ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Slm kizlar hedefine ulasanlara tebrikler

Menum

9 da 1 bardak sut

12de 1 haslama yumurta yesil zeytin 1 dilim ekmek az peynir

13 de yesil cay

15 de 1 kase eriste corba

16 da form cay

18 de yogurtlu karnabahar

Menume ve saatlere uyacam kokulusabun kokulusabun

Naz seni 79 yazdim @naz5403 haberin olsun. :KK70:

Tebrikler. Geldiginden beri buyuk yol

kaydettin. Parlayan arkadaslarimizdan birisin. :halay:

30 Ocak Hedeflerini diyoruz. :cool:

53.5 yaparsin gibime geldi ama sen bilirsin. :spor:

Ya teşekkürler güzel sozlerin için:) 200 Gr için seni mi kırayım :) tamam öyle olsun :) bu arada biz gitmeye karar verdik kayinvalidemlere. Ben pazar gec yuklerim tartiyı sevmiyorum başka yerde tartilmayı ya da akşam yine yüklerim bakarız olur mu :)

Ben menu yazmak istiyorum

Sabah
Yok

Öğlen
Çorba
Bezelye

Akşam
Çorba
Salata
Saçma bir gün oldu
Bu hafta bitsin başka şey istemiyorum. Bu arada bol bol sekeriz Nescafe içtim..bir de türk kahvesi

Ya teşekkürler güzel sozlerin için:) 200 Gr için seni mi kırayım :) tamam öyle olsun :) bu arada biz gitmeye karar verdik kayinvalidemlere. Ben pazar gec yuklerim tartiyı sevmiyorum başka yerde tartilmayı ya da akşam yine yüklerim bakarız olur mu :)

Ben menu yazmak istiyorum

Sabah
Yok

Öğlen
Çorba
Bezelye

Akşam
Çorba
Salata
Saçma bir gün oldu
Bu hafta bitsin başka şey istemiyorum. Bu arada bol bol sekeriz Nescafe içtim..bir de türk kahvesi
200 gram için kırma beni 500 gram icin kir:)
Cumartesi evde değil misin. Pazar sabahı gelip akşam yükleyeceğim dersen sonuçları bekletirim ya da evdeysen çok erken yükleyebilirsin. Karar senin.

Yarismanin ilk bölümü 13 şubatta bitiyor. Gelmek isteyen varsa 6 şubatta katılabilir ya da sağlık sorunlarından yeni bırakan arkadaşlar olursa tekrar gelebilir. Bana özel mesaj atmanız yeterli.

Son düzenleme:
200 gram için kırma beni 500 gram icin kir:)
Cumartesi evde değil misin. Pazar sabahı gelip akşam yükleyeceğim dersen sonuçları bekletirim ya da evdeysen çok erken yükleyebilirsin. Karar senin.
Ben yarın yola çıkıyorum pazar akşam evde olacağım. Eğer beklersen süper olur:) tartılır yuklerim:) hedef sende kirmiyorum seni :)

30 Ocak Hedefler-imiz:cool:

kokulusabun kokulusabun ve C cizen_bayan sizin hedeflerinizi ben doldurdum. Ya tutarsa. :sampiyon:

upload_2019-1-24_15-56-33.png

Selamlar bugun stresli bigun oldu

Sabah 2dilim salçalı ekmek peynir zeytin

Isyerinde bazlama tost yaptilar kendilerine çeyrek başlamanın yarisini peynirli domatesli yedim
Nescafe

16 da 1 hazir corba

Regl yaklasiyo canim cok tatli istedi bitane albeni yedim ama hic hoşuma gitmedi

20.30da fırında 1 baget yarim patates

Bugün biraz fazla kaçtı ama oglen corba tutmuyomus anladim baska bisiler yapmam lazim

Bugunku menum

Sabah : Soguk sandavic ve sütlü filtre

Öglen : 2 mücver ve patates kzarması

Ara : 1 fincan türk kahvesi

Aksam : çig kofte

İgrenc menümle ben kokulusabun kokulusabun

Sevgili menü arkadaşım. Yine aynı şeyi yapmışsın :) hem ekmek hem patates. Umarım mücver fırında pismistir :) afiyet olsun kilo olmasın :)

X