- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.301
Ben 3 tanem var digerlerini fazla hatırlamıyorum sanki ilk çocuk gibi heyecanlıyım :) rabbim ikimizinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallahBugun 9 haftalik oldu benim de:) İlk hamileligimde bes ay hic karnim belli degildi cunku bulanti cok uzun surmustu hergun bulaniyordu. Simdi iki gun iyi bir gun kotuyum. İyiyken yiyebiliyorum karnim biraz cikti sanki:)
Demek ki bulantilarin asiri olmamis kuzum olsa hatirlarsin:) Oglum ilkokula basladi ona hamileyken cektigim eziyetler mide bulantilari hala aklimda:)) Annem yanimda simdi. Bana diyor dort cocuk dogurdum hic midem bulandigini hatirlamiyorum, sen kime cektin acabaBen 3 tanem var digerlerini fazla hatırlamıyorum sanki ilk çocuk gibi heyecanlıyım :) rabbim ikimizinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah
Baskancim lattesizlik vurmasin sonra, bir tanecik bari iceydinIyi aksamlar kizlar ,
Bugunu lattesiz tamamlamak uzereyim.
Bakalim bana yarin donusu ne olacak.
Icmem dedim mi icmem irmakcim.Baskancim lattesizlik vurmasin sonra, bir tanecik bari iceydinSeni lattesiz dusunemez oldum artik
Amin cnm cümlemizinkini Cnm benim 3 çocuğumda fazla midem bulanmadı ara ara oluyordu bu da öyle sankiDemek ki bulantilarin asiri olmamis kuzum olsa hatirlarsin:) Oglum ilkokula basladi ona hamileyken cektigim eziyetler mide bulantilari hala aklimda:)) Annem yanimda simdi. Bana diyor dort cocuk dogurdum hic midem bulandigini hatirlamiyorum, sen kime cektin acabaHatta hicbirimizin karnindayken hareket ettigimizi vs de hissetmemis. Benim oglan karnimda donup kipirdandigi zaman o da cok heyecanlaniyordu, tuhafina gidiyordu nasil donuyor bu neresi ki falan diye İnsallah rabbim sana da bana da saglikla kucagimiza almayi nasip eder de, bugunlerde guzel bir ani olarak kalir
Gunaydin o 2 kilo 14000 kalori degildir.Günaydın kaptan en son burda yazdıktan sonra ekmek yemedim ama sonuç bu malesefsağlık olsun bakalım
Eki Görüntüle 2229075
Gecmis olsun mihtar. Papatya cayi , zencefil cayi ne bulursan...Günaydın sesim kısıntı flaandi filandı derken şimdide nezle oldum burnuma pecete tampon yapcam yok boyle akma
Eki Görüntüle 2229077
Tartıda boyle
Evet aslinda daha düşükte görmüştüm ama an itibariyle regl oldumGunaydin o 2 kilo 14000 kalori degildir.
Biraz yesil cayla desteklersen ki sen seviyordun, Carsambaya tekrar 68 leri gorebilirsin.
Gecmis olsun mihtar. Papatya cayi , zencefil cayi ne bulursan...
Yine de eksi ama degil mi.
Bugun tatildesin sanıyordum. Hem hastalık hem regl.Zorrr.Evet aslinda daha düşükte görmüştüm ama an itibariyle regl oldum
Su anki durumumda tam olarak bu
Eve gidip yatmak istiyorum
Çalışmanın en kötü yani hastayken çalışmak
İnşallah canım limonlu su içiyorum yatmadan aslında hastalandığımdan beri her gece. Artı zerdeçal zencefil tüketiyorum. Yeşilçay limonlu yapıp içiyorum dünden beri bakalım. Dün biraz iyi gibiydim. Bugün yine kötü oldum anlamıyorum ki ne oluyorGunaydin o 2 kilo 14000 kalori degildir.
Biraz yesil cayla desteklersen ki sen seviyordun, Carsambaya tekrar 68 leri gorebilirsin.
Gecmis olsun mihtar. Papatya cayi , zencefil cayi ne bulursan...
Yine de eksi ama degil mi.
Bagisiklik sisteminin zayif olmasindan sanirim atlatman uzun suruyor.İnşallah canım limonlu su içiyorum yatmadan aslında hastalandığımdan beri her gece. Artı zerdeçal zencefil tüketiyorum. Yeşilçay limonlu yapıp içiyorum dünden beri bakalım. Dün biraz iyi gibiydim. Bugün yine kötü oldum anlamıyorum ki ne oluyor