- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.701
Kızlar selamlar, menümü yazıyorum :)
-sabah 1 tane haşlanmış yumurta
-öğlen balık fileto ve havuçlu göbek salata
-akşam tavuk pirzola havuçlu göbek salata
Bu akşam 11e kadar mesaide olduğumdan akşam salatamla öğle aynı
Aralarda sade filtre kahve yeşilçay içtim bol bol
Evet canım menü sorumlumuz etiketlersen gözünden kaçmaz. :)Öyle mi yapıyorduk bilemedim :)
Seviyoruz senin kilo almani.Merhaba arkadaslar. Bugun sabah ac karna tartildim ama misafir vardi resim cekemedim. A AklinYolu1 60.9 geldim.
Hedefler sadece haftalik , Carsambalari icin.Bişi sorcam hedef pazara mi veriyoruz haftaya çarşambaya mi ?
Haftalık mi oluyo yani kupa hem çarşamba hem pazar mi ?
Tesekkur ederim kuzumSeviyoruz senin kilo almani.Kilo takibi icin ekliyorum listeye . Tarti resmine gerek yok, soylemen yeter. Ilk sayfada ismini gorursun hocam.
13 -15 iyi galiba.Tesekkur ederim kuzumİlk iki ay arkada kaldi +600 simdilik. Umarim 13 kiloyu gecmem
Daha fazla alamamistir heralde, bulantilari yeni gecti. Yoksa o potansiyel yok degil hani13 -15 iyi galiba.Nanaya kilosunu sormaya korkuyorum.
Eskiden hobbylerden gecilmiyordu . Simdi de pekmezlerden.Daha fazla alamamistir heralde, bulantilari yeni gecti. Yoksa o potansiyel yok degil hani
Aslinda kendini tutuyor tutuyor, yedimi de tam yiyor kafa göz daliyor hesabiEskiden hobbylerden gecilmiyordu . Simdi de pekmezlerden.
Yesin yesin afiyet bal seker olsun.Aslinda kendini tutuyor tutuyor, yedimi de tam yiyor kafa giz daliyor hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?