• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın canım..
Sevindim seni burada gördüğüme, bende iyiyim, ev, iş, çocuklar...aynen devam, bu kilolarla daha cok buralarda gezinirim :))
Birara geldim, gittim, sonra geri geldim...bu yarışmayla ocakta tekrar başladık işte, bakalım bitişte durumlar nasıl olacak?
Okul nasıl gidiyor? Tatildesin sende galiba, spora falan gidiyor musun?
İyi yapmışsın gelmekle.Okulum iyi gidiyor , şu an ara tatildeyiz. Yok spora gitmiyorum ,beslenme düzene girsin de evde ufaktan başlamak istiyorum.

DSC_0152.JPG
Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.

Eki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Canım wc vs çıktıysan ve dün çok yediysen farkeder
Tartının yeri aynı değil ise yani oynattıysan yerinden farkeder
Bozuk olma ihtimali olabilir mi emin değilim

Bende gece tartımımı en az 1 kg fazladır diye süşünüyorum

İyi yapmışsın gelmekle.Okulum iyi gidiyor , şu an ara tatildeyiz. Yok spora gitmiyorum ,beslenme düzene girsin de evde ufaktan başlamak istiyorum.
Hadi bakalım, bende evde yapsam diyorum, spor salonuna gidecek vakit yok maalesef, pazartesi başlasam iyi olur aslında..

Eki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Bazen yediklerinle birlikte vücut geceye doğru ödem de yapabilir, fazla sıvı tükettiysen ondandır belki. Damacana var mı evde, 5 ya da 10 lt. olanından varsa deneyebilirsin. O zaman doğruluğunu öğrenebilirsin :KK66:

Günaydın kızlar
Sena616 Sena616 fark eder canım yediklerine bağlı yani su bidonuyla test et. Ben 1 gecede 2 kilo aldığımı hatırlıyorum. Hadi bakalım tam gaz devam zira ben öyle yapıyorum :))
sekersizcikolata sekersizcikolata canım KFC öyle dürüm falan hak getire ben yedim mi kovayla dalıyorum olaya o yüzden hiç bulaşmıyorum :)))
zinnia zinnia akşama bi kabak olayı yaptın mı başlangıç yapmış sayılırsın gerisi gelir ;)))
A AklinYolu1 benim burç boğa tüm özellikleriyle hemde:) ama biyerden kova mi bişey bulaşıyormuş su grubu falan sen öyle demiştin ben çok anlamıyorum :))

Benim tartımda bundan gayet iyi çalışıyor alalı da ben diyeyim 5 sen de 7 yılı geçti

Bir durgunluk geldi bana gece gece. Mutfaga gittim, biraz musli ile bir avuc beyaz leblebi +iki avuc Siirt fistigi yedim . :KK12:

Olur öyle seyler kaptan. Sen telafi edersin. :KK50:

Kimler tanisiyor kimler tanismiyor ben bilmiyorum. :confused:

Ben tanismiyorum sizin eski grupla :KK48:

Yeni gelenler eski gelenler burclarinizi tekrar yazin. Ben bilsem de sizin yazmaniz onemli. :KK8:

Ben aslan burcuyum. Sirami savdim. :KK53:
Basak burcuyum ben :KK52:

Bence parkede degil de fayansta tartil hep canim. Parkede fark ediyor bazen. Bi de kizlarin dedigi gibi su bidonuyla test edebilirsin.

Canım wc vs çıktıysan ve dün çok yediysen farkeder
Tartının yeri aynı değil ise yani oynattıysan yerinden farkeder
Bozuk olma ihtimali olabilir mi emin değilim

Bende gece tartımımı en az 1 kg fazladır diye süşünüyorum
Sabah wc ye çıktım afedersiniz.Ama tartının yerini değiştirmedim hiç.Dün 7 den itibaren sıvı hariç bir şey tüketmedim.Valla evde fayans sadece banyoda var o zaman artık banyoda tartılıyım

Kııız rakibimi spora falan teşvik etme ben yapamıyorum ceza alırsam seni de götürürüm yanımda :)))
Amaniiin senin rakibin miydi? Taam taam sözümü geri aldım :KK70:
Kendim de yapamıyorum zaten bide cezaya ortak cıkmayım :KK70:

Merhaba
Oh oh şenlenmiş buralar

Haftaya hedefim 67.6 olsun A AklinYolu1

Beni bu eşleşmelere katmasanız olurmu cunku cok aktif olamiyorum rakibime haksızlık olmasin :KK45:

Baktık hem kiz acısından hem benim acımdan bu iş olayı olmadi Haftaya sali bırakıcam isi sonrasında daha aktif olabilirim

Back