- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.201
Ordaki fiyatlar ucmus saka gibi resmen.Burda domates salatalık daha doğrusu herşey artık çok pahalı ben zerdeçal devam :) :) :) oda bitmek uzere :)
Naz sinirda, 79 olmazsa destegimi cekecegim.Gördüm pandelam
Pazara 1 üstü olur canım naz da desteklerse
Nasılsın iyimsiin daha daha nasılsın
Ben iyiyim sen nasilsin daha daha nasılsın
Bu da egzersiz şarkım
Kuzum ben senin işi çözemedim trenle nereye gidiyorsun bu kadar uzun süreli beynim yandıTrendeyim okula gidiyorum akşam 10 da ancak evde olurum. Bugun cok latte içerim cooookkk:)
Ben de çözemedim benim isi:)Kuzum ben senin işi çözemedim trenle nereye gidiyorsun bu kadar uzun süreli beynim yandı
allah kolaylık versin valla zor bilirm evden uzak bi yerlere gitmeyi 3 otobüs değiştirerek 2 sene işe gittim anlayabiliyorumBen de çözemedim benim isi:)
Okul uzak çünkü trenle bile bir buçuk iki saat suruyor sadece gidiş.
Sagol cizzy :)allah kolaylık versin valla zor bilirm evden uzak bi yerlere gitmeyi 3 otobüs değiştirerek 2 sene işe gittim anlayabiliyorum
Naz seni 79 yazdim @naz5403 haberin olsun.
Tebrikler. Geldiginden beri buyuk yol
kaydettin. Parlayan arkadaslarimizdan birisin.
30 Ocak Hedeflerini diyoruz.
53.5 yaparsin gibime geldi ama sen bilirsin.
200 gram için kırma beni 500 gram icin kir:)Ya teşekkürler güzel sozlerin için:) 200 Gr için seni mi kırayım :) tamam öyle olsun :) bu arada biz gitmeye karar verdik kayinvalidemlere. Ben pazar gec yuklerim tartiyı sevmiyorum başka yerde tartilmayı ya da akşam yine yüklerim bakarız olur mu :)
Ben menu yazmak istiyorum
Sabah
Yok
Öğlen
Çorba
Bezelye
Akşam
Çorba
Salata
Saçma bir gün oldu
Bu hafta bitsin başka şey istemiyorum. Bu arada bol bol sekeriz Nescafe içtim..bir de türk kahvesi
Ben yarın yola çıkıyorum pazar akşam evde olacağım. Eğer beklersen süper olur:) tartılır yuklerim:) hedef sende kirmiyorum seni :)200 gram için kırma beni 500 gram icin kir:)
Cumartesi evde değil misin. Pazar sabahı gelip akşam yükleyeceğim dersen sonuçları bekletirim ya da evdeysen çok erken yükleyebilirsin. Karar senin.
Tamamdir aklimdasin.Ben yarın yola çıkıyorum pazar akşam evde olacağım. Eğer beklersen süper olur:) tartılır yuklerim:) hedef sende kirmiyorum seni :)
Bugunku menum
Sabah : Soguk sandavic ve sütlü filtre
Öglen : 2 mücver ve patates kzarması
Ara : 1 fincan türk kahvesi
Aksam : çig kofte
İgrenc menümle benkokulusabun