- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende emzirme bitince basladim 2.5 senedir diyet halindeyim daha doğrusu diyet + koruma diyelim araya hastalık ameliyat flaan girdi artik sonucu görmek hedefe ulaşmak istiyorum insallah hepimiz istediğimiz kiloları goruruzAzmin sonu cok.guzel kilo vermisiniz kac ayda tatlim bende 73 kilo subatta basladim oyle sıkı bir diyet degildi emziriyordum aksami one cektim ekmegi kaldirdigim gunlerde oldu sadece sabah yedim gunlerde oldu ama genel olarak aksam ekmegini kaldirdim 66 dustum 2-3 aydir dikkat etsemde 67.500 oldum 3 gundur detox yaptim 67 su an basarilar tekrar senle varmiyiz :)
Yaa deneyeyim bende bakalim yaparim simdi limona dikkat et tansiyonunu düşürmesinHavalar serin buz mart ayi cabuk gider kilolar bu aralar grmli gider galiba ama haftada 1 kilo vermeye calisacam azmiin gucu demek istiyorum gece yani birazdan zencefil 1 tatli kasik kupaya yarim limon suyu kaynamis su yapiyorum metebolizmayi calistiroyor yag yakiyor gece boyu aklinizda olsun kizlar yeni basladim
Yok 3 gundur yapiyorum iyiyim sukur gunde 2 defa zaten birde sabah kahvaltidan sonra insallah canim hedeflerimize cabuk geliriz ..Yaa deneyeyim bende bakalim yaparim simdi limona dikkat et tansiyonunu düşürmesin
Ben emzirmeyi biraktim 3 ay olduBende emzirme bitince basladim 2.5 senedir diyet halindeyim daha doğrusu diyet + koruma diyelim araya hastalık ameliyat flaan girdi artik sonucu görmek hedefe ulaşmak istiyorum insallah hepimiz istediğimiz kiloları goruruz
1 tatli kasik balda var ben sevmedigim icin katmiyorum unutmusum yazmayaYaa deneyeyim bende bakalim yaparim simdi limona dikkat et tansiyonunu düşürmesin
Yok 3 gundur yapiyorum iyiyim sukur gunde 2 defa zaten birde sabah kahvaltidan sonra insallah canim hedeflerimize cabuk geliriz ..
tamam simdi yapiyorum bala gerek yok bencede1 tatli kasik balda var ben sevmedigim icin katmiyorum unutmusum yazmaya
Belki tonsiyonu dengelemek icindir bal yazmadan gecemedim. aynen yansin yaglartamam simdi yapiyorum bala gerek yok bencede
Bi de kahvaltıdan sonra hadi bakalim
Ateslensin meto yansın yağlar
Sabah belli olur zaten sersemlersem düşmüştür limonu azaltirim o zmanBelki tonsiyonu dengelemek icindir bal yazmadan gecemedim. aynen yansin yaglar
Aynen yarimin yarisida olur ben simdilik yarim limon suyu yapiyorum :)Sabah belli olur zaten sersemlersem düşmüştür limonu azaltirim o zman
Toz zencefil mi kullaniyorsunuzYok 3 gundur yapiyorum iyiyim sukur gunde 2 defa zaten birde sabah kahvaltidan sonra insallah canim hedeflerimize cabuk geliriz ..
Geçmiş olsun kuzum macera dolu bir gün olmuş senin için :) baya hareketli ne güzelBugun benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi.
Eve geldim tartinin pili bitmis. Kumandayi deniyorum , baska pilleri deniyorum olmuyor. Bir tane duracell buldum bosta. Umidi kesmistim. Markete gidecektim. Gecikme icin kusura bakmayin kizlar. Saat burada 21.31
62.1 tartildim ama gece oldugunu goz onune alarak , 60.1 yazilicam listeye.
Biraz kendime geleyim listeyi hazirliycam kizlar. Gecmisi de o zaman okurum.
Bir de sol elim burkuldu. Onunla ugrasiyorum.
Seni gözüm bı yerlerden ısırıyor sanki@Papatya gelini canim begenip gidiyorsun :)
Poğaçadan belli bak bu saatte canım kahve istedi yanına rahat durmam diye yapmadım :)Menume ek : Bir sutlu cay
Damla sakizli Turk kahvesi , yarim pogaca.
Resmen sinirlerim bozuldu yahu .
Simdi gecmise ve listeye daliyorum.
Forever07 Bu saatte menu kabul etmeyecek bakana bakan demem ben.
Yarin aciklayacagim once liste .