ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Selam hatunlar. Nasilsiniz?
Biz iyice hastalandik. Kizima antibiyotik basladi doktor. Bana bir sey vermedi. Keske ben o derece hastalansaydim da kizim basit bi soguk alginligi olup antibiyotikle tanismasaydi..

Hic duzenim yok. Dogru duzgun tat alamiyorum ve yemiyorum da ama 73.4 cikiyorum iki gundur. Ve bence bunun 60 kilosu kafam. :KK48::KK48: cok agir geliyor valla tasiyamiyorum :KK53:

Hedef kupasi hizli bir giris yapan ve hedefine 100 gram yaklasan ml de. Moon Light Moon Light tebrikler. :nazar::sampiyon:

Eki Görüntüle 2228020

Tesekkurler kaptanciiim. Hep sizin sayenizde valla.

@MIhtar senin hedefini de sana gore cok az buldum. Biraz arttir bence. :KK19:

Moon Light Moon Light sen de. :dondurma:
Bence iyi. :KK53:Cunku su an 73.4 cikiyorum. Ve 72.5i tutturabilecegimi hic sanmiyorum:olamaz: paso yatiyorum yarin annemler gelecek evi biseycikler goturuyo ama elim kolum kalkmadi bi turlu :KK51:
Bugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)

Yaa benim de ayni sorunum var. Alt kisim fena. Bolgesel egzersiz lazim bence bize. Hastalanmasaydim baslayacaktim tam spora falan iyi gaza gelmistim:KK51:

Gunaydin bir ugrayan sendin . Seni de kaybettik. :KK70:

Bazen disarida okuyorum kacirabiliyorum cizzy. Tekrar yazin o zaman. :KK66:Cizzy nasil yazmaz demistim oysa ki. Tamam 65 yaptim.:KK70:
Ahahahq bak yine ugradim:KK70:
Bugun söyle bir baktım da üst 50 kilo, alt 60 gibi duruyor :)
Genetik değilse squat derim :) muthis ise yarıyor
Selam hatunlar. Nasilsiniz?
Biz iyice hastalandik. Kizima antibiyotik basladi doktor. Bana bir sey vermedi. Keske ben o derece hastalansaydim da kizim basit bi soguk alginligi olup antibiyotikle tanismasaydi..

Hic duzenim yok. Dogru duzgun tat alamiyorum ve yemiyorum da ama 73.4 cikiyorum iki gundur. Ve bence bunun 60 kilosu kafam. :KK48::KK48: cok agir geliyor valla tasiyamiyorum :KK53:
Çok geçmiş olsub

Tesekkurler kaptanciiim. Hep sizin sayenizde valla.

Bence iyi. :KK53:Cunku su an 73.4 cikiyorum. Ve 72.5i tutturabilecegimi hic sanmiyorum:olamaz: paso yatiyorum yarin annemler gelecek evi biseycikler goturuyo ama elim kolum kalkmadi bi turlu :KK51:

Yaa benim de ayni sorunum var. Alt kisim fena. Bolgesel egzersiz lazim bence bize. Hastalanmasaydim baslayacaktim tam spora falan iyi gaza gelmistim:KK51:
Geçmiş olsun ml.

Ev işini seven kadından korkarım ben. Seninki benimki normal bosver :)

Ne demişler yemeğin salcalisi, kadının... :)))

Ahahahq bak yine ugradim:KK70:

Genetik değilse squat derim :) muthis ise yarıyor

Çok geçmiş olsub
Üçümüz toplanınca bir sayfa bile gidemiyoruz :)

Cok yumuşak değil evdeki bisikleti bile attım daha fazla form almasın diye:)

Benim sorunum biraz basen kısmı galiba yoksa şekil olarak sorun yok. Jillian çok iyi ama onun içinde hedef kiloma inmiş olmam gerek.

Şimdiye kadar içtiğimi yazayım.

25 ocak menusu

Sabah 2 kupa dibek kahvesi

Bir latte
Bir cay
Bir hazır çorba. Patates kızartması Makarna ve sandviç vardı. En iyisi buydu. Niyeti bozmustum aslında :)

Bir matcha latte

Bugun sivi, sebze ve peynir zeytinle devam ederim. Pazara kadar boyle:)

Artık bende zayıflamak istiyorum kızlar özellikle bacaklarımı incelemek istiyorum.6 sene önce ip incecik yapmıştım ama göğsümde gitmişti öyle istemiyorum şimdi evliyim çünkü Birçok tarif araştırıyorum pelinbunudenedi sayfamda da paylaşıyorum. Mesela zerdeçal suyunu duydunuz mu ben grip için paylaştım ama zayıflama konısunds gönüş geldi.Aç karnına zerdeçal suyu inanılmaz zayıflatıyormuş denesek mi acaba?

Artık bende zayıflamak istiyorum kızlar özellikle bacaklarımı incelemek istiyorum.6 sene önce ip incecik yapmıştım ama göğsümde gitmişti öyle istemiyorum şimdi evliyim çünkü Birçok tarif araştırıyorum pelinbunudenedi sayfamda da paylaşıyorum. Mesela zerdeçal suyunu duydunuz mu ben grip için paylaştım ama zayıflama konısunds gönüş geldi.Aç karnına zerdeçal suyu inanılmaz zayıflatıyormuş denesek mi acaba?
Zerdecali duyduk ama suyunu duymadik. :deli:

Suda cozulmez zerdecal o yuzden emilimin saglanmasi icin sut veya sut turevleriyle karistirmamiz gerek. :dondurma:

Her gun yeni bir sey ogreniyoruz iste. :KK53:

Zerdecali duyduk ama suyunu duymadik. :deli:

Suda cozulmez zerdecal o yuzden emilimin saglanmasi icin sut veya sut turevleriyle karistirmamiz gerek. :dondurma:

Her gun yeni bir sey ogreniyoruz iste. :KK53:
Sıcak su içerisine 1 çay kaşığı toz yada 1 2 dilim zerdeçal yarım çubuk tarçın ve2 adet karabiber attım demledim sonra ağzıma tortu gelmesin diye süzdüm içtim. Bu şekilde deneyebiliriz bence kuzu ya.Çok faydalı zaten:)

X