ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Akşam menüsünde makarna yanına babannem ekmek yememi istedi. Dedim zaten makarna yiyorum daha ne ekmeği babannem. artık yemem diyete girdim tekrar dedim. Kızım ne diyeti falan neyse oraları hızlı geçiyorum :)
Dedi ki ekmek yemeyenin dini imanı olmaz :KK70:
Ekmek yemeyenin karnı doymaz cokk duydum da bunu ilk kez duydum dedim :KK35:

Kızlar diyeceğim o ki ekmek yemeyin :KK8:

Başkanım yoldayız şimdi haftayan işallah allah razı olsun başkanım
Tamam canim , seni izinli yaziyoruz bu hafta. :KK51:
bende son durum bu kızlar tartıda var bi problem once 73 gösterdi sonra böyle gösterdi bende anlamadım ama almışım bve kendimi durduramıyorum yemek konusunda bir an önce dur demem lazım kendime :KK43:
Gecmis olsun cizzy.

Benim tarti da bir 45 gosterdi bir 55 sonra 60larda durayim dedi.

Evdeki 6 kiloluk suyla deneme yaptim. Ancak o zaman dogru dedim. :KK53:
Ahada müşteri geldi :KK43:

Oyle bir soyluyorsun ki pg.. :KK70:

Herkese iyi öğlenler :KK54:
Hareketli başlamış topik maaşaallah sayfalar ilerlemiş, dilerim hep böyle olur, zira paylaşım olmayınca kilo verilmiyor:KK51:

Tartı resmimle geldim çok almamışım. Tekrardan 60lı rakamları görmeyi çok istiyorum ve bu sefer olacak biliyorum ( çok mu güvendim kendime sanki:KK70:)

Sen niye cok almiyorsun sab. Benim gibi 3-5 kilo alsana. :KK70:

Unutmadan menüyü yazayım, yarışmanın ilk günlerinde alışana kadar unutuyorum yoksa:KK51:
9 ocak menüsü;
Sabah; patatesli omlet, zeytin, domates, salatalık, çay, 1 meyve

Akşam; kuru fasulye, bulgur pilavı yeşil salata yoğurt

Bu hafta evdeyim, o yüzden aralarda kahve, bitki çayları, ayran içerim.

Karatay diyetiyle başladım. Ekmeği bıraktım bugün itibariyle, kahvaltıya kuruyemiş eklicem alışverişten sonra, meyveyi de kahvaltı sonrasina 1 adet ekledim, çünkü fazlası bana iyi gelmiyor. İlerleyen günlerde If tarzı bir diyete de geçebilirim.

Guzel tam benlik bir menu. :dondurma:
Gunaydin arkadaslar:KK54: Nana929 Nana929 basiniz sagolsun. C cizen_bayan gecmis olsun kuzum. Nazar mi oldu ne:nazar: Yarismaya katilmayacagim ama ben de tartildim bugun 60.3 geldim, 200 gr almisim. Kilo takibi yapacagim kendime. Madem aliskanlik oldu carsamba gunleri tartilayim bari dedim:)

Irmak cim seni de listeye yaziyorum ama yarismiyorsun. :anneadayı::KK50:

Geçmiş olsun kuzum :KK43: macera dolu bir gün olmuş senin için :) baya hareketli ne güzel :deli:

Sagol canim ya. Bugun ne oldu ben de anlamadim. :KK48:

Poğaçadan belli :dondurma:bak bu saatte canım kahve istedi yanına rahat durmam diye yapmadım :)
Bakanlar candır :)

Simdi bir sey diycem linc edeceksiniz beni. Bu hafta meyve yemiycem, pogaca ,simit yerim, mocha icerim ve verecegim kiloya bir bakin. :KK70:

upload_2019-1-9_23-25-32.png

Kizlar listemiz hazir. Elimde olmayan nedenlerden dolayi geciktigim icin kusura bakmayin. :KK51:

Yeni gelen arkadaslar , eski ALL _StaRlar tekrar hosgeldiniz. :cool:

Forever07 Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
kokulusabun kokulusabun
@Papatya gelini
Muttapa7555 Muttapa7555
N naz5403
Nana929 Nana929
Moon Light Moon Light
Sarellam Sarellam
marlin18 marlin18
M mevhibe ikra
MIhtar MIhtar
sekersizcikolata sekersizcikolata
I IRMAKK70 :anneadayı:

Yarismaya 14 kisi devam ediyoruz. :KK73:Tam 9 hafta surecek, bugun ayin 9 u ve 2019 olunca 9 hafta olmasi daha makul geldi sanki.:KK8:

+1 imiz de eski menuden sorumlu bakanimiz I IRMAKK70 , bebis bekledigi icin sohbete katilmaya devam ediyor. :KK66:

Kizlar takimdaki bakanlik durumlarini aciklayip yatacagim. :KK19:

kokulusabun kokulusabun : Menulerden sorumlu bakan.

