- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Taze de olur kaynatip sonrada limon suyu katarsiniz 1 tatli kasikra balToz zencefil mi kullaniyorsunuz
Evde taze zencefil var onunla olurmu ki.
Aynen ikiz annesiyim tanidinmi ikra ve meyra kizlarim masal prensesimiz nasil :)Seni gözüm bı yerlerden ısırıyor sanki
Hoşgeldin aramıza tam yerindesin canım
Tamam canim , seni izinli yaziyoruz bu hafta.Başkanım yoldayız şimdi haftayan işallah allah razı olsun başkanım
Gecmis olsun cizzy.bende son durum bu kızlar tartıda var bi problem once 73 gösterdi sonra böyle gösterdi bende anlamadım ama almışım bve kendimi durduramıyorum yemek konusunda bir an önce dur demem lazım kendime
Ahada müşteri geldi
Herkese iyi öğlenler
Hareketli başlamış topik maaşaallah sayfalar ilerlemiş, dilerim hep böyle olur, zira paylaşım olmayınca kilo verilmiyor
Tartı resmimle geldim çok almamışım. Tekrardan 60lı rakamları görmeyi çok istiyorum ve bu sefer olacak biliyorum ( çok mu güvendim kendime sanki)
Unutmadan menüyü yazayım, yarışmanın ilk günlerinde alışana kadar unutuyorum yoksa
9 ocak menüsü;
Sabah; patatesli omlet, zeytin, domates, salatalık, çay, 1 meyve
Akşam; kuru fasulye, bulgur pilavı yeşil salata yoğurt
Bu hafta evdeyim, o yüzden aralarda kahve, bitki çayları, ayran içerim.
Karatay diyetiyle başladım. Ekmeği bıraktım bugün itibariyle, kahvaltıya kuruyemiş eklicem alışverişten sonra, meyveyi de kahvaltı sonrasina 1 adet ekledim, çünkü fazlası bana iyi gelmiyor. İlerleyen günlerde If tarzı bir diyete de geçebilirim.
Gunaydin arkadaslarNana929 basiniz sagolsun. C cizen_bayan gecmis olsun kuzum. Nazar mi oldu ne Yarismaya katilmayacagim ama ben de tartildim bugun 60.3 geldim, 200 gr almisim. Kilo takibi yapacagim kendime. Madem aliskanlik oldu carsamba gunleri tartilayim bari dedim:)
Geçmiş olsun kuzummacera dolu bir gün olmuş senin için :) baya hareketli ne güzel
Poğaçadan bellibak bu saatte canım kahve istedi yanına rahat durmam diye yapmadım :)
Bakanlar candır :)
Slm ben 3 gun bu listeye uyacam 3 gunde 3 kilo diyor 1 versem yeter :) 1 gun 2 gun 3 gun diye liste var C cizen_bayan
Eki Görüntüle 2223349
İnsallah siz de hedefimize en kısa zamanda ulaşırsınız. Ama ben o 4 kiloyu veremiyorum. En fazla 55 oluyorumCok az kalmis hedefe darisi basima basarilar benim hedefimdesiniz 56-57 :)
69.3 yazdim seni mihtar.Günaydın herşey cok guzel olmus elinize sağlık herkese bol eksiler insallah
Haftalık hedef icin şimdilik -500 diyeyim
Kolay alan zor verenlere selam olsun
A AklinYolu1
A AklinYolu1 geçmiş olsun. Kızlar ben ise gidiyorum ve telle çok ilgilenmiyorum. Hdi herkese kolay gelsin:)
Hayır canım kullanmadımsekersizcikolata ben seni bizim pg. ile karistirdim.
Bir ara ayni avatari mi kullandin @Papatya gelini.
Musait bir zamanda kendini tanitir misin?
Renklerden mi yanildim acaba.Hayır canım kullanmadım