• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Arkadaslar tarti resmi yuklemeyen iki kisi kaldi. Biri ben, ben de resmi simdi yukluyorum. Bugun 55 i gorurum demistim ama saglik olsun. 55 i gorucem diye daha fazla beklemenin uygun kacmadigini dusunuyorum. :KK51:

Yarim saat- bir saat sonra sonuclara gececegim.
4 gözle bekliyorum sanki çok kilo vermişim gibi her hafta sonuncu oluyordum. Bu hafta dibin dibi olurum herhalde :KK70::KK70:

Guncel Kilom 56.4

Gecen Carsamba : 57.3

Pazar : 56.9

Haftalik giden -900 gram.

55 i gormedigim icin biraz hayal kirikligi olsa da aynen devam. :KK73:

Eklentiler

• Photo0300.jpg
    Photo0300.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 40
Guncel Kilom 56.4

Gecen Carsamba : 57.3

Pazar : 56.9

Haftalik giden -900 gram.

55 i gormedigim icin biraz hayal kirikligi olsa da aynen devam. :KK73:
Olmasın olmasın hayal kırıklığı son kalan kilolar bu kadar vermen şahane bence... sen öyle gidersen sadece nefes alıp vermeyle yaşamayı öğreneceksin. Hiç bişey yemiyon yahu :))) marul kemire kemire kaybolacan

Son düzenleme:
A AklinYolu1 haftaya hedefim 65.00 hadi 56-57 ha gayret ;) 60 da raziyim 6 haftada 60 anca olur sanirim 500 ve 600 gidiyor haftalik benden :(

Arkadaslar haftalik siralama:

Ilk uce girenler ; tebrikler kizlar. :nazar::cool:

1: C cizen_bayan :sampiyon::sampiyon::sampiyon: Hastayim kar kis demiyor ve kilo veriyorrr. :KK73::KK8::KK9::nazar:
2: sekersizcikolata sekersizcikolata :sampiyon::sampiyon: Ilk geldiginde ayyy ben kiloyu cok yavasss veriyorum demisti ama simdi... :KK73::KK8::KK9::nazar:
3: MIhtar MIhtar :sampiyon: Mihtar sen de simit yiye yiye zayifladin. :KK70:Ucunculugu kilpayi benden aldigina cok sevindim.:KK73::KK8::KK9::nazar:

upload_2019-1-30_13-59-45.png

Back