C cizen_bayan : Tarti isleri ve kurallardan sorumlu bakan.

Forever07 Forever07 : Takimin CEO su.

Bendeniz hedeflerden sorumluyum.

I IRMAKK70 de bildiginiz gibi ogretmenlik yapiyor. Menu isleri bakanligini cok guzel yapmisti. kokulusabun kokulusabun da mudurdur ve dedektifligi ile meshurdur. Sopa yemeyin. :KK70:

Spor bakanimiz yok cunku spor yapmiyoruz biz. Ihtiyacimiz yok. :KK70:

Simdi gelelim bugun menu bildirenlere. Sab. sana devrediyorum. :cool:

Forever07 Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
kokulusabun kokulusabun
@Papatya gelini
Muttapa7555 Muttapa7555
Moon Light Moon Light
Sarellam Sarellam
marlin18 marlin18
sekersizcikolata sekersizcikolata
Slm ben 3 gun bu listeye uyacam 3 gunde 3 kilo diyor 1 versem yeter :) 1 gun 2 gun 3 gun diye liste var C cizen_bayan

Eki Görüntüle 2223349

Bunu bugunluk kabul edelim ama bu sekil de degil de , kisisel menu yazarsan daha iyi olur. :KK66:

Kurallar:

1- Takilacaginiz tek diyet topigi ALL_StaR topigi olmali. Kisisel diyet topigi disinda , baska diyet topiklerinde takilmamalisiniz.

2- Her Carsamba gunu tarti resmi yuklenmeli. Yuklememek durumunda , gerekcesini bildirmeyenler listeden silinir.

3- Her gun menu bildirimi yapip paylasimda bulunulmali. Unutmayin; ne kadar motive edersiniz , o kadar motive edilirsiniz.

4- Kilo verecegim diyorsaniz , yeterli cabayi gostermek ve takimda yazilanlari takip etmek sizin sorumlulugunuzdadir.

ALL_StaR takiminin size verecekleri:

Makul miktarlarda her seyden yemek serbesttir.

9 haftada 9 -2 , 9+2 ; yani 7 ve 11 arasi kilo vermeniz mumkundur.

Kilo vermeniz icin agir spor yapmaniz sart degildir. Ilk once beslenme duzeninizi oturtun, sonra yavas yavas spor yapmaya baslayin. Leslie 1 mile bunun icin iyi bir baslangic.

Zaman zaman eglenecegiz , bunu ilerleyen gunlerde daha iyi anlayacaksiniz.

Derecelendirme :

• Ilk uce girmek gerekiyor. 3 er , 2 ser ve birer kupa var.
  • Menu kupasi icin haftalik tam menu bildirimi gerekiyor.
  • Hedef kupasini hedefe en yakin tutturan All_StaRimiz aliyor.
  • Kilo alan arkadaslarin kupalari siliniyor.
  • En iyi ihtimalle haftalik bes kupa alabilirsiniz, en kotu ihtimalle sifir kupa .

Gunaydin kizlar.

Rahat edip uyuyamadim ahaha.:deli: Listede 16 Ocak i iki kere yazmisim. Yarisma 9 Hafta suruyor yani 13 Martta bitiyor.

Dun kendimi haksizlik olmasin diye 2 kilo eksik yazdim. Yani 60.1 kg.

Bu sabah tam 60 ciktim. Asagi yukari kilomu dogru tahmin etmisim.

Diyeti biraktigim gun 5 Aralik 2018 ---- > 57.6

5 Hafta ara vermisim. 2.4 kilo alarak geri donmus bulundum. :dondurma:

Günaydın herşey cok guzel olmus elinize sağlık herkese bol eksiler insallah

Haftalık hedef icin şimdilik -500 diyeyim
Kolay alan zor verenlere selam olsun :olamaz:
A AklinYolu1
69.3 yazdim seni mihtar.

Bize kendini tanitir misin?
A AklinYolu1 geçmiş olsun. Kızlar ben ise gidiyorum ve telle çok ilgilenmiyorum. Hdi herkese kolay gelsin:)

Sagol canim. Iki saat sonra okula gidecegim.

Hadi sana da kolay gelsin. :KK70:

X