• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise son sınıfta okuyanlar buraya buyrun :)

Ben de lise sona geçtim..ÖSS maratonuna ben de katıldım:bbo:geçen seneye kadar değil heyecan okumaya isteğim bile yoktu(arkadaşlarımla ve kendimle yaşadığım problemlerden dolayı) ...AMA şimdi herkes gibi ben de öss yi kazanmayı çoook istiyorum a.s psikolojik sorunlar yaşıyorum ama bu öss yi kazanmama engel olmamalı..çok uzattım lafı farkındaydım(döktüm içimi)hepimize bu büyük maratonda kolay gelsin diyorum ve herkese başarılar diliyorum=)))

Kızlar bişi sorcam Nisan 'da girceğimzi ilk sınavın bize haziranda girlcek diğer sınavlar için bi getirisi varmı ? bilen var mı ?

sorunun cevabını bilmiyorum ama arkadaşların sorduğu bi soru aklıma geldi soru aynen şöyleydi -hocam şimdi biz nisan da bi sınava girecez ya biz şimdi barajı geçip geçmediğimzi bilmiyoruz ya eğer kazanamadıysak hazirana kadar boşuna çalışmayalım hocanın cevabı -merak etme oğlum en şabalağınız bile barajı geçer :teytey:

Ben de lise sona geçtim..ÖSS maratonuna ben de katıldım:bbo:geçen seneye kadar değil heyecan okumaya isteğim bile yoktu(arkadaşlarımla ve kendimle yaşadığım problemlerden dolayı) ...AMA şimdi herkes gibi ben de öss yi kazanmayı çoook istiyorum a.s psikolojik sorunlar yaşıyorum ama bu öss yi kazanmama engel olmamalı..çok uzattım lafı farkındaydım(döktüm içimi)hepimize bu büyük maratonda kolay gelsin diyorum ve herkese başarılar diliyorum=)))

merhaba hulya hoşgeldin aramıza. bu yıl bizim hayatımızın geri kalanını belirleyecek:sinifsinif: hiçbir sorun bizi etkilememeli sorunun tam olarak neyle ilgili bilmiyorum ama seni çok azimli gördüm inşallah istediğin yeri kazanırsına.s.

merhaba hulya hoşgeldin aramıza. bu yıl bizim hayatımızın geri kalanını belirleyecek:sinifsinif: hiçbir sorun bizi etkilememeli sorunun tam olarak neyle ilgili bilmiyorum ama seni çok azimli gördüm inşallah istediğin yeri kazanırsına.s.

hoşbulduk cnm=))sorunum benim için artık önemli değil aldığım yardımla çok şükür atlatmaya çalışıyorumyerimseniben yani kısacası psikolojik bir sorun..herneyse;))azimli olduğumu söylediğin için teşekkür ederim:kedi:aynı şekilde ben de seni ve diğer arkadaşları heyecanlı ama bir o kadar da azimli gördüm..İNŞALLAH hepimiz istediğimiz yeri kazanırızyerimseniben ama benim ufak bir sorunum daha var hala ne olmak istediğim konusunda bir fikrim yok malesef:1no2:

ben daha L 3 e geçtim ama çalışmaya çalışıcam bu yılda hayılısı bakalımkaydirigubbakcemile2

hepinize iyi çalışmalar ve azim dilerim arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

sayısalcym ben okul kapandndan beridr çalşyrm çalşmadgm gün olmadı temmuzdn beridir dersade var saten sabah derse giryom sonra çalışma salonuna gidip akşama kadar çılşyom şimdi mat geo kimyabio fizigin bi kısmı bitti anlitik bakyom şimdi ayrıca alanm olmayan coğrafya tarih edb hocalardn ders alıp çalışyom nede olsa onlarıda yapcm ayrıca hergün türkçeden paragraf çözym çok ii gelio anlama gücümü artıryo.. öyle çalışmaya devam sizede başarılar

slmm kızlarr bnde geldimm :)))
bende lise sondayım ve bu sene maraton bizleri bekliyooorr
henüz çalışmaya başlamadım ama en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum
ben sayısalcıyım mimarlık istiyorum bakalım herşey gönlümüzce olsnn

slmm kızlarr bnde geldimm :)))
bende lise sondayım ve bu sene maraton bizleri bekliyooorr
henüz çalışmaya başlamadım ama en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum
ben sayısalcıyım mimarlık istiyorum bakalım herşey gönlümüzce olsnn

jeliyy inşallah istediğin yeri kazanırsın opuyorumnanaktan bende deli gibi hukuk istiyorum:kedi:

sayısalcym ben okul kapandndan beridr çalşyrm çalşmadgm gün olmadı temmuzdn beridir dersade var saten sabah derse giryom sonra çalışma salonuna gidip akşama kadar çılşyom şimdi mat geo kimyabio fizigin bi kısmı bitti anlitik bakyom şimdi ayrıca alanm olmayan coğrafya tarih edb hocalardn ders alıp çalışyom nede olsa onlarıda yapcm ayrıca hergün türkçeden paragraf çözym çok ii gelio anlama gücümü artıryo.. öyle çalışmaya devam sizede başarılar

çok iyi ya, ben de evde kendim çalışıyorum, dershane henüz başlamadı, merak ettim hangi bölüm istiyorsun?

kızlar merhaba ben birşey ögrenmek istiyorum benim oglumda seneye öss ye girecek izmirde otuuyorum henüz dershaneye vermedik mümknse en iyi dershane hangileri vede fiyatları hakkında bilgi istiyorum

çok iyi ya, ben de evde kendim çalışıyorum, dershane henüz başlamadı, merak ettim hangi bölüm istiyorsun?

valla şimdi tam istedgm bi bölüm yok ilk hedefim çok ii bi puan almak derece yapmak.. aldgm puana göre değişir ama tıp ilk hedeflrmdn yada diş hekimi ea puanıyla hukukada gideblrm sos da yapacm işte ilk hedefm bütün bölümlerden ii puan almak sonra düşünrm artık:bbo:

kızlar merhaba ben birşey ögrenmek istiyorum benim oglumda seneye öss ye girecek izmirde otuuyorum henüz dershaneye vermedik mümknse en iyi dershane hangileri vede fiyatları hakkında bilgi istiyorum

istanbulda otryrm fiytlar hemen hemen aynıdır

fem (3.900)
fen bilimleri (5.000)
ve final var onun fiyatını bilmiyorum ama bunlar en iyi dersaneler peşin ödediğinizde güzel bi indirimide oluyor

Son düzenleme:

son sınıflar her yerde genellikle 3 ile 5 arası oluyor. ben indirim sınavına girmiştim 1.600 e gidiyorum.suan uğur dershanesindeyim ama gecen yıl finaldeydim bu iki dershanenin yayınlarını çok beğeniyorum ben özellikle uğur yayınlarından birçok sorunun çok çok benzerleri öss'de çıktı.iki dershaneyide tavsiye ederim

Merhaba kızlar,
bende lise son sınıfa geçtim tm bölümündeim.
çok zorlu bir yıl beklior bizi.
henüz çalışmaya başlamaıdm :)
başlayan varmı?

Back