ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Odul ceza sistemi KK de yapilabilecek bir sey olsun.

Sadece esi secsin ama...
Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....

Tamam, herkes kk'da yapılabilecek birşey söylesin, arasından seçelim (ne söyleyeceklerse :)) bende biraz düşüneyim....
Yok ya oyle degil. Ornegin ben sekersizcikolata ile esim. Kilolarimiz yakin cunku. Disli rakip korkmuyor degilim.

Onun yuzdesi benimkinden dusuk cikarsa, ben ona gideceksin BDV de bilmem ne konusunda yorum yapacaksin ya da profiline sunu yazacaksin diyecegim.

Herkes kaybeden esine bir gorev versin . Hem egleniriz de.

Ben 1 günlük hedefimi tam tutturdum sayılıyor mu A AklinYolu1
Başlangıç kilomu dün verdim 58.8 hedef 58.5 dedim ve bugün 58.5 çıktı. Boyum 167 burcum akrep

Benim de aklıma bdv gelmişti en başta :))
Olabilir, eğlenceli...

Cabucak atlatirsin insallah canim

İşe yaramasına sevindim canım.... Bende ağrıdan uyuyamıyordum onun sayesinde rahatladım. Ara ara at ağzına :))
Evet cok iyi geldi. Ben de daha iyiyim cok tesekkur ederim tekrar canim. Keske kizima da verebilsem
Ay burcu ne ola ki hic bilmiyordum. Baktim simdi oglakmis benimki de. Burc basak yukselen yay ay burcu oğlak. Ama kendimi hicbiri gibi hissetmiyorum ben
Ooo 100 gr. Farkla benden öndesin :))
Bakalım haftaya kim daha çok kilo verecek???

Uuu kapışalım diyosun

Hadi bakalim

Çayını yap içir ben oğluma öyle içirdim ıhlamurla karışık. İlk benden heveslenmiş aldı sonra acı diye attı ağzından :)) bende çayına ekledim.

İwiiit, fatmayla çizelgelerin tozunu attırıp yüzdeleri tavan yapıciiiz (bendeki de nasıl bir özgüvense artık Muttapa7555 :))
Kız biz iyiydik hastalık mahvetti bizi yoksa havada karada bizden kaçmaz :))) 1. 7 kilo hedefledim haftaya bakalım ne olacak tartı elimde kalmasında :))

Arkadaslar tarti resmi yuklemeyen iki kisi kaldi. Biri ben, ben de resmi simdi yukluyorum. Bugun 55 i gorurum demistim ama saglik olsun. 55 i gorucem diye daha fazla beklemenin uygun kacmadigini dusunuyorum.

Yarim saat- bir saat sonra sonuclara gececegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…