Lisede makyaj ne kadar olmalı ?

Kadin olmak icin makyaja gerek yok.
Bir hareketin, bir bakisin, bir oturusun sana karizma katacak olanlar.
Sen kendine güvenli dik dur, bu yapacagin herseyden cok daha fazla sey katar sana, sana bakanlara..
Ben de 21 yasinda kaslarimi almistim. Iki cocuk annesiyim hala da almiyorum cogu zaman, makyaj yapmiyorum.
Benim de bir kiz evladim var. Onu da ikna edebildigim sürece yapmasina izin vermeyecegim.
Kendine güvensin yeter, zaten cok güzelsiniz.
Paranizla daha baska seyler yapamayi tercih edin tavsiyem.
Haa bana da al beni al beni diye göz kirpiyor, reyonlarin önünden kendimi zor aliyorum.
Almamak tercihim.
Bak sacina verecegin sekil, kendine özgü bir aksesuar yapacagin makyajin yerine gecsin. Bunlarla ilgilenerek makyaj ihtiyacini kapatirsin, ben öyle yapiyorum.
Ben makyajsiz halime o kadar alistim ki, makyaj yapinca kimi kandiriyorum diyorum. Aynada cok güzelim ama kendimi kapattigim icin sucluluk duyuyorum.

Yok hayır,üniversitede hocaların derslerin özellikle vize,final zamanlarının kabus gibi olduğunu,konuların liseye göre çok daha fazla olduğunu biliyorum.
Ama lise daha çocuksu gibi geliyor.Yani ilk sınıfla 2.sınıf arasında bile inanın çok fark var.Lisede her sene insan değişiyor.İlk sınıflarla son sınıflar arasındaki farkı söylemiyorum bile.En azından bizim okul böyle.Üniversiteyi bilemem.
Bir de bizim okulda çok makyaj yapana müdür yardımcısı kızıyor,okul formasını giymeyeni koridorda tutup velisine mesaj atıyorlar,okuldan kaçınca mesaj atıyorlar vs.
Bir de üniversitede makyaj dediysem lisede yüzünü yıka çık üniversiteye geçer geçmez topuklu ayakkabı saçlara fön yüze 5 kilo boya gibi bir şey değil.
Kıyafet ve makyaj konusu daha serbest olduğu için kendine daha çok dikkat etmek.
Onun dışında yazdıklarınıza katılıyorum

Hahaha yabış yabış dudaklar

Aklıma geldi de; heygirl dergisini alırdım takip ederdim. Vay boncuklu saçlar modaydı bir ara, tutturdum boncuk da boncuk Şimdi yaptır hadi o renkli boncukları, her şey yaşında güzel valla.
İnce kaş modaydı, annem izin vermez mümkün değil, sen git kendi kendine al ip gibi abbav, biri anyaya biri konyaya bakar Öyle gezdim okulda üstelik kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissederek

Gençken makyaja çok meraklıydım. O zamanlar eyeliner fondöten falan moda değildi gerçi ama renkli makyaj modaydı. Büyükler hep ne gerek var, cildine yazık, zaten güzelsin derlerdi. Kendim büyük olunca gençkızlara aynı şeyleri söylemeye başladım. Meğer doğruymuş ama insan o yaşta anlamıyor maalesef. O yakışmadı bu kötü durdu diye kendiyle uğraşıyor. Halbuki hiç gerek yok, gençken herşey güzel oluyor, kalem sürmüşsün sürmemişsin aslında farketmiyor.

Konu sahibi kardeşim, bazı kızlar var böyle 16-17 yaşında yaşının gerektirdiği gibi giyiniyor. Kot tişört converse misal. Makyaj olarak bir rimel kirpiğine, bir nivea sürüyor dudağına. Ama bakıyorum kült filmleri izlemiş belli başlı edebi eserleri okumuş bişeyler katmış kendine, karşısındakiyle tartışacak argümanları bile geliştirmiş. Böyle kardeşlerime şahsen saygı duyuyorum.

Heygirl’ün hediye ettiği pembe bilezikleri üni sonuna kadar taktım ben hıh.

Lisedeyken ne bulsam sürerdim hele o göz kapağıma boca ettiğim mavi göz farı yokmu
Lisede değil hayatın her aşamasında iz leke vs. özel bir durum yoksa ve özel bir gün değilse bir bb krem rimel allık yeterli

Kendimi hatırlıyorumda o yaşlarda ne güzelmişim ama kendimi ne kadar çirkin hissediyordum. Bir de sivilce belasıyla uğraşıyordum kıpkırmızı bir suray. Hep ergenlikten bunlar ama kendini kötü hissetmemek için bence kaşlarını temizletebilirsin. Eyeliner rimelde sürebilirsin. Şu sn bakıyordum da liseli kızlar 25 yaşında gibi etrafta dolanıyor. 24 yaşında meslek sahibi evli bir ablan olarak sana tavsiyem yaşının tadını çıkar şu an çok çok özel bir gün dışında yüzüme fondoten sürmem. Cildini iyi temizle güzel kok temizliğine dikkat et. Diksiyonun düzgün olsun kitap oku iletişimin iyi olsun. Kimseden altta kalma abartmadan ama bir farkın olsun mutlaka. O özendiğin şeylerin hiç biri yoktu bende o zamanlar. 10 tlye isimsiz fondotenler alır cildimi kapatmaya çalışırdım. Mahvettim tabi ki cildimi. Yani kısacası merakın varsa yaşıns giden abartılı olmayan ürünleri kullan kendini iyi hissetmende önemli.

