- Konu Sahibi AklinYolu1
Hoş geldin aramıza57 sayfayıda okumıyım dimi
Bilmem anlatabildimmi
Anladık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin aramıza57 sayfayıda okumıyım dimi
Bilmem anlatabildimmi
Cok fazla dikkat ediyorum ondan oluyor.dikkat et kuzum kendine
Ben migrenle araniza girmeyeyim al senin olsun.Bir migren sevdasıdır gidiyor bugün 3. Gün ama geçmiyor uykuda bile ağrım oluyor. İlaç kullanıyorum malesef o da beni sarhoş ediyor...
Sanırım bünyem homini gırtlak yemeyi kestim diye isyanlarda :))))
Uykun düzensiz galiba, onun etkisi de olabilir..
O zaman dannnsss.Gunaydin diyecegim ama oglen oldu Ben anca gelebildim. İyi yazmissiniz anca okuyabildim:))
Kuzum pilav da yemesem ne yiyecegim ben Et, balik, tavuk yemiyorum zaten. Bir pilav cesitleri ve sebze yemekleri kaliyor geriye. Allahtan sebze hem diyete uygun, hem de ben seviyorum
Çok korkuyorum
@Nana929 duyuyormusun bu başkan bizi zayıflatmadan bize rahat vermez ben sana diyeyim
tamam tamam çarşıya çıkınca bi bakayım
Menü güzel, kaçamak olmaması temennimiz ama olursa da haber ver ki cezanı keseyim
Ucu bir arada.Ara; kahve, süt, soda
Bugünün menüsü
kokulusabun
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Biraz sucuklu yumurta
Biraz kuru biber kavurması
Zeytin peynir
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
1paket form çubuk
Yarım muz yarım portakal
Yarım kivi
Sade kahve
1kare bitter
Akşam
Taze fasulye (buzluktan)
2-3kaşık bulgur pilavı
Salata
Bol bol su içildi
Ilk aylar oluyo oyle ama korkma bebeğe bi zararı olmaz bu durumun bulantıların geçince bi telafi ediyosun ki onlari :)Tarti yanlis tartmiyorsa carsambadan beri 600 gr vermisim Doktora gittim, bulanti onleyici hap aldim. Bana deselerdi ki zayiflama topiginde kilo vermemek icin ugrasacaksin hayatta inanmazdim
Sagligin onemli irmakcim. Bebisi ihmal etme. Yemediklerimi gondereyim istersen.Tarti yanlis tartmiyorsa carsambadan beri 600 gr vermisim Doktora gittim, bulanti onleyici hap aldim. Bana deselerdi ki zayiflama topiginde kilo vermemek icin ugrasacaksin hayatta inanmazdim
Kisa zamanda kilo alip kisa zamanda verince catlak veya sarkma oluyor mu?Biraktigim aralardan aldigim kilolar 14 kilo oldu.
Neyse ki cok kisa zamanda verdigim icin uzerime yapismadi.
Bir arkadas daha sordu if i kaynadi mi arada. Cevap vermedim galiba.
Intermittent Fasting . Yani aralikli oruc.
Iki ogune indirmemizin nedeni bu.