• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Odul ceza sistemi KK de yapilabilecek bir sey olsun. :KK70:

Sadece esi secsin ama... :KK8:
Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....

Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....
Yok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim. :KK17:

Onun yuzdesi benimkinden dusuk cikarsa, ben ona gideceksin BDV de bilmem ne konusunda yorum yapacaksin ya da profiline sunu yazacaksin diyecegim. :KK70:

Herkes kaybeden esine bir gorev versin . Hem egleniriz de. :KK23::KK70:

Arkadaslar cok guzell eksiler gelmis. Sonra sonuclari detayli yazacagim. :KK73:

Yeni gelen arkadaslar tekrar hosgeldiniz. Umarim siz de bizimle guzel kilolar verirsiniz. :KK8:

T Tarhanacorbasi
pretty_rose pretty_rose
@renklisemsiye

Tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunleri. Tarti gunleri ilk sayfadaki tabloda yaziyor.

Her hafta bir hedefimiz oluyor. Haftalik hedefini tutturana :sampiyon: var. Bir sonraki hedef gunu 6 Subat hatirlatma yapacagim.

Onun disinda her gun menumuzu sabah-oglen- aksam seklinde yazip menu bakanimiz kokulusabun kokulusabun u etiketliyoruz. 7 gunluk menu bildirimi yapana menu kupasi var. :sampiyon:

Yarismanin bitmesine 6 hafta var. Bu 6 haftada 4 -8 kilo arasi vermek mumkun. Yarisma sonu hedef kilolarinizi da yazin.

Bir de burclar onemli. Burclarinizi alalim. :confused:

Baska bir de kilo vermeyene buradan cikis yok. :KK8::KK70:

Ben 1 günlük hedefimi tam tutturdum sayılıyor mu A AklinYolu1 :-)
Başlangıç kilomu dün verdim 58.8 hedef 58.5 dedim ve bugün 58.5 çıktı. Boyum 167 burcum akrep :-)

Yok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim. :KK17:

Onun yuzdesi benimkinden dusuk cikarsa, ben ona gideceksin BDV de bilmem ne konusunda yorum yapacaksin ya da profiline sunu yazacaksin diyecegim. :KK70:

Herkes kaybeden esine bir gorev versin . Hem egleniriz de. :KK23::KK70:
Benim de aklıma bdv gelmişti en başta :))
Olabilir, eğlenceli...

canım ne yesem geri çıkarıyorum ağzımda karanfil olursa daha kötü olurum antibiyotik kullanıyorum doktor iğne dedi ama ben korktuğum için ilaç istedim o yüzden böyle ağır geçiyor bir de yaşadıklarım :işsiz: önerileriniz için teşekkür ederim :KK200:

Cabucak atlatirsin insallah canim:KK19:

İşe yaramasına sevindim canım.... Bende ağrıdan uyuyamıyordum onun sayesinde rahatladım. Ara ara at ağzına :))
Evet cok iyi geldi. Ben de daha iyiyim cok tesekkur ederim tekrar canim:KK200:. Keske kizima da verebilsem:KK48:
kilo vermeyene çıkış yok mu ehehehe çok sevdim ben bu grubu

benim güneş başak, yükselen yay, ay terazi :KK24:ben de az meraklı değilim bu konulara Hoppa

gelecek hafta hedefim 60.5 kokulusabun kokulusabun
bitiş:57 inşallah
süphaneke dinimiz amin..
Ay burcu ne ola ki hic bilmiyordum. Baktim simdi oglakmis benimki de. Burc basak yukselen yay ay burcu oğlak. Ama kendimi hicbiri gibi hissetmiyorum ben:deli:
Ooo 100 gr. Farkla benden öndesin :))
Bakalım haftaya kim daha çok kilo verecek???

Uuu kapışalım diyosun:KK8:

Hadi bakalim:KK48::spor:

Cabucak atlatirsin insallah canim:KK19:

Evet cok iyi geldi. Ben de daha iyiyim cok tesekkur ederim tekrar canim:KK200:. Keske kizima da verebilsem:KK48:

Ay burcu ne ola ki hic bilmiyordum. Baktim simdi oglakmis benimki de. Burc basak yukselen yay ay burcu oğlak. Ama kendimi hicbiri gibi hissetmiyorum ben:deli:

Uuu kapışalım diyosun:KK8:

Hadi bakalim:KK48::spor:
Çayını yap içir ben oğluma öyle içirdim ıhlamurla karışık. İlk benden heveslenmiş aldı sonra acı diye attı ağzından :)) bende çayına ekledim.

İwiiit, fatmayla çizelgelerin tozunu attırıp yüzdeleri tavan yapıciiiz (bendeki de nasıl bir özgüvense artık Muttapa7555 Muttapa7555 :))
Kız biz iyiydik hastalık mahvetti bizi yoksa havada karada bizden kaçmaz :))) 1. 7 kilo hedefledim haftaya bakalım ne olacak tartı elimde kalmasında :))

Arkadaslar tarti resmi yuklemeyen iki kisi kaldi. Biri ben, ben de resmi simdi yukluyorum. Bugun 55 i gorurum demistim ama saglik olsun. 55 i gorucem diye daha fazla beklemenin uygun kacmadigini dusunuyorum. :KK51:

Yarim saat- bir saat sonra sonuclara gececegim.

Back