- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.641
C cizen_bayan ve butun hasta olan arkadaslar hepinize gecmis olsun diliyorum. Allah sifa versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin cizzy .Günaydın kızlar dün yoktum pazartesi size hasta olduğumu söylemiştim öğleden sonra eve gittim ateşler içinde kaldım akşam hastaneye gittim 2 serum ve bir sürü ilaçla döndüm. Boğazlarım aşırı enfeksiyon kapmış doktor bu hale nasıl soktun diyip durdu baya ağır geçiriyormuum uzun süre de geçmeyecekmiş öyle dedi dün işe gelemedim evde bütün gün baygın halde yattım bugün ilaçlar biraz etki yaptı işe geldim biraz da olsa iyi hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
İşe yaramasına sevindim canım.... Bende ağrıdan uyuyamıyordum onun sayesinde rahatladım. Ara ara at ağzına :))Of cok gecmis olsun canim. Bolca bitki cayi icmeye calis. Bi de Muttapa7555 nin onerisi karanfil. (Burdan kendisine tesekkur ediyorum tekrar) Dun yaptim ben baya iyi geldi bogaz agrisina. Karanfil at agzina.
Pazar günü de tartı günümüz menünü kokulusabun u etiketleyerek paylaşırsan iyi olur.Arkadaşlar sadece çarşamba mı tartı günü?
menü paylaşayım
sabah:
2 yumurta
ara:
1 sade türk kahvesi
öğle:
çorba, nohut yemeği, cacık
bugün hiç ekmek tüketmedim umarım etkisini görürüm
akşam bulgur pilavı yapacak kvalde sakıncalı mı yesem mi yemesem mi
Var mı bi hareket nedir durum içtiklerini atmadan tartılma :)Kizlar selam.
Bugun benim kendime 55 olacagim diye soz verdigim gun. O yuzden 55 i ucundan da olsa gormem gerek. Tartim icin biraz daha bekletecegim sizi. Aramizda uc saat fark var. Simdi yesil cayimi iciyorum ve bos durmuyorum tabloyu guncelliyorum.
Hatırlatma için sağol kuzumPazar günü de tartı günümüz menünü kokulusabun u etiketleyerek paylaşırsan iyi olur.
Bulgur konusuna gelince bence yeme çünkü yemekte zaten nohut var. İkisi birden şişersin. Menün güzel sabaha kuruyemiş çiğ olarak ve yeşillik peynir zeytin ekleyebilirsin. :)
Sabah sabit ciktim cok zorlasam -100 gram.Var mı bi hareket nedir durum içtiklerini atmadan tartılma :)
Arkadaslar cok guzell eksiler gelmis. Sonra sonuclari detayli yazacagim.
Yeni gelen arkadaslar tekrar hosgeldiniz. Umarim siz de bizimle guzel kilolar verirsiniz.
T Tarhanacorbasi
pretty_rose
renklisemsiye
Tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunleri. Tarti gunleri ilk sayfadaki tabloda yaziyor.
Her hafta bir hedefimiz oluyor. Haftalik hedefini tutturana var. Bir sonraki hedef gunu 6 Subat hatirlatma yapacagim.
Onun disinda her gun menumuzu sabah-oglen- aksam seklinde yazip menu bakanimiz kokulusabun u etiketliyoruz. 7 gunluk menu bildirimi yapana menu kupasi var.
Yarismanin bitmesine 6 hafta var. Bu 6 haftada 4 -8 kilo arasi vermek mumkun. Yarisma sonu hedef kilolarinizi da yazin.
Bir de burclar onemli. Burclarinizi alalim.
Baska bir de kilo vermeyene buradan cikis yok.
Mesajları aynı anda yazmışızArkadaslar cok guzell eksiler gelmis. Sonra sonuclari detayli yazacagim.
Yeni gelen arkadaslar tekrar hosgeldiniz. Umarim siz de bizimle guzel kilolar verirsiniz.
T Tarhanacorbasi
pretty_rose
renklisemsiye
Tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunleri. Tarti gunleri ilk sayfadaki tabloda yaziyor.
Her hafta bir hedefimiz oluyor. Haftalik hedefini tutturana var. Bir sonraki hedef gunu 6 Subat hatirlatma yapacagim.
Onun disinda her gun menumuzu sabah-oglen- aksam seklinde yazip menu bakanimiz kokulusabun u etiketliyoruz. 7 gunluk menu bildirimi yapana menu kupasi var.
Yarismanin bitmesine 6 hafta var. Bu 6 haftada 4 -8 kilo arasi vermek mumkun. Yarisma sonu hedef kilolarinizi da yazin.
Bir de burclar onemli. Burclarinizi alalim.
Baska bir de kilo vermeyene buradan cikis yok.
Ozledik seni sab.Selam kızlar, sonunda gelebildim.
Tartı fotomu da aldım geldim.
Artılarla geldim ama olsun, bugünden itibaren tekrar toparlanmaya başlıyorum.
Yeni gelen arkadaşlarım menülerinizi hergün sabah-öğle-akşam şeklinde toplu yazıp,yazınca da beni etiketlerseniz menü takibimiz daha kolay olur, sizlerin de birer menü kupası olur
Ohh ohh ne guzel , Venusum 6. evde mars 9. evde diye yazarsin artik.kilo vermeyene çıkış yok mu ehehehe çok sevdim ben bu grubu
benim güneş başak, yükselen yay, ay terazi ben de az meraklı değilim bu konulara
gelecek hafta hedefim 60.5 kokulusabun
bitiş:57 inşallah
süphaneke dinimiz amin..
Yeni arkadaslar cok hizli. Sabahtan buradalardi. Bence pekismistir.Mesajları aynı anda yazmışız
Duble hatırlatma olmuş, umarım pekişmiştir
bende sizleri özledimOzledik seni sab.
Arti da gelmemissin en son 73.4 mus. En kotu sabitsin yani.
Ohh ohh ne guzel , Venusum 6. evde mars 9. evde diye yazarsin artik.
Yeni arkadaslar cok hizli. Sabahtan buradalardi. Bence pekismistir.
Kilolar kopeginiz olsun bosver.bende sizleri özledim
Şu 70lerden kurtulursam tam süper olacak
Ooo 100 gr. Farkla benden öndesin :))Selaam.
Eki Görüntüle 2230150
Uzgunum +400
Ama misafirlerimiz oldugu icim yemekler biraz gec vakte kaliyor. Ondan oldugunu umit ediyorum. Yoksa abartmiyorum yemeyi.
Kilolari yakin olanlari eslestirelim iyi fikir.Ooo 100 gr. Farkla benden öndesin :))
Bakalım haftaya kim daha çok kilo verecek???
İwiiit, fatmayla çizelgelerin tozunu attırıp yüzdeleri tavan yapıciiiz (bendeki de nasıl bir özgüvense artık Muttapa7555 :))Kilolar kopeginiz olsun bosver.
Fatma da iyilesti insallah sahalara doneceksiniz beraber.