Fondöten bb krem kesinlikle düşünmüyorum.Cildim düzeldi.Herkes fondötenli sanıyor.Sadece çene ve boyun bölgemde çok akne oluyor.Tüylenme de var.
Onun için de hormon testi yaptırdım normal çıktı.Ultrasona baktı doktor ama hiçbir şey demedi.
Pcos felan yazdı sadece üzerine.Adetlerim düzensizdi doğum kontrol hapı verdi.Hiç işe yaramadı.Cildiyeye gittim onun ilaçları da işe yaramadı fazla.Şimdi kendiliğinden azaldı akneler

Normalde ben de sürmüyorum ama okul varken çok uykusuz kalıyorum göz altlarım bali çekmiş gibi oluyor.Mecbur sürüyorum ama az.Şu an onu da yapmıyorum iyi uyuduğum için.

Meraktan değil aslında,benimki çevreden etkilenme.Teşekkürler önerileriniz için fondöteni sadece sivilcelerimin çok olduğu kısa bir dönem kullandım.Sonrasında da yüzüme 1 damla sürmedim.Şu an cildim iyi zaten.

Çok tatlı yazmışsın :))
Sende kendimi gördüm.

Inan bana bir kadının en güzel makyajı Gençliği duruluğu .
Makyaj hangi yasta olursa olsun yersiz yapıldığında çok Banel duruyor. Ve insanlar bir süre sonra sende o kadar makyaja alışınca kendini tuhaf hissediyorsun bir süre sonra insanlara makyajlı doğal gibi geliyorsun. Bu yasta daha fondöten pudra hepsini kullanırsan cildini çok yorarsın.

Senin en guzel makyajın gençliğin ve tazeliğin .

Yüzünü her akşam soğuk suyla yola buz gübi suyla cilde çok iyi geliyor . Kaliteli bir Nemlendirici kullan .
Dudaklarına hafif bir parlatıcı , birazda kirpiklere rimel bitti bu kadar . 10 numara 5 Yıldız olursun.

Saçlarının modelini değiştirebilirsin onun dışında kaslarına sekil verdirebilirsin. Kas ifadeyi çok Değiştiriyor çünkü.

Canım benim Suna Dumankaya kürleri var. Youtubeda da bulabilirsin cilt bakım kürleri vs. Ergenlikten çıkıyordur sivilcelerin. Bir pamuğa elma sirkesi dök ve yüzünü onunla sil bunu elma sirkesi yerine gül suyuylada yapabilirsin. Limon, yumurta, zeytinyağı ve yoğurt karıştırıp yüzüne maske yapabilirsin. Gratis watsons gibi kozmetiklerde satılan sivilce maskelerini kullanmamanı öneririm ne varsa doğada var, onların içeriğinde bir sürü zararlı madde var hemde daha pahalılar. Aslında makyaj yapmana bile gerek yok. Birkaç ay düzenli maske, tonik vs yüzüne doğal bakım yaparsan zaten cildin makyajlı gibi güzel görünecektir.

Ergenlik döneminde rimel,ruj,göz kalemi haricinde hiiiç bişi kullanma. Zaten sivilcelerin nirvanalarda olduğu dönemde fondöten kullanırsan. İleri ki zamanlarda hep keşkelerin olur. Karar senin kararın tabi

Saçlarıma eskiden hiç ama hiç bakmazdım.Taramazdım bile.Şimdi biriyle tanıştığımda ilk saçlarıma yorum yapıyor :))
Saçlarım çok aşırı inatçı ve bağımsız,örüp açarak falan asla şekil almıyor.
Düzleştiriyorum ben de.Belime kadar sa uzattım.
İyi yanı da hiç ama hiç kırılmıyor benim saçlarım.
Saç çok değiştiriyor gerçekten.Hindistan cevizi yağı var evde arada onunla maske yapıyorum çok iyi geliyor.Hem doğal da.

Kendimi dusundum de ben lisedeyken degil oyle rujmus rimelmis fondotenmis, saclarim acik gezemezdim kurallar yuzunden. Simdi bakiyorum kizlar manken gibi suslenip puslenip okula gidiyorlar :) devir cok degisti ama o guzelim ciltlere yazik. Calisma hayatina atildiginda ister istemez yapacaksin o makyaji zaten neden şimdi :) Okuluna git istedigin bolumu kazan hayatini kurtar sonra makyaji dusun olmaz mi :)

2018 yılında yaşıyoruz tabi ki derslerine de çalışacak ama azıcık alımlı gözükmekten kimseye zarar gelmez bence :)

Bence hiç makyaj yapma. Çok istersen göz kalemi ve sana yakışan 1_2 adet ruj işini görür. Çünkü o kozmetik ürünlerin hepsi kanserojen ve 30 yaşına gelindiğinde 40 gibi insan gösteriyor. Ben lisedeyken saçlarını boyqtan bile vardı. Hayır saç yıpranıyor. Ne acesi var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…