- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.681
4 gözle bekliyorum sanki çok kilo vermişim gibi her hafta sonuncu oluyordum. Bu hafta dibin dibi olurum herhaldeArkadaslar tarti resmi yuklemeyen iki kisi kaldi. Biri ben, ben de resmi simdi yukluyorum. Bugun 55 i gorurum demistim ama saglik olsun. 55 i gorucem diye daha fazla beklemenin uygun kacmadigini dusunuyorum.
Yarim saat- bir saat sonra sonuclara gececegim.
Ben sana guveniyorum fatma. Haftaya 67 leri goreceksin.4 gözle bekliyorum sanki çok kilo vermişim gibi her hafta sonuncu oluyordum. Bu hafta dibin dibi olurum herhalde
Yeşil çayımı içtim 1 litrelik su şişeni kucakladım. Ben savaşa hazırım.
Ayyy canımsın 69.7 şuan malesef ağzından bal damlıyor keşke 61 olsam da kapışsak :)kilon 61 mi muttapa yakınız sanki kapışalım mı
Olmasın olmasın hayal kırıklığı son kalan kilolar bu kadar vermen şahane bence... sen öyle gidersen sadece nefes alıp vermeyle yaşamayı öğreneceksin. Hiç bişey yemiyon yahu :))) marul kemire kemire kaybolacanGuncel Kilom 56.4
Gecen Carsamba : 57.3
Pazar : 56.9
Haftalik giden -900 gram.
55 i gormedigim icin biraz hayal kirikligi olsa da aynen devam.
Anaaammmm benim rakip çok dişliSonuclardan once esleri aciklayalim. Duellolar baslasin.
Kilolari yakin yarismacilar birbiriyle eslesti. Yuzdesi daha yuksek olan, KK de herhangi bir gorev verebilir.
Kolay gelsin.
sekersizcikolata vs A AklinYolu1
T Tarhanacorbasi vs.renklisemsiye
Sarellam vs . pretty_rose
C cizen_bayan vs .Ikra meyra
Forever07 vs. Muttapa7555
@Moon_Light vs.kokulusabun
Bir de latte. Aksam o bir kasik pirinc pilavi yemeyecektim.Olmasın olmasın hayal kırıklığı son kalan kilolar bu kadar vermen şahane bence... sen öyle gidersen sadece nefes alıp vermeyle yaşamayı öğreneceksin. Hiç bişey yemiyon yahu :))) marul kemire kemire kaybolacan
Pardon , yanlis yazmisim.Anaaammmm benim rakip çok dişli
Ahahah çok rahatladım :))Bir de latte. Aksam o bir kasik pirinc pilavi yemeyecektim.
Pardon , yanlis yazmisim.Yeni rakibin, Moon Light
Ml de senin gibi acilacak goreceksin. Iyi bir ikili oldunuz bence.Ahahah çok rahatladım :))
Rahatladım derken ne farketti demek istemiştim. Bizim kızlar bence şahane hepsi dişli rakip bence...Ml de senin gibi acilacak goreceksin. Iyi bir ikili oldunuz bence.Her hafta kilo yakinligina gore degisebilir duello esleri. Rahat olma.
Anladim canim ya. Ben de araya iyi bir ikili olacaginizi sokusturayim dedim.Rahatladım derken ne farketti demek istemiştim. Bizim kızlar bence şahane hepsi dişli rakip bence...
Anladim canim ya. Ben de araya iyi bir ikili olacaginizi sokusturayim dedim.Hepsi disliii hepsiiii.
Attirin memnun olurum. Yuzdemiz yukselsinnn.
Uçak menüsüne dönüyorum 3 kaşık 5 kaşık :))Attirin memnun olurum. Yuzdemiz yukselsinnn.
Nasil rahat kilo veriyorsan oyle yap canim.Uçak menüsüne dönüyorum 3 kaşık 5 kaşık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?