ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

A AklinYolu1 eline sağlık listeler süper yine topladın hedimizi bir araya :KK66:
Elin nasıl oldu geçmiş olsun
Sagol pg. Eve tam girdim sol elim burkuldu gibi oldu. Zaten sol kolum biraz problemliydi. O yuzden spor da yapamiyorum ama leslie ile baslayabilirim tekrar.

Isin komigi ben tarti resmini yuklemek icin ugrasiyorum. Yok gostermiyor. Haril haril pil ariyorum evde. Ona bak buna yok hala Looo diyor ya da 45, 47 , 57 filan tartiyor ya. Ilk defa boyle ucuk rakamlar gordum. :deli:Bir tane duracell buldum suyun kilosuna baktim. Tamam dedim artik dogru. Dun odem filan da vardi tabi ki. :halay:

Resmi yukledikten sonra sicak suyla masaj yaptim daha iyi simdi.

Sagol pg. Eve tam girdim sol elim burkuldu gibi oldu. Zaten sol kolum biraz problemliydi. O yuzden spor da yapamiyorum ama leslie ile baslayabilirim tekrar.

Isin komigi ben tarti resmini yuklemek icin ugrasiyorum. Yok gostermiyor. Haril haril pil ariyorum evde. Ona bak buna yok hala Looo diyor ya da 45, 47 , 57 filan tartiyor ya. Ilk defa boyle ucuk rakamlar gordum. :deli:Bir tane duracell buldum suyun kilosuna baktim. Tamam dedim artik dogru. Dun odem filan da vardi tabi ki. :halay:

Resmi yukledikten sonra sicak suyla masaj yaptim daha iyi simdi.
Geçmiş olsun tekrar :KK66:

Liste duzeltildi kizlar. :cool:

Yeni yarismamiz tekrar hayirli olsun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. Her hafta icin bir nazar. :KK53: Butun ALL_StaRlar hedeflerine ulassin. Bu yarisma bize iki beden incelme imkani versin. Kusler barissin vs vs. :KK70:

upload_2019-1-10_5-50-24.png

69.3 yazdim seni mihtar.

Bize kendini tanitir misin?

Sagol canim. Iki saat sonra okula gidecegim.

Hadi sana da kolay gelsin. :KK70:
:rapci:

30yas 155 boy
4 yaşında kızım var anaokuluna gidiyor okula git gel hareket oluyo banada su ara hasta biraz sogukalginligi o yüzden evdeyiz
Öyle bakalim eliptik bisikletim var ve leslie yapiyorum bölgesel çalışma yapmam lazim falan insallah iyi bir toparlama olucak bana

:rapci:

30yas 155 boy
4 yaşında kızım var anaokuluna gidiyor okula git gel hareket oluyo banada su ara hasta biraz sogukalginligi o yüzden evdeyiz
Öyle bakalim eliptik bisikletim var ve leslie yapiyorum bölgesel çalışma yapmam lazim falan insallah iyi bir toparlama olucak bana
Geçmiş olsun. Bol vitamin c alın. Yaşı küçük olduğu için Papatya çayı da iyi gelebilir.

Burç önemli nasıl sormam:)

Arkadaslar tartışmaya acik bir öneri sunuyorum.

Haftada iki Kez tartılmak ister misiniz. Örneğin carsamba ve pazar.

Gelebilecek cevaplar:

A: yok biz böyle iyiyiz.
B: Iyi olur. Bazi günler fazla cikabiliyoruz.
C: kaçamak yapmamamiza yardımcı olur.

İki kere tartilmamiz durumunda ortalama yüzde alınacak ve ona göre hesaplanacak. Ama çoğunluğun kararı önemli.

15 kişilik bir karardır.

Sabah tartılmıştım
Hedef 60 insallah 89 kilodan buralara indim ama baya uzun süredir 69-70.5 arasi oynuyorum
Maşallah ne güzel ne kadar zamanda ve nasıl başardınız yazarmısınız?
@Nana929 başınız sağolsun kuzum Allah rahmet etsin inşallah
@cizen_bayan tatlummm öncelikle çok geçmiş hem annen hem sana hemde çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin utandırmasın
N naz5403 yine mi 8 Ler :sus: hadi bu defa olacak inşallah kuzum bol eksilerin olsun
İnşallah canım olsun artık:KK43:
Akşam menüsünde makarna yanına babannem ekmek yememi istedi. Dedim zaten makarna yiyorum daha ne ekmeği babannem. artık yemem diyete girdim tekrar dedim. Kızım ne diyeti falan neyse oraları hızlı geçiyorum :)
Dedi ki ekmek yemeyenin dini imanı olmaz :KK70:
Ekmek yemeyenin karnı doymaz cokk duydum da bunu ilk kez duydum dedim :KK35:

Kızlar diyeceğim o ki ekmek yemeyin :KK8:
Babanen baya çaba sarf etmiş ne güldüm ammaaaa :KK70: ama azmine hayranım canım:KK9:

Arkadaslar tartışmaya acik bir öneri sunuyorum.

Haftada iki Kez tartılmak ister misiniz. Örneğin carsamba ve pazar.

Gelebilecek cevaplar:

A: yok biz böyle iyiyiz.
B: Iyi olur. Bazi günler fazla cikabiliyoruz.
C: kaçamak yapmamamiza yardımcı olur.

İki kere tartilmamiz durumunda ortalama yüzde alınacak ve ona göre hesaplanacak. Ama çoğunluğun kararı önemli.

15 kişilik bir karardır.
Ben varım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X