ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Arkadaşlar sadece çarşamba mı tartı günü?

menü paylaşayım
sabah:
2 yumurta

ara:
1 sade türk kahvesi

öğle:
çorba, nohut yemeği, cacık

bugün hiç ekmek tüketmedim umarım etkisini görürüm

akşam bulgur pilavı yapacak kvalde sakıncalı mı yesem mi yemesem mi

Gunaydin cizzy .

Cok gecmis olsun canim ya. Moral bozuklugu da uzerine geldi tabi , agirlasti uzerinde.

Of cok gecmis olsun canim. Bolca bitki cayi icmeye calis. Bi de Muttapa7555 nin onerisi karanfil. (Burdan kendisine tesekkur ediyorum tekrar) Dun yaptim ben baya iyi geldi bogaz agrisina. Karanfil at agzina.
İşe yaramasına sevindim canım.... Bende ağrıdan uyuyamıyordum onun sayesinde rahatladım. Ara ara at ağzına :))

Arkadaslar cok guzell eksiler gelmis. Sonra sonuclari detayli yazacagim.

Yeni gelen arkadaslar tekrar hosgeldiniz. Umarim siz de bizimle guzel kilolar verirsiniz.

T Tarhanacorbasi
pretty_rose
renklisemsiye

Tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunleri. Tarti gunleri ilk sayfadaki tabloda yaziyor.

Her hafta bir hedefimiz oluyor. Haftalik hedefini tutturana var. Bir sonraki hedef gunu 6 Subat hatirlatma yapacagim.

Onun disinda her gun menumuzu sabah-oglen- aksam seklinde yazip menu bakanimiz kokulusabun u etiketliyoruz. 7 gunluk menu bildirimi yapana menu kupasi var.

Yarismanin bitmesine 6 hafta var. Bu 6 haftada 4 -8 kilo arasi vermek mumkun. Yarisma sonu hedef kilolarinizi da yazin.

Bir de burclar onemli. Burclarinizi alalim.

Baska bir de kilo vermeyene buradan cikis yok.

Pazar günü de tartı günümüz menünü kokulusabun u etiketleyerek paylaşırsan iyi olur.

Bulgur konusuna gelince bence yeme çünkü yemekte zaten nohut var. İkisi birden şişersin. Menün güzel sabaha kuruyemiş çiğ olarak ve yeşillik peynir zeytin ekleyebilirsin. :)

Var mı bi hareket nedir durum içtiklerini atmadan tartılma :)

Selam kızlar, sonunda gelebildim.
Tartı fotomu da aldım geldim.
Artılarla geldim ama olsun, bugünden itibaren tekrar toparlanmaya başlıyorum.

Yeni gelen arkadaşlarım menülerinizi hergün sabah-öğle-akşam şeklinde toplu yazıp,yazınca da beni etiketlerseniz menü takibimiz daha kolay olur, sizlerin de birer menü kupası olur

Hatırlatma için sağol kuzum

kilo vermeyene çıkış yok mu ehehehe çok sevdim ben bu grubu

benim güneş başak, yükselen yay, ay terazi ben de az meraklı değilim bu konulara

gelecek hafta hedefim 60.5 kokulusabun
bitiş:57 inşallah
süphaneke dinimiz amin..

Mesajları aynı anda yazmışız
Duble hatırlatma olmuş, umarım pekişmiştir

Ozledik seni sab.

Arti da gelmemissin en son 73.4 mus. En kotu sabitsin yani.

Ohh ohh ne guzel , Venusum 6. evde mars 9. evde diye yazarsin artik.

Mesajları aynı anda yazmışız
Duble hatırlatma olmuş, umarım pekişmiştir
Yeni arkadaslar cok hizli. Sabahtan buradalardi. Bence pekismistir.

Ozledik seni sab.

Arti da gelmemissin en son 73.4 mus. En kotu sabitsin yani.

Ohh ohh ne guzel , Venusum 6. evde mars 9. evde diye yazarsin artik.

Yeni arkadaslar cok hizli. Sabahtan buradalardi. Bence pekismistir.
bende sizleri özledim
Şu 70lerden kurtulursam tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…