ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Yarin ben tarti bildiremeyebilirim. Bugun misafirlerimiz geliyor yatili.

Zaten bildirsem ortalamayi feci düşürürüm. :KK43:

Su icemiyorum ondan arti cikiyorum sanirim. Cunku gercekten dogru duzgun bir sey yedigim yok.:KK43:

Kizlar zamaninda asidik beslendigimiz icin bu yaglarin gitmesi once karbonhidratlarin yakilmasiyla olur. :cool:

... Ama ben diyetlerde karbonhidratin tamamen kesilmesini uygun bulmuyorum.

Lakin bir iki gunluk detoxlar ise yarayabilir.

Bugun deneyip hep beraber gorecegiz.

Yarin ne yaptigimi saatiyle beraber yazarim. :KK66:

Geldigi zaman gondermeyecegim zaten ml. Kalsin bu topikte. :halay:

Kizlar ben de sizinle deniyorum goruyorsunuz.

Bu aralar sabit. Yesil cay aldim. 4 gun kullanacagim. Bugun latte icmedim yesil cayla basladim bakalim. Etkisi ne olacak. :KK50:

Sabit olmak arti olmaktan iyidir :KK19:

Yesil cay var mi evde. Yuklensen biraz. :KK14:

Yuklensem de olacagini pek sanmiyorum ama deneyim bakalim. İslerden firsat buldukca su ve yesilcay o zaman:KK50:

Ben de yesil cay tuketiyorum gunde 2-3 defa gecen yil 1 martta 72 kiloydum 1 mart geliyor 10 kilo veremedim ama 65 gordum geri aldim geri verdim cokta almadim 67 oldum 65 hemen gordum . Marta 62 olayimda 1 yilda 10 kilo vermis olurum :) :)
Ama 62 degil 56-58 olmak istiyorum mart ayinda tabi kizi sutten keseli 3 ay oldu o donem emziriyordum

Bu yagdan tam iki tane gitmesini istiyorum. :dondurma:

664e76e8fd3c46977fe11ed7e53eef0b.jpg

A AklinYolu1 başkanım bana da yardım
Hamilelikten tartıldım 58.8 olmuşum
Sabah reçel tahin yumurta ekmek ne varsa gidiyor
Nasıl durdurayım kendimi sanki diyet olduğumda yemediğim yiyecekleri fazladan yiyorum ne önerirsin
Bu dönem fazla kilo almadan nasıl atlatırım acil fikir başkanım :KK43:

I IRMAKK70 cnm ben bu dönem kilo aldım sen neler yapıyorsun cnm biraz iyi oldun mu toparlandın mı ?
Kuzum ben de tasinmadan dolayi gecen hafta tartilmistim en son. Dun tartiyi bulup tartildim 61 kusur ciktim. Neredeyse bir bucuk kilo almis gorunuyorum. Tartinin yerini degistirdigim icin zemin farkindandir diye dusunuyorum. Mide bulantilarim artik hergun olmuyor. Ama ara ara tuttugu zaman bir sey yiyemiyorum. Son iki gundur cok iyiydim hic cikarmadim, bugun ne olduysa oldu cok bulaniyor yine mideme ne girse aninda cikiyor sabahtandir:KK43: Niye boyle bilmiyorum sen de nasil bulantilar bitti mi?

A AklinYolu1 başkanım bana da yardım
Hamilelikten tartıldım 58.8 olmuşum
Sabah reçel tahin yumurta ekmek ne varsa gidiyor
Nasıl durdurayım kendimi sanki diyet olduğumda yemediğim yiyecekleri fazladan yiyorum ne önerirsin
Bu dönem fazla kilo almadan nasıl atlatırım acil fikir başkanım :KK43:
nanacim hamile arkadaslarin yeme duzenine gercekten karisamiyorum cunku bu konuda bilgim yok. :KK12:

Bir doktora gidip bilgin alsan daha iyi. Senin kilo vermen gerekmiyor zaten koruman da gerekmiyor, kilo alman gerekiyor .

Kuzum ben de tasinmadan dolayi gecen hafta tartilmistim en son. Dun tartiyi bulup tartildim 61 kusur ciktim. Neredeyse bir bucuk kilo almis gorunuyorum. Tartinin yerini degistirdigim icin zemin farkindandir diye dusunuyorum. Mide bulantilarim artik hergun olmuyor. Ama ara ara tuttugu zaman bir sey yiyemiyorum. Son iki gundur cok iyiydim hic cikarmadim, bugun ne olduysa oldu cok bulaniyor yine mideme ne girse aninda cikiyor sabahtandir:KK43: Niye boyle bilmiyorum sen de nasil bulantilar bitti mi?
Benimde bulantım azaldı biraz . sabahları mutlak çıkartıyorum çok yediğim zaman da bulantım oluyor kusuyorum Cnm . Göbeğim kendini belli ediyor cnm senimde öylemi sanki 4 aylık gibi şiş duruyor benim :))

nanacim hamile arkadaslarin yeme duzenine gercekten karisamiyorum cunku bu konuda bilgim yok. :KK12:

Bir doktora gidip bilgin alsan daha iyi. Senin kilo vermen gerekmiyor zaten koruman da gerekmiyor, kilo alman gerekiyor .
P.tesi gidicem cnm randevu aldım dr sorarım o zaman teşekkürler cnm :KK66:

Nana929 Nana929 kuzum sabahlari receldense tahin pekmez ye canin tatli cekiyorsa. Madem kilo alacagiz bari daha saglikli seylerle alalim bari:KK45: Recelde o kadar seker var, pekmezinki en azindan meyvenin sekeri ekstra seker yok:KK52:
Cnm tatlı istegi değil kahvaltı yapmayı özlemişim sanki hamilelik bahane oldu yiyorum :KK66:

Benimde bulantım azaldı biraz . sabahları mutlak çıkartıyorum çok yediğim zaman da bulantım oluyor kusuyorum Cnm . Göbeğim kendini belli ediyor cnm senimde öylemi sanki 4 aylık gibi şiş duruyor benim :))
Bugun 9 haftalik oldu benim de:) İlk hamileligimde bes ay hic karnim belli degildi cunku bulanti cok uzun surmustu hergun bulaniyordu. Simdi iki gun iyi bir gun kotuyum. İyiyken yiyebiliyorum karnim biraz cikti sanki:)

X