- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
Bugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bu alt taraftan çektiğin nedir eritmek için spor yapman lazım düzenli şekilde galibaBugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)
senin bu alt taraftan çektiğin nedir eritmek için spor yapman lazım düzenli şekilde galiba
Hedef kupasi hizli bir giris yapan ve hedefine 100 gram yaklasan ml de. Moon Light tebrikler.
Eki Görüntüle 2228020
Bence iyi. Cunku su an 73.4 cikiyorum. Ve 72.5i tutturabilecegimi hic sanmiyorum paso yatiyorum yarin annemler gelecek evi biseycikler goturuyo ama elim kolum kalkmadi bi turlu
Bugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)
Ahahahq bak yine ugradimGunaydin bir ugrayan sendin . Seni de kaybettik.
Bazen disarida okuyorum kacirabiliyorum cizzy. Tekrar yazin o zaman. Cizzy nasil yazmaz demistim oysa ki. Tamam 65 yaptim.
Genetik değilse squat derim :) muthis ise yarıyorBugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)
Çok geçmiş olsubSelam hatunlar. Nasilsiniz?
Biz iyice hastalandik. Kizima antibiyotik basladi doktor. Bana bir sey vermedi. Keske ben o derece hastalansaydim da kizim basit bi soguk alginligi olup antibiyotikle tanismasaydi..
Hic duzenim yok. Dogru duzgun tat alamiyorum ve yemiyorum da ama 73.4 cikiyorum iki gundur. Ve bence bunun 60 kilosu kafam. cok agir geliyor valla tasiyamiyorum
Geçmiş olsun ml.Tesekkurler kaptanciiim. Hep sizin sayenizde valla.
Bence iyi. Cunku su an 73.4 cikiyorum. Ve 72.5i tutturabilecegimi hic sanmiyorum paso yatiyorum yarin annemler gelecek evi biseycikler goturuyo ama elim kolum kalkmadi bi turlu
Yaa benim de ayni sorunum var. Alt kisim fena. Bolgesel egzersiz lazim bence bize. Hastalanmasaydim baslayacaktim tam spora falan iyi gaza gelmistim
Üçümüz toplanınca bir sayfa bile gidemiyoruz :)Ahahahq bak yine ugradim
Genetik değilse squat derim :) muthis ise yarıyor
Çok geçmiş olsub
Teşekkürler canimAhahahq bak yine ugradim
Genetik değilse squat derim :) muthis ise yarıyor
Çok geçmiş olsub
Geçmiş olsun ml.
Ev işini seven kadından korkarım ben. Seninki benimki normal bosver :)
Ne demişler yemeğin salcalisi, kadının... :)))
Sivi detoxu yapayım diyorum ml. çünkü kilo vermem durdu. Bir kaç bitkisel çay alacağım ya da toz şeklinde bakayım bir. Smoothie şeklinde de olabilir.Teşekkürler canim
Tesekkur ederim.
Bi gecseydi hepimizinki de bi kurtulsaydik yahu.
Ne detoxu yapacaksin canim?
Zerdecali duyduk ama suyunu duymadik.Artık bende zayıflamak istiyorum kızlar özellikle bacaklarımı incelemek istiyorum.6 sene önce ip incecik yapmıştım ama göğsümde gitmişti öyle istemiyorum şimdi evliyim çünkü Birçok tarif araştırıyorum pelinbunudenedi sayfamda da paylaşıyorum. Mesela zerdeçal suyunu duydunuz mu ben grip için paylaştım ama zayıflama konısunds gönüş geldi.Aç karnına zerdeçal suyu inanılmaz zayıflatıyormuş denesek mi acaba?
Sıcak su içerisine 1 çay kaşığı toz yada 1 2 dilim zerdeçal yarım çubuk tarçın ve2 adet karabiber attım demledim sonra ağzıma tortu gelmesin diye süzdüm içtim. Bu şekilde deneyebiliriz bence kuzu ya.Çok faydalı zaten:)Zerdecali duyduk ama suyunu duymadik.
Suda cozulmez zerdecal o yuzden emilimin saglanmasi icin sut veya sut turevleriyle karistirmamiz gerek.
Her gun yeni bir sey ogreniyoruz iste.
Aaa olmaz ama destek kuvvet almissin.Sıcak su içerisine 1 çay kaşığı toz yada 1 2 dilim zerdeçal yarım çubuk tarçın ve2 adet karabiber attım demledim sonra ağzıma tortu gelmesin diye süzdüm içtim. Bu şekilde deneyebiliriz bence kuzu ya.Çok faydalı zaten:)