bende bu sene össye gircem ıyk:
lipton sen de hoşgeldina.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu sene össye gircem ıyk:
bende varım çalışıyoruz çalışmasınada benim meslek seçimi konusuna kafam karışık ya bilmiyorum daha ne olcağmı
bnde lise sona geçtim kızlar... düz lisedeym sayısal okuorum ... haftaya mat1 geo1 ve kımya kampımız başlıoo ama bn şimdiden gecen senekı mat. konuşarını tekrar edıp test çözmeye başladmm
hoşgeldin kimberlyopuyorumnanaktan bende başladım ama bigün harıl harıl çalışırken diğer gün bıkkınlık geliyo içime nasıl iş anlamadım:uhm::uhm:
tatlım çok sıkma kendını sonra bıkıosun bak işte :Saruboceq: hocalarım bıze böyle dedi tatıle gırmeden azar azar ama aklıda kalacakk bi şekilde... ben genelde akşamalrı 1 veya 2 saat çalışıorum . sıkıldıgımı anlyınca dırek bırakıorum kı sonra bıkmim dıe... ayrıca bunun yanında bol bol kıtp okuyalım .. zmn bizim içn önmlı bılıosunuz .. kitp okumyıda unutmAYlım.. ! opuyorumnanaktan
caNım bu kDr kasma kendıNı rahat OL..... o suçluluk duygusu geldıgınde içinden kazanıcam bu sınava bu kdr dıcksın olumsuz duşnmucksın ... evet yoksa nıhal gıbı olcn bak bu gıdşle bizi behlül kdr düşünende yok bu zMnda tatlım beNım
Kızlar merhaba ben de bu sene 4 oluyorumkaydirigubbakcemile2
Lütfen biri bana yeni sınav sistemini açıklabilir mi hiç bilgim yok da:lepi:
slmm kızlarrr..
Ben bu sene sınava girdim..Evet çok çok çok zor zamanlardı..işte bu yüzden buradakilere özellikle de son sınıflara birkaç şey söylemek istiyorum..
Öncelikle bu sadece bir sınav.Hayatınız değil.Söylenenin aksina hayatınız bu sınava da bağlı değil.elinizden geldiğince çalışın ama fazlası için kendinizi yıpratmayın..çalışın ama nasıl çalışın..düzenli olun eksiklerinizi zamanında halledin gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir..lisenin ilk 3 yılından çok fazla eksikle gelenler çok daha fazla yoruluyorlar.bence önünüzde uzun bir tatil varken o eksiklerinizi halledin( biliyorum bunu yapmak kolay değil ama çok faydasını görürsünüz) daha 12. sınıfa başlar başlamaz kendinize yüklenmeyin temponuzu yavaş yavaş arttırın yoksa çabuk pes edersiniz..Çok soru çözün,ezberden kaçın,SOSYAL HAYATINIZDAN VAZGEÇMEYİN.kitap okuyun film izleyin vs. vs. yani hobilerinize devam edin..Başarısızlıklarınızdan yılmayın hedefinizi belirleyip o yolda ilerleyin.kimsenin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin..
yani kocaman 1 yılınızı üzülerek sıkılarak geçirmeyinnn.hiçbirşey sizden ve sizin mutluluğunuzdan önemli diil..
hepinize çoook çoook başarılar diliyorum.eğer sorularınız olursa bana sorabilirsinizzzopuyorumnanaktan