- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.981
Afiyet olsun ohhh misssSabah limonlu su
A AklinYolu1 dün gece kahvaltı be öğle yemeğini bitleştiririm demiştin seni dinledim bugün
2 haşlanmış yumurta ile 1 bardak civarı süt içeceğim son 1 saatim
Eki Görüntüle 2230532
Acıktım haaaAfiyet olsun ohhh misss
Evet evet aklıma geldin Kahvaltıda canımGünaydın kuzum
Bugün birlikte dikkat edelim yediklerimize
Ben seni hatırlayacağım her lokmada
Yok canım gece illaki fazla çıkıyoruz tartında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorumEki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Bu hem kahvaltı hem öğle yemeği mi??Sabah limonlu su
A AklinYolu1 dün gece kahvaltı be öğle yemeğini bitleştiririm demiştin seni dinledim bugün
2 haşlanmış yumurta ile 1 bardak civarı süt içeceğim son 1 saatim
Eki Görüntüle 2230532
Hah şöyle sen ne diye çeliyorsun aklını arkadaşın. Otursun oturdu yerde ben hatırlıyorum o spor iyi yapıyordu başlar falan :)))Amaniiin senin rakibin miydi? Taam taam sözümü geri aldım
Kendim de yapamıyorum zaten bide cezaya ortak cıkmayım
Evrt dayanmak zor oluyor ilk gündeen gerçiEvet evet aklıma geldin Kahvaltıda canım
Yok canım gece illaki fazla çıkıyoruz tartında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Bu hem kahvaltı hem öğle yemeği mi??
Eski tarifi yap bi günlük o zaman çünkü sadece yoğurtla acıkabilirsin çok iyi başladın sabahı ceviz çiğ badem falan onlarla destekleyebilirsin hem yok tutar hem lezzetli :)Akşam kabak yapılıp yenilecek
Ama saat 8 olur yiyene kadar geç olacak
Belki yoğurt vs takılırım
Amaniin ben bugün yürüyecem bi kere hıhHah şöyle sen ne diye çeliyorsun aklını arkadaşın. Otursun oturdu yerde ben hatırlıyorum o spor iyi yapıyordu başlar falan :)))
Otur kız evinde bu havada nereye çıkıyorsun :)))Amaniin ben bugün yürüyecem bi kere hıh
Naz sıkı tutsan iyi olur işiEvet evet aklıma geldin Kahvaltıda canım
Yok canım gece illaki fazla çıkıyoruz tartında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Bu hem kahvaltı hem öğle yemeği mi??
Öyle yapayım evet çiğden yiyeyimEski tarifi yap bi günlük o zaman çünkü sadece yoğurtla acıkabilirsin çok iyi başladın sabahı ceviz çiğ badem falan onlarla destekleyebilirsin hem yok tutar hem lezzetli :)
Hiç moral bozma sakin akşama dengele salata yada sebze yemeği şeklinde atlat bol su iç... Emziren sen miydin kusura bakma sanki öyle hatırladımGüne her zaman ki gibi kahvaltıdan önce limonlu su ile başladım. Herşey süper gidiyordu ta ki kv fırından yeni çıkardığı ekmekleri önümüze koyana kadar ..
Köy tereyağ sürüp yedim tabi... Ama akşama kendime ceza vercem inş bu durum seni sevibdirmessin T Tarhanacorbasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?