ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Iyi geceler kizlar. Masallah sohbetinize doyum olmuyor. Sayfalar oku oku bitmedi.

Daha yeni girebildim eve. Bir cay icip odevime baslamam gerek.

Karnim cok acikti. Yemisim diyeti git hazir patates kizartmasi al derken. Cok yaklastin ne bozacaksin dedim.

Menume ek: Tam bir kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir + 5 zeytin + bir kupa sutlu cay .

Kızlar bende iyileşme yok hatta bi tık kötüye gitti diyebilirim. Tartı 1 gecede 70 küsür oldu. Yediğim sadece çorba ve 2 dilim ekmek. Mercimek değil bu arada tabuk suyu çorba içinde tavuk eti var sadece. Su sadece ilaçları içerken içebiliyorum

Gecmis olsun fatma iyilesmene bak. Kiloyu oyle ya da boyle vereceksin.

Geçmiş olsun.. Öncelik iyileşmek şu an kilo elbet verilir. Vitaminlerle vucudu ayakta tutman lazim

Dirayetine hayran kaldım. Şu an feci aciktim ve aranıyorum resmen o değil uyuyamıyorum da açlıktan :)

Geçmiş olsun.. Öncelik iyileşmek şu an kilo elbet verilir. Vitaminlerle vucudu ayakta tutman lazim
Sağol canım ek vitamin de alıyorum doğal yollardan da takviye etmeye çalışıyorum. Kan değerlerim çok çabuk düşüyor malesef o da hastalıkları ağır anlatmama neden oluyor

Sağol canım. Uğrayamıyorum da hiç...
Kim ugruyor ki.

Ya cidden iyiles sonra bomba gibi baslarsin.

Gerci ekmegin iyilesmene faydasi olacagini sanmiyorum .

Nasil olsa hasta olacaksam, o arada kilo alirsam da o hastalik gececek , kilo almasam da. Sonunda hangisi beni mutlu/mutsuz edecek diye bakiyorum olaya.

Patates kizartmasi yeseydim bana yag ve yol olarak geri donerdi ama peynir ve zeytinin cok etkisi olmaz gibi.

Son düzenleme:
Ay bana kalsa sadece çorba içeceğim ama dediğim gibi evde kavga çıkıyor. Yani diyetle de ilgisi yok sadece tavuk çorbası istiyor canım şöyle bol acılı ekşili ama geçen yılki gibi olurum diye koca kişisi baskı yapıyor

Ne guzel 68 olmustun haftaya 67 olacaktin.

Ha desen ki ekmegin yarari var , o zaman tamam derim ama yok faydasi be guzelim. Bol sebze yemen gerek , meyve de bir derece.

30 Ocak Hedefler-imiz

kokulusabun ve C cizen_bayan sizin hedeflerinizi ben doldurdum. Ya tutarsa.

Eki Görüntüle 2228357

kuzum ben 65 demiştim göremedin galiba çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum dün akşam biraz tatlı yiyeyim dedim 3 çatal aldım yemez olaydım üzüldüğüm zaman mideme vurur benim ) mideme vurdu boşboş öğürmekten ölüorum sandım .Ben ki yemek yemeyi çok seven biriyim şu an sadece ayakta kalmak için yiyorum

Günaydın herkese :) bugun yola çıkıyorum arkadaşlar çok uğrayamayabilirim haberimiz olsun
Gunaydin bir ugrayan sendin . Seni de kaybettik.

Bazen disarida okuyorum kacirabiliyorum cizzy. Tekrar yazin o zaman. Cizzy nasil yazmaz demistim oysa ki. Tamam 65 yaptim.

Gunaydin kizlar hastlara cok gecmis olsun benim kizlar hala iyi olmadilar salgin var sanirim yarin 1 hafta olucak oksuruk burun akintisi bitmedi drlar antibiyotikte yazmiyor nasil iyi olucak bunlar bogazlari kirmizi ve sis atesleri arada 37.5 oluyor

Menum

9.30 da 1 bardak greyfut suyu

11.30 da 1 haslama yumurta zeytin peynir domates maydonoz

12.30 yesil cay

15 de 1 adet salatalik

18 de yogurtlu karnibahar

18.30 da yesil cay

Menume ve saatlere uyacam kokulusabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…