- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.661
Evet, güzel olur, eşini geçene de ödül verelim hatta, daha azimle kilo veririz böylece..Kilolari yakin olanlari eslestirelim iyi fikir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, güzel olur, eşini geçene de ödül verelim hatta, daha azimle kilo veririz böylece..Kilolari yakin olanlari eslestirelim iyi fikir.
Hadi canim diyete asildigin zaman dereceye girdigini bilmesek.İwiiit, fatmayla çizelgelerin tozunu attırıp yüzdeleri tavan yapıciiiz (bendeki de nasıl bir özgüvense artık Muttapa7555 :))
Odul ceza sistemi KK de yapilabilecek bir sey olsun.Evet, güzel olur, eşini geçene de ödül verelim hatta, daha azimle kilo veririz böylece..
Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....Odul ceza sistemi KK de yapilabilecek bir sey olsun.
Sadece esi secsin ama...
Tamam o zaman anlaştıkahahha evet bütün ayrıntılar mevcut A AklinYolu1
ek bi bilgi vereyim bugün merkür güneşin kalbinde, bugün ve yarın dilediklerinize ve düşündüklerinize dikkat edin gerçek olabilir :))
pekişti pekişti o iş tamam kokulusabun :)
Yok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim.Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....
Arkadaslar cok guzell eksiler gelmis. Sonra sonuclari detayli yazacagim.
Yeni gelen arkadaslar tekrar hosgeldiniz. Umarim siz de bizimle guzel kilolar verirsiniz.
T Tarhanacorbasi
pretty_rose
@renklisemsiye
Tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunleri. Tarti gunleri ilk sayfadaki tabloda yaziyor.
Her hafta bir hedefimiz oluyor. Haftalik hedefini tutturana var. Bir sonraki hedef gunu 6 Subat hatirlatma yapacagim.
Onun disinda her gun menumuzu sabah-oglen- aksam seklinde yazip menu bakanimiz kokulusabun u etiketliyoruz. 7 gunluk menu bildirimi yapana menu kupasi var.
Yarismanin bitmesine 6 hafta var. Bu 6 haftada 4 -8 kilo arasi vermek mumkun. Yarisma sonu hedef kilolarinizi da yazin.
Bir de burclar onemli. Burclarinizi alalim.
Baska bir de kilo vermeyene buradan cikis yok.
Benim de aklıma bdv gelmişti en başta :))Yok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim.
Onun yuzdesi benimkinden dusuk cikarsa, ben ona gideceksin BDV de bilmem ne konusunda yorum yapacaksin ya da profiline sunu yazacaksin diyecegim.
Herkes kaybeden esine bir gorev versin . Hem egleniriz de.
Evet tabi ki hedef kupan hazir.Ben 1 günlük hedefimi tam tutturdum sayılıyor mu A AklinYolu1
Başlangıç kilomu dün verdim 58.8 hedef 58.5 dedim ve bugün 58.5 çıktı. Boyum 167 burcum akrep
BDV olmaz bir 18 + konu olur . Esinin inisiyatifine bagli.Benim de aklıma bdv gelmişti en başta :))
Olabilir, eğlenceli...
canım ne yesem geri çıkarıyorum ağzımda karanfil olursa daha kötü olurum antibiyotik kullanıyorum doktor iğne dedi ama ben korktuğum için ilaç istedim o yüzden böyle ağır geçiyor bir de yaşadıklarım önerileriniz için teşekkür ederim
Evet cok iyi geldi. Ben de daha iyiyim cok tesekkur ederim tekrar canim. Keske kizima da verebilsemİşe yaramasına sevindim canım.... Bende ağrıdan uyuyamıyordum onun sayesinde rahatladım. Ara ara at ağzına :))
Ay burcu ne ola ki hic bilmiyordum. Baktim simdi oglakmis benimki de. Burc basak yukselen yay ay burcu oğlak. Ama kendimi hicbiri gibi hissetmiyorum benkilo vermeyene çıkış yok mu ehehehe çok sevdim ben bu grubu
benim güneş başak, yükselen yay, ay terazi ben de az meraklı değilim bu konulara
gelecek hafta hedefim 60.5 kokulusabun
bitiş:57 inşallah
süphaneke dinimiz amin..
Ooo 100 gr. Farkla benden öndesin :))
Bakalım haftaya kim daha çok kilo verecek???
Rica ederim canım ne demek etiket olmayınca takibi zor oluyor:)Hatırlatma için sağol kuzum
Çayını yap içir ben oğluma öyle içirdim ıhlamurla karışık. İlk benden heveslenmiş aldı sonra acı diye attı ağzından :)) bende çayına ekledim.Cabucak atlatirsin insallah canim
Evet cok iyi geldi. Ben de daha iyiyim cok tesekkur ederim tekrar canim. Keske kizima da verebilsem
Ay burcu ne ola ki hic bilmiyordum. Baktim simdi oglakmis benimki de. Burc basak yukselen yay ay burcu oğlak. Ama kendimi hicbiri gibi hissetmiyorum ben
Uuu kapışalım diyosun
Hadi bakalim
Kız biz iyiydik hastalık mahvetti bizi yoksa havada karada bizden kaçmaz :))) 1. 7 kilo hedefledim haftaya bakalım ne olacak tartı elimde kalmasında :))İwiiit, fatmayla çizelgelerin tozunu attırıp yüzdeleri tavan yapıciiiz (bendeki de nasıl bir özgüvense artık Muttapa7555 :))
Olur ben kimle eşim hemen kapışalım...Kilolari yakin olanlari eslestirelim iyi fikir.
Yeşil çayımı içtim 1 litrelik su şişeni kucakladım. Ben savaşa hazırım.Kilolar kopeginiz olsun bosver.
Fatma da iyilesti insallah sahalara doneceksiniz beraber.
Ben bi 70lere uğrayıp döndüm yine :) yaparsın merak etmebende sizleri özledim
Şu 70lerden kurtulursam tam süper olacak
Esleri sonuclardan once aciklayacagim.Olur ben kimle eşim hemen kapışalım...