• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Lise son sınıfta okuyanlar buraya buyrun :)

ben de ben de ben de giricem bu sene sınava =)
çok istekliyim dimi kaydirigubbakcemile2
neyse umarım hepimiz istediğimiz puanı alır istediğimiz yerleri kazanırızyerimseniben

noo name , kezo , jazz mama sizlerde hoşgeldiniz heyecan var mı ? başladınız mı çalışmya ben harıl harıl türkçe edebiyat çalışıyorum bazı eksiklerin var tatilde onları tamamlıyayım da yıl içinde matematiğe daha çok zaman kalsınmafoldumben inşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız :Saruboceq: :Saruboceq:

bnde lise sona geçtim kızlar... düz lisedeym sayısal okuorum ... haftaya mat1 geo1 ve kımya kampımız başlıoo :D ama bn şimdiden gecen senekı mat. konuşarını tekrar edıp test çözmeye başladmm

bnde lise sona geçtim kızlar... düz lisedeym sayısal okuorum ... haftaya mat1 geo1 ve kımya kampımız başlıoo :D ama bn şimdiden gecen senekı mat. konuşarını tekrar edıp test çözmeye başladmm

hoşgeldin kimberlyopuyorumnanaktan bende başladım ama bigün harıl harıl çalışırken diğer gün bıkkınlık geliyo içime nasıl iş anlamadım:uhm::uhm:

Ben de mat1 çalışıyorum bitiremedim bi türlü konuları =( aynı anda iki kitap beraber gitsin istiyorum birisi konu anlatımlı fln diğeri soru bankası ama çok kazık sorular var yasenağlama
içimi dökmek istedim:çok üzgünüm:

hoşgeldin kimberlyopuyorumnanaktan bende başladım ama bigün harıl harıl çalışırken diğer gün bıkkınlık geliyo içime nasıl iş anlamadım:uhm::uhm:

tatlım çok sıkma kendını sonra bıkıosun bak işte :D :Saruboceq: hocalarım bıze böyle dedi tatıle gırmeden azar azar ama aklıda kalacakk bi şekilde... ben genelde akşamalrı 1 veya 2 saat çalışıorum . sıkıldıgımı anlyınca dırek bırakıorum kı sonra bıkmim dıe... ayrıca bunun yanında bol bol kıtp okuyalım .. zmn bizim içn önmlı bılıosunuz .. kitp okumyıda unutmAYlım.. ! opuyorumnanaktan

tatlım çok sıkma kendını sonra bıkıosun bak işte :D :Saruboceq: hocalarım bıze böyle dedi tatıle gırmeden azar azar ama aklıda kalacakk bi şekilde... ben genelde akşamalrı 1 veya 2 saat çalışıorum . sıkıldıgımı anlyınca dırek bırakıorum kı sonra bıkmim dıe... ayrıca bunun yanında bol bol kıtp okuyalım .. zmn bizim içn önmlı bılıosunuz .. kitp okumyıda unutmAYlım.. ! opuyorumnanaktan

kimberly keşke ben de senin gibi rahat olabilsem çok stresliyim anlatamam mafoldumben
boş durduğum zaman içimdeki suçluluk duygusu yiyo bitiriyo beni aklım hep sınavda sorularda mafoldumben bu gidişle nihal gibi bayılıvericem sınavda kafamçokkarıştı behlülümüzde yok eğlendirmeyekafamçokkarıştı ne olcak halim bilmiyorummafoldumben

caNım bu kDr kasma kendıNı rahat OL..... o suçluluk duygusu geldıgınde içinden kazanıcam bu sınava bu kdr dıcksın olumsuz duşnmucksın ... evet yoksa nıhal gıbı olcn bak bu gıdşle:D bizi behlül kdr düşünende yok bu zMnda tatlım beNım :D

caNım bu kDr kasma kendıNı rahat OL..... o suçluluk duygusu geldıgınde içinden kazanıcam bu sınava bu kdr dıcksın olumsuz duşnmucksın ... evet yoksa nıhal gıbı olcn bak bu gıdşle:D bizi behlül kdr düşünende yok bu zMnda tatlım beNım :D

napıçaz valla hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun:gitme: sen nasıl çalışıyosun canım program falan hazırladın mı ? ben programlara da uyamıyorum maalesef kafamçokkarıştı

