ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Afiyet olsun 1 yil 2 gundur yemiyormusun cnm guzel diyet olmus menunde guzel 7.0cak 2018 yazmisin canim :KK66: 9 ocak 2019
Slm kızlar daha eve gidemedim çünkü yolda sorun çıktı. Bekliyorum hala. Kusura bakmayın.

Menumu yazayım şimdilik.

7 ocak 2018 menusu

Sabah: bir ıspanaklı peynirli gozleme +3 bardak sekersiz cay

Ara :bir latte

Oglen:1 patlıcan karniyarik +1 kase pilav +1 bardak ayran

Ara:Bir sutlu çay, bir sutlu nescafe.

Aksam : bir soya latte

Bir şey yemem bundan sonra sadece su.

Eve gidince resmi yüklerim ama 1 1.5 kilo eksik yazarım cunku tokum ve aksam oldu.

O zaman insallah kabul olur diyelim iyi bir motivasyona cok ihtiyacım var 20190104_081619.jpg

IMG_20190109_221128.jpg İnşallah kabul olur diyerek ben de yüklüyorum. Hedef kilom: 52
Bugün menüm
Sabah
Yarom simit
Şekersiz çay

Oglen
Pacanga böreği (2 tane)

Akdam
1 kepçe tarhana
2 dilim ızgara palamut (yuvarlak dilim)
Salata

Not: ben yarin diyete baslayacağım için beyaz çikolata yedim :KK43: yarindan itibaren yok
Nolur kabul edin tek diyet yapamıyorum.
A AklinYolu1

Eki Görüntüle 2223438 İnşallah kabul olur diyerek ben de yüklüyorum. Hedef kilom: 52
Bugün menüm
Sabah
Yarom simit
Şekersiz çay

Oglen
Pacanga böreği (2 tane)

Akdam
1 kepçe tarhana
2 dilim ızgara palamut (yuvarlak dilim)
Salata

Not: ben yarin diyete baslayacağım için beyaz çikolata yedim :KK43: yarindan itibaren yok
Nolur kabul edin tek diyet yapamıyorum.
A AklinYolu1
Cok az kalmis hedefe darisi basima basarilar benim hedefimdesiniz 56-57 :)

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar
Bugün hiç diyet menüsü olmadi
Kizlarim hasta okula gitmediler. Dr. Falan derken düzen kuramadim bugün
Kahvalti;1 yumurta
Zeytin
Peynir
Biber
Salatalik
2dilim ekmek
Ögle;1 dilim ekmek tereyagli
2 parca cikolata
Aksam 1 Tabak corba
Salata
1 dilim ekmek
Bir avuc kuruyemis
Sport yok

Sabah tartılmıştım
Hedef 60 insallah 89 kilodan buralara indim ama baya uzun süredir 69-70.5 arasi oynuyorum
Azmin sonu cok.guzel kilo vermisiniz kac ayda tatlim bende 73 kilo subatta basladim oyle sıkı bir diyet degildi emziriyordum aksami one cektim ekmegi kaldirdigim gunlerde oldu sadece sabah yedim gunlerde oldu ama genel olarak aksam ekmegini kaldirdim 66 dustum 2-3 aydir dikkat etsemde 67.500 oldum 3 gundur detox yaptim 67 su an basarilar tekrar senle varmiyiz :)

Havalar serin buz mart ayi cabuk gider kilolar bu aralar grmli gider galiba ama haftada 1 kilo vermeye calisacam azmiin gucu demek istiyorum :KK66: gece yani birazdan zencefil 1 tatli kasik kupaya yarim limon suyu kaynamis su yapiyorum metebolizmayi calistiroyor yag yakiyor gece boyu aklinizda olsun kizlar yeni basladim

X