- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.621
Cok gecmis olsunGünaydın kızlar dün yoktum pazartesi size hasta olduğumu söylemiştim öğleden sonra eve gittim ateşler içinde kaldım akşam hastaneye gittim 2 serum ve bir sürü ilaçla döndüm. Boğazlarım aşırı enfeksiyon kapmış doktor bu hale nasıl soktun diyip durdu baya ağır geçiriyormuum uzun süre de geçmeyecekmiş öyle dedi dün işe gelemedim evde bütün gün baygın halde yattım bugün ilaçlar biraz etki yaptı işe geldim biraz da olsa iyi hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Günaydın kızlar dün yoktum pazartesi size hasta olduğumu söylemiştim öğleden sonra eve gittim ateşler içinde kaldım akşam hastaneye gittim 2 serum ve bir sürü ilaçla döndüm. Boğazlarım aşırı enfeksiyon kapmış doktor bu hale nasıl soktun diyip durdu baya ağır geçiriyormuum uzun süre de geçmeyecekmiş öyle dedi dün işe gelemedim evde bütün gün baygın halde yattım bugün ilaçlar biraz etki yaptı işe geldim biraz da olsa iyi hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenmem gerekiyor canımGünaydın kızlar dün yoktum pazartesi size hasta olduğumu söylemiştim öğleden sonra eve gittim ateşler içinde kaldım akşam hastaneye gittim 2 serum ve bir sürü ilaçla döndüm. Boğazlarım aşırı enfeksiyon kapmış doktor bu hale nasıl soktun diyip durdu baya ağır geçiriyormuum uzun süre de geçmeyecekmiş öyle dedi dün işe gelemedim evde bütün gün baygın halde yattım bugün ilaçlar biraz etki yaptı işe geldim biraz da olsa iyi hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Günaydın kızlar dün yoktum pazartesi size hasta olduğumu söylemiştim öğleden sonra eve gittim ateşler içinde kaldım akşam hastaneye gittim 2 serum ve bir sürü ilaçla döndüm. Boğazlarım aşırı enfeksiyon kapmış doktor bu hale nasıl soktun diyip durdu baya ağır geçiriyormuum uzun süre de geçmeyecekmiş öyle dedi dün işe gelemedim evde bütün gün baygın halde yattım bugün ilaçlar biraz etki yaptı işe geldim biraz da olsa iyi hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
canım ne yesem geri çıkarıyorum ağzımda karanfil olursa daha kötü olurum antibiyotik kullanıyorum doktor iğne dedi ama ben korktuğum için ilaç istedim o yüzden böyle ağır geçiyor bir de yaşadıklarımOf cok gecmis olsun canim. Bolca bitki cayi icmeye calis. Bi deMuttapa7555 nin onerisi karanfil. (Burdan kendisine tesekkur ediyorum tekrar) Dun yaptim ben baya iyi geldi bogaz agrisina. Karanfil at agzina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?