Kızlar merhaba ben de bu sene 4 oluyorumkaydirigubbakcemile2

Lütfen biri bana yeni sınav sistemini açıklabilir mi hiç bilgim yok da:lepi:

slmm kızlarrr..
Ben bu sene sınava girdim..Evet çok çok çok zor zamanlardı..işte bu yüzden buradakilere özellikle de son sınıflara birkaç şey söylemek istiyorum..
Öncelikle bu sadece bir sınav.Hayatınız değil.Söylenenin aksina hayatınız bu sınava da bağlı değil.elinizden geldiğince çalışın ama fazlası için kendinizi yıpratmayın..çalışın ama nasıl çalışın..düzenli olun eksiklerinizi zamanında halledin gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir..lisenin ilk 3 yılından çok fazla eksikle gelenler çok daha fazla yoruluyorlar.bence önünüzde uzun bir tatil varken o eksiklerinizi halledin( biliyorum bunu yapmak kolay değil ama çok faydasını görürsünüz) daha 12. sınıfa başlar başlamaz kendinize yüklenmeyin temponuzu yavaş yavaş arttırın yoksa çabuk pes edersiniz..Çok soru çözün,ezberden kaçın,SOSYAL HAYATINIZDAN VAZGEÇMEYıN.kitap okuyun film izleyin vs. vs. yani hobilerinize devam edin..Başarısızlıklarınızdan yılmayın hedefinizi belirleyip o yolda ilerleyin.kimsenin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin..
yani kocaman 1 yılınızı üzülerek sıkılarak geçirmeyinnn.hiçbirşey sizden ve sizin mutluluğunuzdan önemli diil..
hepinize çoook çoook başarılar diliyorum.eğer sorularınız olursa bana sorabilirsinizzzopuyorumnanaktan

Bnde varımmmmmmmmm :kedi: ankarda oturorm 2 sndr drsnye gdiorm anadlu lisesym eskişhr anadolu ünv istiorm ama psikoloji bölümü olmdğndan vzgeccem gbi yarışmcı arkadslra bsarılarrrrzemuszemus

Kızlar merhaba ben de bu sene 4 oluyorumkaydirigubbakcemile2

Lütfen biri bana yeni sınav sistemini açıklabilir mi hiç bilgim yok da:lepi:

fairytale öncelikle hoşgeldin canımopuyorumnanaktan bize dersanede anlatılanlara göre yeni öss sistemi aşamalı olacak.ilk önce mart sonu-nisan başı gibi yapılacağı tahmin edilen bir sınava gireceğiz bu sınav yalnızca 1.bölüm sorularını içerecek yani mat1,fen1, türkçe,sos1.bu sınavda barajı geçen sınavın diğer aşamasına girmeye hak kazanacak soru adeti bakımından henüz kesin bir bilgi yok yalnız bu sınavda yaptığın türkçe ve matematik netlerin diğer diğer sınavlarda puan olarak eklenecek. sınavın diğer aşaması da 5 oturumda yapılacak.Geometri'nin de içinde olduğu Matematik, (LYS 1), Fizik, Kimya, Biyoloji'den oluşan Fen Bilimleri (LYS 2), Türk Dili ve Edebiyatı ile Coğrafya 1 (LYS 3), Tarih, Coğrafya 2, Felsefe grubunu kapsayan Sosyal Bilimler (LYS 4) ve Yabancı Dil (LYS 5) sınavları olacak. Üniversite adayları girmek istediği fakültelerin istediği puan türüne göre 4 testin 2'sine girecek. Ancak isteyenlerin 3. ve 4. sınavlara girmesinin önünde bir engel olmayacak. sınavlar farklı günlerde yapılacak ve 12 farklı puan türü olacak

slmm kızlarrr..
Ben bu sene sınava girdim..Evet çok çok çok zor zamanlardı..işte bu yüzden buradakilere özellikle de son sınıflara birkaç şey söylemek istiyorum..
Öncelikle bu sadece bir sınav.Hayatınız değil.Söylenenin aksina hayatınız bu sınava da bağlı değil.elinizden geldiğince çalışın ama fazlası için kendinizi yıpratmayın..çalışın ama nasıl çalışın..düzenli olun eksiklerinizi zamanında halledin gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir..lisenin ilk 3 yılından çok fazla eksikle gelenler çok daha fazla yoruluyorlar.bence önünüzde uzun bir tatil varken o eksiklerinizi halledin( biliyorum bunu yapmak kolay değil ama çok faydasını görürsünüz) daha 12. sınıfa başlar başlamaz kendinize yüklenmeyin temponuzu yavaş yavaş arttırın yoksa çabuk pes edersiniz..Çok soru çözün,ezberden kaçın,SOSYAL HAYATINIZDAN VAZGEÇMEYİN.kitap okuyun film izleyin vs. vs. yani hobilerinize devam edin..Başarısızlıklarınızdan yılmayın hedefinizi belirleyip o yolda ilerleyin.kimsenin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin..
yani kocaman 1 yılınızı üzülerek sıkılarak geçirmeyinnn.hiçbirşey sizden ve sizin mutluluğunuzdan önemli diil..
hepinize çoook çoook başarılar diliyorum.eğer sorularınız olursa bana sorabilirsinizzzopuyorumnanaktan

fed güzel yorumun için çok teşekkürler opuyorumnanaktan inşallah senin de istediğin yer tutar opuyorumnanaktan sen günde ortalama kaç saat çalıştın? ben şimdiden fazla sıkmak istemiyorum kendimi ama aklım fikrim hep sınavda derslerde çok stresliyim anlatamammafoldumben

Back