kalori etmez ama aynen dedigin gibi. Aksam daha fazla yiyebilirsin acikirsin sanki. limonlu su iciyor musun.

Ben brokoli aldim ama bugun limonu unuttum yahu.

Cidden resmi olmus
Halbüsü hic resmi bi insan degilimdir

Yaa olmadiysa ne guzel o zaman sansli insanlardansin canım

Ilk aylar oluyo oyle ama korkma bebeğe bi zararı olmaz bu durumun bulantıların geçince bi telafi ediyosun ki onlari :)
İlk hamileligimde bulantilarim ilk uc aydan sonra da devam etmisti Doguma neredeyse baslangic kilomla girdim. 2 kilo falan almistim toplamda. Sukur bebegim saglikliydi, herhangi bir sorunu yoktu. Ama bu sefer daha kotu oluyorum tansiyonum dusuyor, gozum karariyor Tekrar bayilma falan olur diye korkuyorum anlayacagin.

Sagligin onemli irmakcim. Bebisi ihmal etme. Yemediklerimi gondereyim istersen.
Ahhh ahh yemediklerini yiyebilsem daha ne isterim:) Ama yarin bulanti onleyiciye bir baslayayim yerim insallah.
Kuzum yeni gelen arkadasa hepimizde hosgeldin demistik ama baskan aciklama yapmis alimlar kapandi diye. Malesef arkadas aramizda olamayacak

Ne yalan söyliyeyim maddi durum biraz sıkışık canım biraz rahatlayalım dediğim gibi ilk iş onu almak bende çok istiyorum başkanım
Bir pirasaya bakar.

Ucu bir arada.

Biraz diye olcu birimi yok nazcim. Seninle ozel ilgilenecegim.

Bunlarin hepsi bir gune fazla naz ve aksam cok az yemissin.
Ay ilk bi kaç hafta idare edelim böyle açlık krizlerim var bu ara (hep vardıda neyse ) gerçekten midem küçülsün biraz daha sıkı yapıcam söz

Nasıl yani ırmak sadece +2 ile doğum mu yapmıştım epey zor geçmiş olmalı. Ama kilo almamamk ta güzel önemli olan bebisin sağlığı tabi.
İnşallah bu hamileliğin güzel geçer kuzum

Ahhh ahh yemediklerini yiyebilsem daha ne isterim:) Ama yarin bulanti onleyiciye bir baslayayim yerim insallah.

Bunu soylemek istemezdim ama biz senin kilo almani istiyoruz IRMAK. Aaaa kavgada soylenmez sen bu arkadaslarini birak.
Forever07 menünü yazmayı unutma canım
Gecelerin kadini o

Ben de yuzde 100 saglikli beslenen biri degilim biliyorsun naz. Zaten yuzde 100 salatalik , domates ve kuruyemisle omur gecirmeye niyetim yok. Bizi diger takimlardan ayiran da bu. Biz kiloyu boyle veriyoruz da.

Senin kilo vermen icin soyluyorum yoksa istedigini yer , umursamaz gecerim.

Ekmek , sucuk , meyve , cikolata kisitli tuketilmesi gereken seyler .

Ayni gun olunca ne oluyor. Hoppp kilo olarak sana geri geliyor .

Atiyorum sabah ekmek yedin. Beyaz ekmek olmasin mumkunse. 2 yi gecmesin, sucuklu yumurtani yedin. Oglen meyve yeme mesela ya da bitter. Kahve ya da cay , sut ayran tamam. Aksam da adam gibi dolu bir tabak yemegini ye. Iki kasik uc kasik doymazsin bunlarla . Yanina bir marul , salatalik, ayran , yogurt domates vs vs.

Ekmek(simit, pogaca) tukettigim gun patates tuketmiyorum. Patates tukettigim gun de pilav gibi.

Yarin patates yemeye niyetim var o yuzden , sabah kahvaltim simitten farkli olacak.

Bunlari yapmiyorsan , sabah , gun ortasinda ve gece yatmadan once limonlu su iceceksin ama miden ne kadar dayanir bilemem.

Açım çok açım 1 litre tarçınlı su içtim ama yine açım...
Gidem de bi türk kahvesi içeyim...

Hadi hayırlı geceler yarın görüşürüz
Ac birakma kendini bir peynir , zeytin yeyip ayran icebilirsin.
MAKE UP_
Arkadaş aslında güzel başlamış okumuş falan kuralları belli ki uyumlu olacak yani iyi bir takım arkadaşı sanki.
A AklinYolu1 ne dersin düşünsen mi biraz
9 Ocak katilim icin son gun demistim. Dusundum canim ve olmaz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…