⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

43
İyi günler benim isim yazmamışsınız unuttunuz galiba benim adımı esra kübra yazarmısınız tüm dualarımın kabul olması niyetine rabbim herkesin duasınıda kabul etsin insaallah
Numara

Canım sen oğlunun adını yazdırmıştın öyle hatırlıyorum. Akşam paylaşacağım listede öyle yazdım ben ama istersen senin adını değiştireyim
Tamam kardesim esra kübra benim adımı yazarsanız daha iyi olacağını düsundüm hani tüm dualarım için oğlum için kızım için ailem için kendim için hani benim adım geçerse dua eden kardeşlerimde esra kübranin duası kabul et diye dua edilirse daha iyi olacağını düşündüm hani hepimiz isim söylüyoruz toplu duam için kendi ismimi istedim

Tamam o zaman canım senin adını yazıyorum hemen düzenliyorum

Hani sizce hangisi daha iyi olacaksa o olsun benim oğlumun bağırsak sorunu var onun niyetine sifa istiyorum sizce hangisi daha iyi olacaksa o olsun tabi kızım içinde ailem içinde dua istiyorum ama oğlum öncelik sizce oğlumun adımı benim adimmı daha iyi olur

Senin adını yazalım canım dediğin gibi daha kapsamlı olur. Esra Kübra kulunun niyetine diyince en azından tüm ailen için ettiğin dualar da dahil olur

Canim kullanici adimin yanina Sevim Semra yazabilir misin acaba

Canım napacaz bu duaları okuduktan sonra tek tek isimlerimi sayacağız? Bu arada ismim Gökçe adımıda yazabilirsin.

Kuzum benim ismimide yazarmısın

Duaları yapıp etiketli kişilerin ismini okuyacağız dimi kızlar
Canım napacaz bu duaları okuduktan sonra tek tek isimlerimi sayacağız? Bu arada ismim Gökçe adımıda yazabilirsin.
Aynen kızlar ilk sayfada belirten duaları sayılarına göre okuyup listedeki isimleri tek tek sayıp niyetlerine bağışlıyoruz sonra altta ortak duamız olacak onu yapıp bitireceğiz
Sahurda ilk sayfa hazır olacak Allah'ın izniyle. O zaman daha net anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…