ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bende emzirme bitince basladim 2.5 senedir diyet halindeyim daha doğrusu diyet + koruma diyelim araya hastalık ameliyat flaan girdi artik sonucu görmek hedefe ulaşmak istiyorum insallah hepimiz istediğimiz kiloları goruruz

Yaa deneyeyim bende bakalim yaparim simdi limona dikkat et tansiyonunu düşürmesin

Bende emzirme bitince basladim 2.5 senedir diyet halindeyim daha doğrusu diyet + koruma diyelim araya hastalık ameliyat flaan girdi artik sonucu görmek hedefe ulaşmak istiyorum insallah hepimiz istediğimiz kiloları goruruz
Ben emzirmeyi biraktim 3 ay oldu

Bugun benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi.

Eve geldim tartinin pili bitmis. Kumandayi deniyorum , baska pilleri deniyorum olmuyor. Bir tane duracell buldum bosta. Umidi kesmistim. Markete gidecektim. Gecikme icin kusura bakmayin kizlar. Saat burada 21.31

62.1 tartildim ama gece oldugunu goz onune alarak , 60.1 yazilicam listeye.

Biraz kendime geleyim listeyi hazirliycam kizlar. Gecmisi de o zaman okurum.

Bir de sol elim burkuldu. Onunla ugrasiyorum.

Eklentiler

• Photo0267.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 28
Geçmiş olsun kuzum macera dolu bir gün olmuş senin için :) baya hareketli ne güzel

Menü bakanı kim kaçırdım arada galiba
Hangi tatlı arkadaşımız olacaksa rica ediyorum şimdilik kabul etsin bu saati etmezse de canı sağolsun:)
09.01.2019 menüm
Sabah / melemen simit pekmez
Öğlen / kahve ve bisküvi tatlisi
Akşam / makarna karnı bahar yemek salata
Gün içinde bol su
Evde sürekli hareket halindeyim gerek iş gerek çocuk ile ama yürüyüş ve spor da ekleyecegim

A AklinYolu1

Poğaçadan belli bak bu saatte canım kahve istedi yanına rahat durmam diye yapmadım :)
Bakanlar candır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…