ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugun 9 haftalik oldu benim de:) İlk hamileligimde bes ay hic karnim belli degildi cunku bulanti cok uzun surmustu hergun bulaniyordu. Simdi iki gun iyi bir gun kotuyum. İyiyken yiyebiliyorum karnim biraz cikti sanki:)
Ben 3 tanem var digerlerini fazla hatırlamıyorum sanki ilk çocuk gibi heyecanlıyım :) rabbim ikimizinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah :KK66:

Ben 3 tanem var digerlerini fazla hatırlamıyorum sanki ilk çocuk gibi heyecanlıyım :) rabbim ikimizinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işallah :KK66:
Demek ki bulantilarin asiri olmamis kuzum olsa hatirlarsin:) Oglum ilkokula basladi ona hamileyken cektigim eziyetler mide bulantilari hala aklimda:)) Annem yanimda simdi. Bana diyor dort cocuk dogurdum hic midem bulandigini hatirlamiyorum, sen kime cektin acaba:KK45: Hatta hicbirimizin karnindayken hareket ettigimizi vs de hissetmemis. Benim oglan karnimda donup kipirdandigi zaman o da cok heyecanlaniyordu, tuhafina gidiyordu nasil donuyor bu neresi ki falan diye:KK70:İnsallah rabbim sana da bana da saglikla kucagimiza almayi nasip eder de, bugunlerde guzel bir ani olarak kalir:anne:

Demek ki bulantilarin asiri olmamis kuzum olsa hatirlarsin:) Oglum ilkokula basladi ona hamileyken cektigim eziyetler mide bulantilari hala aklimda:)) Annem yanimda simdi. Bana diyor dort cocuk dogurdum hic midem bulandigini hatirlamiyorum, sen kime cektin acaba:KK45: Hatta hicbirimizin karnindayken hareket ettigimizi vs de hissetmemis. Benim oglan karnimda donup kipirdandigi zaman o da cok heyecanlaniyordu, tuhafina gidiyordu nasil donuyor bu neresi ki falan diye:KK70:İnsallah rabbim sana da bana da saglikla kucagimiza almayi nasip eder de, bugunlerde guzel bir ani olarak kalir:anne:
Amin cnm cümlemizinkini Cnm benim 3 çocuğumda fazla midem bulanmadı ara ara oluyordu bu da öyle sanki :KK66:

Bugun ictiklerimi yazayim.

12 ye kadar sadece su ictim.

12.30 bir yesil cay

15:48 gibi bir yesil cay

17:37 yarim marul

19:00 250 ml yogurt ile zerdecal + tarcin

3 lt su icmisimdir bugun.

Bundan sonra bir bitki cayi olabilir o kadar. :dondurma:

Günaydın kaptan en son burda yazdıktan sonra ekmek yemedim ama sonuç bu malesef :KK43: sağlık olsun bakalım
20190127_072032.jpg

Günaydın kaptan en son burda yazdıktan sonra ekmek yemedim ama sonuç bu malesef :KK43: sağlık olsun bakalım
Eki Görüntüle 2229075
Gunaydin o 2 kilo 14000 kalori degildir.

Biraz yesil cayla desteklersen ki sen seviyordun, Carsambaya tekrar 68 leri gorebilirsin. :KK50:

Günaydın sesim kısıntı flaandi filandı derken şimdide nezle oldum burnuma pecete tampon yapcam yok boyle akma :KK53:

Eki Görüntüle 2229077
Tartıda boyle
Gecmis olsun mihtar. Papatya cayi , zencefil cayi ne bulursan...
Yine de eksi ama degil mi. :halay:

Biraz yesil cayla desteklersen ki sen seviyordun, Carsambaya tekrar 68 leri gorebilirsin. :KK50:

Evet aslinda daha düşükte görmüştüm ama an itibariyle regl oldum :işsiz:
Su anki durumumda tam olarak bu :KK1:
Eve gidip yatmak istiyorum
Çalışmanın en kötü yani hastayken çalışmak :olamaz:

İnşallah canım limonlu su içiyorum yatmadan aslında hastalandığımdan beri her gece. Artı zerdeçal zencefil tüketiyorum. Yeşilçay limonlu yapıp içiyorum dünden beri bakalım. Dün biraz iyi gibiydim. Bugün yine kötü oldum anlamıyorum ki ne oluyor :KK43:

İnşallah canım limonlu su içiyorum yatmadan aslında hastalandığımdan beri her gece. Artı zerdeçal zencefil tüketiyorum. Yeşilçay limonlu yapıp içiyorum dünden beri bakalım. Dün biraz iyi gibiydim. Bugün yine kötü oldum anlamıyorum ki ne oluyor :KK43:
Bagisiklik sisteminin zayif olmasindan sanirim atlatman uzun suruyor. :KK12:Umarim bir an once iyilesirsin de sahalara geri donersin.

X